nie znam Cię ale lesbijka to taka osoba która kocha inne dziewczyny i była nią rooney która była mamą małego alfreda który lizał koszul murzyna który ożenił aię z jej dziewczyną
Hahaha :D i co z tego, że zagrał w takim fimie? O matko się nie zabij z tego powodu...No rzeczywiście "cała prawda" :/ nie rozśmieszaj mnie. A filmik fajny :D
Ponieważ mogą stwierdzić że ktoś kto to stworzył naprawdę czuje się tym zbulwersowany że on zagrał geja i nie zobaczą że to tylko żart ha ha wiem że to szokujące alen iektórzy naprawdę mogli tak to odebrać wyobrażasz sobie
Dokładnie a do tego nie sa w stanie dostrzec ze pewne komentarze mogą byc tylko zartem z ich naiwnosci hahahahaha
Powiem Ci Vincencie że pewnie dlatego stworzono coś takiego jak ograniczenia wiekowe przy niektórych filmach
podaj lepiej do cipki a tak w ogóle to nie myśl że jak masz elegancką toaletę to od razu jesteś jakaś lepsza
dobra, ale rozróbę to panienki zrobiły w temacie bądź co bądź mojego słit lovcianego czarlusia, który nie gra już prawie :( więc psze manatki zbioerać bo odkurzam, porządeczek musi być. mua.
ale on mógłby także powiedzieć Jezus Maria co się dzieje a ja nareszcie zrozumiałam dlaczego Nejsan mówi nice room thanks gdy wchodzi do salonu
ale fajny filmik ale żałosne trochę jest że niektórzy wzięli to na serio i jeszcze chcą potem usuwać ten filmik jak się okazuje że się z nich żartowało