on jestttttt super i ma takie fajne minki :D:D:D:D ojojo suodzio....tylko ma troche odstajace uszy :(:(:(:( ale i tak jest miodziooooo
on jestttttt super i ma takie fajne minki :D:D:D:D ojojo suodzio....tylko ma troche odstajace uszy :(:(:(:( ale i tak jest miodziooooo
(serduszka)(serduszka)(serdusz ka)(serduszka)(serduszka)(serd uszka)(serduszka)(serduszka)(s erduszka)(serduszka)(serduszka )(serduszka)(serduszka)(serdus zka)(serduszka)(serduszka)(ser duszka)
jest slicznyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Mniam to moze jest on na tym zdjeciu! :) Ale np w "Ona to on" gośc wyglada jak taki głupi buc, dla którego liczą sie tylko laski i piłka... Dlatego tez jego rola w tym filmie niezbyt mnie przekonała.
LOL Bobis?To jak ty oglądałeś-łas niewiem jaką masz płeć bo to moze byc zarózno nick dla dzieczyny jak i dla chlopaka...Ale chyba jstes dziewczyna...Nieważne...Właśni e on w filmie SHE"S THE MAN zagrał fają rolę...Jest sportowcem,zachochanym w 2 dziewczynach...Nie może się zdecydowac...Ale nie o to chodzi...Nie tylko to sie dla iego liczy...Właśnie jest bardzo romantyczny i uczuciowy w tym filmie...Jak nop mówił do ALA Sebastana(Amada Bynes) że nie liczy se tylko kontakt fizyczny niemozna tak traktowac dziewczyn przedmiotowo...Trzeba byc ich przyjacielem osoba nturej moga zaufac zwiezyc sie itp...To zrobiło wrazenie na nie jedej dziewczynie..Gdyby kady chłopak rozumował tak jak on w tym filmie to by było suuuper...A tak jest kijowo bo chlopacy chcą się uamwiać tylko z tapeciarmi...A ze zwykłymi dziewczynami nie...Musza zaszpanowac przed kolegami jacy oni sa fajni itp...
Jakbym była facetem, to raczej nie wypowiadałabym sie na ten temat :P (Bez urazy dla gejów).
Anusya, ja znam fabułe tego filmu! Nie musiałas mi jej opowiadac, ale masz racje: ten tekst o przyjazni damsko meskiej jest bardzo dobry. I to wielka szkoda, ze wiekszośc facetów tak nie mysli. Wola łatwe pindy, bo sa leniwi. Plus dla Ciebie, ze tez, nazwijmy to "nie dazysz sympatia" takich lasek. Moje czarne rzemyki na nadgarstkach sa zdecydowanie lepsze od od rózowych koralików i tlenionych włosów. :)
A propo Duke'a. Jest przykładem faceta z polskich realiów. Takich jak on unikam. Wiekszośc z nich jest zbyt pewna siebie. A że akurat ten był inny i wrazliwy, nie oznacza, że wszyscy tacy sa. A gdyby Viola nie udawała faceta, nie poznałaby go od tej strony. Byłby dla niej własnie takim narcyzem.
Masz rację. Tylko dlatego, że poznała go od "męskiej" strony, zakochała się w nim. W prawdziwym życiu tacy faceci nawet nie istnieją... Jeśli jest przystojny, to zazwyczaj ma "lekko" zjechany charakter. Na filmach wszystko jest "pięknie, ładnie". Taka jest prawda
oh, seti4, nie smiem w to wątpić :D
"lekko zjechany"? To zdecydowanie za mało powiedziane :)) Ale dzieku Bogu są jeszcze normalni faceci :D
A propos takich filmów: dlaczego nawet najlepsze komedie musza spieprzyć ckliwymi zakonczeniami? Nagle wszyscy sie kochaja, wszyscy są szczesliwi i najwazniesze, ze wszyscysie zaczynaja sie całowac... Głupota! Spartolili zakonczenie "ona to on", i to na całej linii.
Jak dla mnie koles niesamowity...taki charakterystyczny i o to wlasnie chodzi, a te odstajace uszka sa naprawde slodkie moj byly facet tez mial nieco odstajace...laski mowie wam poprostu tylko je grysc:D