Chad Michael Murray

7,1
4 799 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

przeczytałam na stronie imdb.com że Kenzie Dalton i Chad michael murray są parą.. Kenzie ma 18 lat i gra w serialu "one tree hill". W jednym z wywiadów Chad zaprzeczył plotkom, że Kenzie i on beda mieli dziecko, chcą się pobrac ze względu na to że są zakochani.mam nadzieje że w końcu ułoży sobie życie i będzie szczęśliwy :)

monique999

ale nowosc napisalas :/ Kenzie ma 18 lat ale nie wystepuje w OTH tylko pomaga cos tam na planie:) jednak jago wole jak byl zSophia

sara137

w ciekawostkach o nim.. na naszej stronie nic nie pisało a nie wszyscy wiedza wszystko :) wiec postanowilam napisac .. :)

monique999

ja wg go sobie nie wyobrazam z tą lalusiowata Kenzie:/ masakra jaki ona ma wg głos jak zdeptana żaba...Z Sophia wyglądali przeslicznie pasowali do siebie heh...Ale przecierz my nie ukałdamy gwiazdą życia niech sobie będa z kim chcą skoro teoretycznie są zakochani i szczęśliwi tylko w zesłym roku mwił to samo Sophi Frajer:/wkurzył mnie jak z nią postąpił :/ ale i tak do lubie:)

anusya

Nie chce go oskarżać i wogóle bo w sumie to troche bez sensu no bo wkońcu nikt z nas tak naprawde nie wie co się wydarzyło. Mam jednak nadzieje, że on będzie z Sophią. Oni tworzą taką boską pare. Gdzie ten koleś ma oczy. Jeśli już chciał ją na kogoś wymienić to dlaczego na takiego dzieciaka.

http://www.youtube.com/watch?v=eDE5lIW9uXE <- obejrzyjcie sobie ten filmik z Chadem i Sophią, przecież to nie mogło tak nagle minąć. Oglądałam na MTV gdy jej się oświadczał. To było takie romantyczne. Tyle czasu to planował. Co za koleś :/

StoryOfTheYear

"Oglądałam na MTV gdy jej się oświadczał. To było takie romantyczne" gdzie to oglądałaś możesz podać link też bym chciała zobaczyć:)

sara137

też to oglądałam...To było jak kręcili dom woskwych ciał...wtedy bylo duo ich scen razem bo ona przychodzila do niego na plan

monique999

a wogole to gdzie Chad poznal ta nieszczesna Kenzie??? prosze niech ktos mi odpowie bo szukalam tych informacji ale nie znalazlam.