Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
53 061 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Wszystkie filmy z nim sa dobre, a kto ma jakies pretensje niech zatrzyma dla siebie

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Love22

jasne, więc tylko można pisać pochwały ale krytyki już nie, trochę to jednokierunkowe.

rool72

Lepiej chyba slyszec tylko pochwaly, nie saadzisz ?

Love22

nie, wolę pisać to, jakie jest moje zdanie. Na pochwałach szybciej się upadnie na dno.

rool72

Czyli wilisz krytyke od pochwal ?

Love22

czytaj ze zrozumieniem. Twój pierwszy post określał tylko jednokierunkowe opinie, tak jak dawniej ustrój komunistyczny nakazywał tylko chwalić "towarzyszy".

rool72

Mi tylko chodzi o Chana a reszte aktorow mozesz sb krytykowac

Love22

nadal niemalże żądasz samych pozytywów o nim. Akurat ja nie mam do niego jako do postaci jakie odgrywa w filmach, ale ktoś się znajdzie z własną opinią i nie masz żadnego prawa mu tego zabronić. I wtedy jak to zwykle jest na filmweb'ie zaczną się kłótnie. Ludzie myśląc o postaci z filmu piszą o samym człowieku, który odgrywał tę postać. A co ciekawsze, taki delikwent pisząc o jakimś aktorze w ten sposób co wyżej opisałem, nie ma zielonego pojęcia jaki ten aktor jest człowiekiem w rzeczywistości.

rool72

On jest zajebistym czlowiem w rzeczywistosci tak samo jak w filmach

Love22

przykro mi stwierdzić, ale bardzo tępo myślisz (ująłem to bardzo skromnie)

Love22

Nie możesz komuś kazać wypowiadać się o kimś tylko pozytywnie. Jeśli chcesz słyszeć o tym aktorze same pochwały to pisz sobie o nim w pamiętniku, a nie na PUBLICZNYM FORUM gdzie każdy ma prawo do własnego zdania. Ile Ty masz lat? 12?

Love22

ja lubię Channinga :)

dawid10809

na pewno trzeba mu przyznać że świetnie tańczy.
Jeden z lepszych tancerzy jako aktor

Radzio3i6

w tańcu jest dobry,bez dyskusyjnie . jako aktor dosyć dobrze sobie radzi

dawid10809

Channing jest zajeb*sty bez dwóch zdań <3

Love22

lubię filmy z nim :) jak film jest lipny to można popatrzeć jak Channing tańczy -to jest jeden z plusów jego udziału w filmie