Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Dla mnie wcale nie jest ładny! Gdzie tu u niego piękno!?!? Ma strasznie odstające uszy... szczególnie w filmie 'Step up'gdzie ciągle zakładali mu tą kretyńską czapeczkę i jeszcze bardziej było w niej widać jakie ma odstające uszy! Czemu do fajnych filmów muzycznych nie moga nigdy dobrać fajnego faceta... ehhh... w 'Dirty Dancing' też był nieładny...

Trzmiel_2

A może poprostu ty masz jakiś wypaczony gust. Mnie tam na przykład u nikogo nie przeszkadzają żadne odstające uszy. Ty zresztą chyba poprostu próbujesz teraz na siłę znależć u tego aktora jakiekolwiek wady.

ggo

No wiesz o gustach się nie dyskutuje- każdy ma inny... Poprostu wyraziłam swoje zdanie, tak jak i Ty, ale zapomniałam o tym, że zaraz posypie się na mnie lawina krytyki :P i nie staram się znaleźć na siłe wady, poprostu nie przypasował mi sie i tyle... a uszy ma odstające ;P

Trzmiel_2

No jasne, masz prawo wyrazić swoje zdanie, ja zresztą, tak jak to zauważyłaś, też wyraziłam własne. Mnie poprostu czasami wkurza jak niektórzy zaczynają szukać jakiś choćby minimalnych defektów w urodzie aktorów czy aktorek. A to odstające uszy, a to może trochę za krzywy nos, albo jeszcze zła czapeczka w filmie;) no i tak dalej...

ggo

hehh... no widziasz a tu teraz taka jedna ja sie czepila uszu :P ale żeby nie wyszło, że tylko go krytukuje to powiem, że podoba mi się bardzo jego głos no i oczywiście zajebiście się rusza... ;) Nie mówie, że jest taki najgorszy, ale nie najlepszy :P pozdro

Trzmiel_2

Mi jego uszy nie przeszkadzają.
Moim zdaniem nawet uroku mu dodają.
Dla mnie jest boski:)
Pozdrawiam:*

why_nOt

Fakt, że chcąc wyrazić swoje zdanie Trzmiel założyłaś zupełnie nowy temat jest troche prowokujący do tego, aby posypała się lawina krytyki ;)

Charlies_own_

Charlies own.... pozdrawiam ;) i tylko tyle... bo każdy ma inny gust, a Tatum jest niezły... ale żeby go tak nie przechwalać.. te jgego uszy :P heh... ;)

Trzmiel_2

co do Channinga to fajne icalo ma i swietnie sie rusza (; a co do "ładnosci" to sie zgadzam :P hm... mzoe trudno znalezc ladnego tancerza?!?!

Trzmiel_2

Ale Diego w Dirty Dancing 2 był szliczny:)

Agrafka_2

Oj sorry napisałam szliczny a miało być śliczny

Agrafka_2

No diego luna ogólnie jest zaje*****, a w DD wogóle był super.

Agrafka_2

no wlasnie ten caly Diego mi sie kompletnie nie podobal ;|
ale kazdy ma swoj gust :)

Trzmiel_2

Dobra zmulasz pałe ! Jak ci sie nie podoba to nie, co to kogo obchodzi !! To jest forum dla fanów a nie dla jakiś przybitych dzieci! A sama jestes taka idealne, ciekawe ? !! Nie masz ani jednej małej wady !?? Na pewno nie ! Nie ma ideałów i nie czepiaj sie go !Ciekawe czy potrafiłabyś zatańczyć tak jak on cwaniaro ????????!! :P:P

Trzmiel_2

Dobra zmulasz pałe ! Jak ci sie nie podoba to nie, co to kogo obchodzi !! To jest forum dla fanów a nie dla jakiś przybitych dzieci! A sama jestes taka idealne, ciekawe ? !! Nie masz ani jednej małej wady !?? Na pewno nie ! Nie ma ideałów i nie czepiaj sie go !Ciekawe czy potrafiłabyś zatańczyć tak jak on cwaniaro ????????!! :P:P

Bartusss

martuss91... ty sama chyba kurwa nie wiesz co to znaczy 'forum' przeczytaj sobie w encyklopedii!!!! przybitych dzieci...pfff.... skad wiesz, że jestem dzieckim??? Ale po Twoich wypowiedziach mogę to stwierdzić... no wiesz nie wiem kto tu jest przybity, ale z takim gustem jak 50 Censy i Justin T. idzie ci pogratulować! Nie jest idealna jak nikt, Ty też nie!... ale ja nie gram publicznie... więc jest różnica! I jeśli zechcę to będe się go czepiąc, bo tak mi się podoba, zrozumiano??!?! A tak jakoś przypadkiem 'cwaniaro'umiałabym zatanczyć jak on bo od 5 lta tańcze!!! i co cwaniar... :P a nie umiałąm bym dokładnie jak on, bo on ma kwestie do zatańczenia męską!!! :P

Trzmiel_2

50 Cent* .............................. ..

Trzmiel_2

On jest ładny, niewiem co Ty w nim widzisz, że uważasz, że jest brzydki, jego uszy są sexi i jego czapka również, masz chyba spaczoną psychikę lub jesteś ślepa!

użytkownik usunięty
blondynka123

Diego jest boSsSki....
bufafafa ;)

ale tak na serio to Diego Luna jest niesamowity...poza tym aktor z niego niezły :) "I twoją matkę też" polecam...

Gdyby tak patrzec na kazdego aktora przez lupe to wyszloby ze zaden nie jest tak naprawde "ładny". Mi sie nie rzuciły w oczy jego "odstajace uszy". Jest sympatycznym aktorem i jesli wziąśc pod uwage cała jego osobe to stwierdze ze jest nawet "ładny"(czyt. przystojny :P)Dobrze rowniez pokazuje uczucia wiec wyglada to dosc realistycznie.:P (np w Step up w scenie gdy stał na balkonie w poczatku filmu lub gdy Mac sie na niego fochnął :P itp )

Oleska1990

W urodzie tego aktora nie podoba mi się nic,ale to rzecz gustu więc nie rozumiem tych kłutni...
Moja kumpela jest nim zachwycona i jak to ujeła Channing ma "Słodkie uszka"... ;)

risin

:/ Sorry za orta...
Poprawka-kłótni. :)
Pozdro.

Trzmiel_2

Wiesz, to zależy od gustu. Mnie Channing sie bardzo podoba, chociaż nie jest w moim typie. Odstające uszka nie rzucają się aż tak bardzo w oczy, ale za to ma bardzo "całuśne" usta, nie wspominając już o rzeźbie ciała... Dla mnie jest sexy ;) ale szanuję Twoje zdanie!

Trzmiel_2

Każdy ma swoje własne zdanie - rzecz jasna, bo przecierz świat byłby nudny gdyby wszyscy byli tacy sami, mieli takie samo zdanie. Moim zdanie czapeczka w filmie była boska ;) No, ale przecierz kazdy ma wlasne zdanie :) Jak dla mnie odstające uszy nie są problemem, ale szanuje twoje zdanie :) Pozdrawiam ! :)

saritta_2

dziękuje niektórym osobom za zrozumienie, że każdy ma swoje zdanie ;) któraaś napisała, że gdyby w każdym aktorze się czegoś doszukiwać to nikt nie byłby ładny i to prawda :P bo większość zwykłych chłopaków jest ładniejsza od niektórych aktorów... przecież ci przed kamerami są odpicowani, przypudrowani i po iluś operacjach plastycznych (nie wszyscy oczywiście) więc nie można wierzyć swoim oczom w tym przypadku:P Pozdrawiam!

Trzmiel_2

Nie wiem co ci się w nim nie podoba.Dla mnie to jest ideał facet jak nic.Poprostu bóstwo!!!!!!!!!!!!!!Ale rozumiem,ze powiedziałaś swoje zdanie,tylko powstała chora dyskusja.O gustach się nie dyskutuje.A ja Channinga kocham tak słodko sie rusza,ma słodka minke,i super ciuchy.Czapka i uszy dopełniają całoscI.Serdecznie pozdrawiam

Trzmiel_2

no to mozna stwierdzci.. ze nie ma co odrazu skreslac faceta czy tam babke z odstajacymi uchami :P! bo moga byc ładne czy tam przystojni :).. ja tam lubie taniec i starsznie w gust mi wpadl ten film :) i on tez sam :).. chociaz i tak tam mam swojego Chada :D ale ten na drugim miejscu :P!...

Trzmiel_2

hehe przynajmnieej nie piszesz ze go nienawidzisz itp jak niektorzy:)wiec w porzadku,kazdy ma swoje zdanie:) ja uwazam ze jest sliczny:D

Trzmiel_2

a co do glownego bohatera dirty dancingu to sie zgadzam:P uroda on zdecydowanie nie grzeszy:P