jak on grał w filmie Zakręcony Piatek to mi sie płakać chciało jakie beztalencie
on ma zwolenniczki, małolaty na niego głosują bo jest przystojny (rzecz gustu), ja raczej nie wróżę mu prawdziwej kariery aktorskiej co można zobaczyc po rolach jakie ma w filmach.
Czyżby? To świetny aktor. Jest młody i dopiero zaczyna swoją karierę. Ma jeszcze przed sobą świetlaną przyszłość. A co do ról to w OTH jest chyba to najlepsza rola. A tak w ogóle to zawsze zastanawia mnie czemu ludzie próbują zmieszać innych z błotem, a założę się, że sami lepiej nie potrafią grać i robić innych rzeczy. Ludzie, zastanówcie się zanim coś powiecie! To naprawdę znakomity aktor, a w dodatku przystojny.
no cóż... aktor serialowy z usa jakich tysiące... swoją postać w OTH gra całkiem OK. Jakby się sprawdził w dobrym filmie to nie wiem... Ale życzę mu powodzenia ;)
Zobaczycie... on kiedys bedzie mial taką dlgą filmografie jak no. Bard Pitt :D On dopiero co zaczyna swoją karierę. Jeszcze wiele przed nim. :] pozdro. ^^
a skąd wiesz ze sztuczna, znasz ja??????!!!! Sorry no ale niektorych takie wypowiedzi wkurzają...