Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
52 410 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Wszystkie filmy z nim sa dobre, a kto ma jakies pretensje niech zatrzyma dla siebie

Love22

jasne, więc tylko można pisać pochwały ale krytyki już nie, trochę to jednokierunkowe.

rool72

Lepiej chyba slyszec tylko pochwaly, nie saadzisz ?

Love22

nie, wolę pisać to, jakie jest moje zdanie. Na pochwałach szybciej się upadnie na dno.

rool72

Czyli wilisz krytyke od pochwal ?

Love22

czytaj ze zrozumieniem. Twój pierwszy post określał tylko jednokierunkowe opinie, tak jak dawniej ustrój komunistyczny nakazywał tylko chwalić "towarzyszy".

rool72

Mi tylko chodzi o Chana a reszte aktorow mozesz sb krytykowac

Love22

nadal niemalże żądasz samych pozytywów o nim. Akurat ja nie mam do niego jako do postaci jakie odgrywa w filmach, ale ktoś się znajdzie z własną opinią i nie masz żadnego prawa mu tego zabronić. I wtedy jak to zwykle jest na filmweb'ie zaczną się kłótnie. Ludzie myśląc o postaci z filmu piszą o samym człowieku, który odgrywał tę postać. A co ciekawsze, taki delikwent pisząc o jakimś aktorze w ten sposób co wyżej opisałem, nie ma zielonego pojęcia jaki ten aktor jest człowiekiem w rzeczywistości.

rool72

On jest zajebistym czlowiem w rzeczywistosci tak samo jak w filmach

Love22

przykro mi stwierdzić, ale bardzo tępo myślisz (ująłem to bardzo skromnie)

Love22

Nie możesz komuś kazać wypowiadać się o kimś tylko pozytywnie. Jeśli chcesz słyszeć o tym aktorze same pochwały to pisz sobie o nim w pamiętniku, a nie na PUBLICZNYM FORUM gdzie każdy ma prawo do własnego zdania. Ile Ty masz lat? 12?

Love22

ja lubię Channinga :)

dawid10809

na pewno trzeba mu przyznać że świetnie tańczy.
Jeden z lepszych tancerzy jako aktor

Radzio3i6

w tańcu jest dobry,bez dyskusyjnie . jako aktor dosyć dobrze sobie radzi

dawid10809

Channing jest zajeb*sty bez dwóch zdań <3

Love22

lubię filmy z nim :) jak film jest lipny to można popatrzeć jak Channing tańczy -to jest jeden z plusów jego udziału w filmie