Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

http://www.youtube.com/watch?v=0D4Za2pPKrc&NR

ginger

niesamowite jestem w szoku;P geje geje geje

ginger

prawda że to skandal??ja nie mogę spać po nocach, nasz słodki cudowny blondwłosy Charlie w takich EROTYCZNYCH scenach? a może on jest ZBOCZONY??

ginger

Moj świat sie zawalail, juz przestalam wierzyc w ludzi...to straszne...geje geje

ginger

nie martw się on chyba w tym... "filmie" jest jeszcze bardzo młody więc może nie wiedział co czyni?może ktoś mu wyprał mózg?może słuchał niewłaściwej muzyki o seksualnych podtekstach, np RHCP?

użytkownik usunięty
ginger

od rhcp to wara bo z gejami maja tyle wspolnego co twoi starzy :)

ginger

Pewnie masz racje mial niewlasciwe autorytety ale to i tak nie zmienia faktu ze zagral...g...e...j...a.. nie wiem moze lubil jakiegos pilkarza ktory caluje kolegow np?

ginger

wiesz nie wiem ale to napewno jest kwesita niewłaściwych ludzi których stawia się sobie jako przykład, wiesz możliwe że był fanem filmów z Tawny Roberts różnie bywa...

ginger

Nie przesadzajcie ta rola pozwolila mu sie wybic.A poza tym on gejem nie jest wiec jak dla mnie to nie ma problemu;p;)I tak go kocham;P

ginger

trzeba inaczej sformułować wypowiedź. on naprawdę nie jest gejem, więc go nie kocham. albo - on naprawdę jest gejem, więc i tak go kocham

ginger

Dokładnie wtedy jest to poprawnie sformułowane logiczne zdanie:d

ginger

przecież to tylko film! nie widze w tym zadnego problemu...

ginger

I przez takich ignorantow jak Ty swiat staje sie miejscem dla zboczencow

ginger

Acha i bardzo wazna rzecz- StuarD kocham Cie

ginger

ja Ciebie też Vince ale musimy pamiętać że poprzez to że on zdecydował się na odegranie takiej roli zgodził się także popierać pewne postawy w społeczeństwie, które na pewno nie są godne pochwały

ginger

co to za frajer założył wogóle ten temat? przeciez to sa urywki serialu Queer as Folk w ktorym Charlie zagral 15 letniego geja. potem wyszla druga czesc tego filmu.w tym filmie charlie zabawia sie z jakims starszym od siebie o 15lal gosciem.to ze zagral ta role nie znaczy ze jest gejem. to ze Tom Hanks w Forrest Gumpie zageal ofiare losu i debila to tez oznacza ze jest taki w na codzien, albo Anthony Hopkins tez jest Haniballem?

ginger

ależ to okropne co mówisz w życiu bym się nie spodziewała iż taka jest prawda musze przyznać że zburzyłeś moje pojęcie o świecie!!!I powiadasz że on tylko GRA geja?Boże kochany, ja już nie wiem komu wierzyć na tym nieprzyjaznym świecie... Vincencie, mówiłam że Cię kocham?come and save me vince;d

ginger

czy to znaczy też że aktor grające Harrego Pottera naprawdę nie jest czarodziejem??:((((((((

ginger

ciekawym jest, iż aktor grający aleksandra naprawdę jest homoseksualistą. Warto również wspomnieć, iż w pierwszym odcinku Vince parodiuje scene titanica, tymczasem naprawdę zagrał on w tym filmie Harolda Bride

ginger

ciekawym jest, iż filmowy alexander naprawdę jest homoseksualistą

ginger

ciekawym jest również, iż już w pierwszej części Nejsan zabawia się z 15 lat starszym gościem, w drugiej częsci natomiast znalazł sobie chłopa w swoim wieku! zaradny facet! a stuard uciekł z vincem do ameryki. a i vince kocham Cię ale z shagowania nici

ginger

Dokładnie chłopie co Ty opowiadasz?? Nejsan nie jest gejem?? bozesz Ty moj i co teraz?? StuarDzie a Ty na mnie i tak kiedys sie skusisz wiesz o tym

ginger

Ciekawym jest takze i to że scenarzysta QAF Russell T. Davies jest orientacji homoseksualnej

ginger

wiesz, vincencie, Phil zwykł mawiać iż zostawiam Cię na starość, może i w istocie tak jest, stary dobry Phil... szkoda że okazało się że Nejsan w istocie jest hetero który po prostu lubi walić facetów:( no cóz, zawsze mam Alexandra!

użytkownik usunięty
ginger

ale jestem zboczona.
tak mnie tu Charlie kręci ;P

ginger

ależ to wcale nie zboczone tylko całkiem naturalne;d

ginger

naturalnym nazywasz zapinanie się w dupsko dwóch facetów???

ginger

To aktor!!! I powinien zagrać każdą rolę nawet geja!! Przecież Jake Gyllenhaal też grał geja a nim nie jest!!! To ze wcielił sie do takiej roli to znaczy że jest niezłym aktorem

NiQa

BOŻE!! typowe nastolaty ehh ;/ jak gra w filmie geja to znaczy ze jest gejem ;/ ZAAAL. Brat Pitt kiedyś w wywiadzie powiedział, ze chciałby w filmie zagrać geja i to tez znaczy ze jest gejem.

SLukasz

No ale ten tutaj aktorzyna (Charlie H.) się zwyczajnie w świecie zapinał w dupsko z innym kolesiem, lizał mu rów itd.!!! Zagrać geja a je**ć się w kakao na planie zdjęciowym to dwie różne sprawy! Dla mnie jest pieprzonym gejem!!! tfffuuuu

ginger

ha ha ha ha ha to znaczy tak ależ to straszne przecież on jest męźczyzną a całuję innego męźczyznę to znaczy że ów aktor na pewno jest homoseksualistą ale Vincencie słyszałeś? Zostałam nazwana nastolatką, Boże, jak się wzruszyłam:) wypowiedz się Vincencie, może i Ciebie tak wyróżnią

ginger

Ahhh znów poczulam sie mlodo... ale musze powiedziec ze wiadomosci o tym iz Charlie H moze nie byc gejem sa iscie szokujaca nigdy bym sie tego nie spodziewala

ginger

masz rację ów szok spowodował przyspieszoną akcję organu zwanego sercem

użytkownik usunięty
ginger

żałosne ;) to film, dajcie spokój.
a nawet gdyby był gejem, mmm, w takim razie jeszcze bardziej go lubię ;D
lecz nie jest...żeby było jasne.
spać!

Jeeeedy...przeżywacie to wszyscy jak stonka okres a to Jego sprawa w jakich gra filmach...Ja go bardzo lubie i nawet gdyby okazało się, że jest gejem nie przestałabym go lubić...Ale weim ze nie jest i koniec kropka:D

ginger

haha dziewczyny mam pomysł.

potnijcie sie z tego powodu. <lol2>

hahah pozdrawiam.

ginger

dobry pomysł bo chyba nie mam już autorytetów na tym okrutnym świecie... i na dodatek jeszcze mój sweetaśny Steve eee coś tam spotyka się z Eloyem!

użytkownik usunięty
ginger

jak niektórym odjebie to ja nie wiem...
chyba się potnę plastikową łyżeczką, bynajmni4ej nie przez domniemany homoseksualizm charliego, lecz przez ten wzdłuż i wszerz debilny temat
joł. pozdro. zią.

ta plastikowa łyżeczka
to dobry pomysł.

jestem za. ;]

ginger

Alez nie smuc sie steve wzial slub z andrewiem gdyz poznal ich ze soba sam elton john eloy poszedl w odstawke w 2001 roku a ja ide sie pociac

ginger

to nie zmienia faktu żę steve jest h o m o s e k s u a l i s t ą ... wiesz, nie mam już po co żyć...

ginger

a poza tym w istocie temat ten jest nieprzemyślany i co najmniej infantylny

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ginger

Chyba rooney jest najpiekniejszym mezczyzna swiata chociaz niektorzy mowia ze hes no oil painting

agniech22

wiesz nie wiem kto to ten wayne mark rooney ale wydaje mi się iż całował on Tomasza radzińskiego na jednym z meczów a tak w ogóle to twoj stara

ginger

To co nie którzy myślą o tym filmiku to przegięcie . Przecież to są tylko urywki z angielskiego serialu Queer as Folk gdzie Charlie GRAŁ 15-letniego geja . Moim zdaniem Charlie ma wspaniały talent i taki aktor jak on zagra każdą rolę . Poza tym zawsze musi być jakiś początek . A jeśli ktoś myśli że Charlie naprawde jest gejem to tylko jedno słowo przychodzi mi na myśl - żal . :/

czekoladaaa

Czekoladaaaa napisałaś dokładnie to wszystko co chciałam powiedzieć.Charlie fantastycznie zgagrał w tym serialu.A jesli nawet ( choc nie jest!) byłby gejem to co? Gej to nie człowiek?Żałosne.

użytkownik usunięty
martey

moja kochana czekoladko, niektórzy piszemy łącznie, śliśle, nierozerwalnie, to raz, a dwa, tutaj każdy już dawno rozkminił, iż charlie nasz najukochańszy nie jeste gejem, więc polecam przejrzenie tematu a potem dopiero ewentualnie dzielenie się 'nowościami'. gej to człowiek, jak najbardziej. i ok.

Zagrał w takim filmie i co? Gówno!
Nie wytrzymam, jak można być tak nietolerancyjnym?!
Może pójdziecie i wymordujecie wszystkich gejów i lezbijki?
Ja pierdole :/