Chad Michael Murray

7,1
4 884 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

jak on grał w filmie Zakręcony Piatek to mi sie płakać chciało jakie beztalencie

konrii_2

on ma zwolenniczki, małolaty na niego głosują bo jest przystojny (rzecz gustu), ja raczej nie wróżę mu prawdziwej kariery aktorskiej co można zobaczyc po rolach jakie ma w filmach.

Anda00

Czyżby? To świetny aktor. Jest młody i dopiero zaczyna swoją karierę. Ma jeszcze przed sobą świetlaną przyszłość. A co do ról to w OTH jest chyba to najlepsza rola. A tak w ogóle to zawsze zastanawia mnie czemu ludzie próbują zmieszać innych z błotem, a założę się, że sami lepiej nie potrafią grać i robić innych rzeczy. Ludzie, zastanówcie się zanim coś powiecie! To naprawdę znakomity aktor, a w dodatku przystojny.

konrii_2

no cóż... aktor serialowy z usa jakich tysiące... swoją postać w OTH gra całkiem OK. Jakby się sprawdził w dobrym filmie to nie wiem... Ale życzę mu powodzenia ;)

Goshka

konrii ale on przynajmniej gra a co Ty robisz??

sara137

tak jak to powiedziano wcześniej- konrii narzuca innych błotem.

Ivona

ja tez gram ale w piłke

WISŁA MISTRZE JAZDA JAZDA BIAŁA BIAŁA GWIAZDA

konrii_2

Zobaczycie... on kiedys bedzie mial taką dlgą filmografie jak no. Bard Pitt :D On dopiero co zaczyna swoją karierę. Jeszcze wiele przed nim. :] pozdro. ^^

konrii_2

ojej błąd. *długą* <za krotki,za krotki>

HiLaRy_DuFf_5

odezwała sie hilary DAFF czy jak jej tam ona dopiero to gra stuczna lalkaaaaaaaa

użytkownik usunięty
konrii_2

a skąd wiesz ze sztuczna, znasz ja??????!!!! Sorry no ale niektorych takie wypowiedzi wkurzają...

nie zmam jej ale widziałem te drewno w jednym filmie gra jak RASIAK

użytkownik usunięty
konrii_2

I myślisz, że to cię upoważnia do wydawania takich sądów, czy jeden film może przeważyć na całej karierze??? Może nie jest najlepszą aktorką tak jak Chad nie jest wspaniały ale są od nich ludzie o wiele gorsi, którzy swe kariery już kończą, a oni dopiero co zaczeli.