Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

aktor z niego marny.. zdecydowanie lepiej mu wychodzi pokazywanie sie na okladkach pism... ale w filmach moze grac bo fajnie jest popatrzec na takie cudo.. model pierwsza klasa.. aktor..hm.. nieco gorzej

Izek_fajny_jest

nie widziałam go w żadnym filmie, ale dzisiaj przypadkiem natknelam sie na jego zdjecie i przeszukiwalam internet zeby dowiedziec sie kim on jest;] brzmi jakos fanatycznie, ale on naprawde dobrze wyglada:D

użytkownik usunięty
Jull

model z niego...och, świetny, a aktor, cóż, widziałąm film "ona to on", no nic szczególnego, ale nie było źle, w takim filmie nie da się jakoś bardzo "popisać", widziałam też w trenerze i tam zdecydowanie dobrze, świetny film, i jego rola także dobra :)

Izek_fajny_jest

To on jest z Amandy chłopakiem to ja nie wiedzialam

aga_37

W filmie ,,Ona to on'' jest naprawde dobry;p ale nie widziałem go w innych filmach;p

Izek_fajny_jest

Nie no, gdy go zobaczyłam w "Ona to On" byłam po ogromnym wrażeniem()oczywiście przede wszystkim aparycji, ale gra - też niczego sobie...). Channing to naprawdę świetny facet, a jaki aktor?!Cóż, zapowiada się nieźle, ale żeby móc to ocenić, muszę obejrzeć jeszcze parę filmów z Jego udziałem, co, nie powiem, nie będzie specjalną katorgą... Wręcz przeciwnie...;D

avido

ahhhhhhh boski po prostu!!Po filmie "ona to on" zaczelam szukac informacji o nim...takiego chlopaka to ja bym mogla miec:D

avido

ahhhhhhh boski po prostu!!Po filmie "ona to on" zaczelam szukac informacji o nim...takiego chlopaka to ja bym mogla miec:D

Izek_fajny_jest

ashleya@.. . oj nie tylko Ty... koleś po prostu boSSki... zaczełam sukac info po tym jak zobaczyłam go w ona to on... i teraz oglądam wszystkie filmy z jego udziałem :D