Chad Michael Murray

7,1
4 799 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

dla dzieciaków, które nie mają pojęcia o aktorstwie. Jest marnym aktorem, niezbyt przystojnym [wg. mnie], ale zagrał z Paris i Lindsay, dwoma pustakami o międzynarodowej sławie, więc stał się popularny. I jak go nie kochac? Pff, smutne... Plebejska uroda czyni dziś 'aktorów' bożyszczami tłumów;)

Pussykilla

Ale przeciez Dla kogoś on może być dobrym aktorem i być przystojnyy...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
era

,,jebniętych''

oo.świetna jestes..<lol2> A żeś mnie rozbawiła w tym momęcie.

Pussykilla

hmmm a mi sie wydawało że każdy ma inny gust i nie wszyscy muszą lubić TYLKO aktorów grających w mądrych i dla mnie nudnych filmach.... no ale może sie myle....

;/

wrednarudamalpa

:))) Akurat nie to mnie drażni. Wkurza mnie natomiast, że Chad ma ileś tysięcy głosów, a Katharine Hepburn parę setek. Więc choć była aktorką wybitną, nie ma szans na razie być w Top 100. Czy wy dzieci znacie tylko aktorów którzy zaczęli grać rok temu? To nie chodzi o to, czy Chad jest coś wart, tylko o waszą wiedzę. Naprawdę wydaje się wam że kinematografia zaczęła się 5 lat temu?

Jakiś czas temu odwiedziłam na filmwebie stronkę niejakiego Jordana Knighta, który 15 lat temu grał w NKOTB - kiedyś był wielką gwiazdą, dziś mało kto się nim interesuje. Bo on byl idolem NASTOLATKÓW. Ale nie jakichś wyjątkowych nastolatków, którzy posiadali zainteresowania muzyczne albo w ogóle jakiekolwiek, ale tych przeciętnych których młodość skończyła się wraz z posiadaniem pierwszego dziecka. Jeśli Chad ma właśnie takich fanów, to jego przyszłość jest dość smutna, bo za rok gdy znikną wam pryszcze przestaniecie się w ogóle interesować kulturą i sztuką i pójdziecie do roboty.

Skoro jesteście już na filmwebie, zajrzyjcie także na inne strony, przypomnijcie sobie jeszcze inne filmy i innych aktorów, których mogliście przez przypadek w czymś oglądać. Kto wie, może film z 1976 naprawdę się wam spodoba, dajcie mu szansę. Tak jak ja dałam szansę Chadowi, choć wiem że uwielbiają go głównie nastki z zaburzeniami hormonalnymi. Okazało się, że to niezły aktor.

Jasne każdy ma inny gust. Nie chodzi jednak o gust, tylko o różnorodność. Przynajmniej spróbujcie czegoś innego. Po 25 roku życia komórki mózgowe nieużywane umierają bezpowrotnie.