Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

sorry dziewczyny ale on sie wam podoba?? ja nie widze w nim nieczego szczegolnego, nie wiem jak jego umiejetnosci aktorskie bo nie ogladalam zadnego filmu z jego udzialem. dziwia mnie te wszechobecne "echy" i "ochy"... no ale to moja opinia i jak sadze zaraz zostane tu niezle powyzywana za nia....

hitomi89

Wiesz mnie tam sie np. nie podoba J. Timberlake i jeszcze zyję ;)

Skoro uważasz ze Twoja opinia sowoduję lawine wyzwisk to po co piszesz??

użytkownik usunięty
hitomi89

mnie się bardzo podoba, ale że komuś nie moja sprawa. Szrze mówiąc zwisa mi to :) Są gusta i guściki

hitomi89

Mnie się on wogóle nie podoba. Robi taki obleśny wyraz twarzy i jak ma się całować to z ust robi taki dziubek i ma taki napalony wzrok. Okropnie wtedy wygląda.

martuska666

gadaj se co chcesz ale ON I TAK JEST CUDNY I CHYBA SAMA MASZ OBLESNY WYRAZ TWARZY !!!!!!!!!!!!

dulce_rbd

Chwilka... Nie mozna obrażac kogos bo nie podoba sie ten sam aktor etc.
KinaKinuś ( sorry jęsli pomyliłam nicka) troszkę wyrowumienia...
Dla mnie Channing jest cudny i własnie ten jego wyraz twarzy mi się podoba ale to kwestia gustu...
Pozdrawiam

hitomi89

SORKI!! NIE MOJA WINA ŻE ON WAM SIE NIE PODOBA...DLA MNIE TO ON JEST BOSKI I DLA WIĘKSZOŚCI LASEK TEŻ.... NIESTETY NIE WIEM CO RESZTA DO NIEGO MA??

hitomi89

jest męski i tyle...a co najważniejsze nie wygląda jak pedał co w ostatnich czasach się coraz częściej zdarza...niestety... ja go lubie nie za to w jaki sposób gra ale w jaki sposób tańczy !

bima

Jest masakrycznie wspaniały i piekny, nie da sie ukryć poprostu....zgadzam się z jedna z poprzednich wypowiedzi: są gusty i guściki;] a przy jego tańcu można wpaść w kompleksy;] i tyle

hitomi89

Każdy ma swój gust... Mi się on bardzo podoba hehe jak wielu dziewczynom tu ;D Ale jeśli komuś on się nie podoba to pisze takie posty?? :P Bez sensu troszke hehe :P

RosaalieHale3

Zgadzam się jeżeli chodzi o opinię, że są gusta i guściki, i dobrze ktoś napisał, że skoro spodziewasz się, że za to co napisałaś spadnie na Ciebie lawina wyzwisk to fakt, faktem, wiem to z własnego doświadczenia nie warto podejmować się takiego tematu. Może i gość nie jest najpiękniejszy, ale ma ciało, na które z chęcią popatrzę :)