Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

http://www.youtube.com/watch?v=0D4Za2pPKrc&NR

ginger

Co to jest lesbijka??!!?!?!??!!!?!?!?!??????

agniech22

nie znam Cię ale lesbijka to taka osoba która kocha inne dziewczyny i była nią rooney która była mamą małego alfreda który lizał koszul murzyna który ożenił aię z jej dziewczyną

ginger

nie rozumiem takiej niepotrzebnej wulgarności

użytkownik usunięty
ginger

ona była bardzo potrzebna, ba! wskazana

ginger

Hahaha :D i co z tego, że zagrał w takim fimie? O matko się nie zabij z tego powodu...No rzeczywiście "cała prawda" :/ nie rozśmieszaj mnie. A filmik fajny :D

ginger

wiem że fajny w końcu sama go stworzyłam

ginger

I bardzo dobrze Ci wyszedl chociaz nie wiem czy dziewczynki w 1 liceum powinny to ogladac

użytkownik usunięty
agniech22

a dlaczego by nie?

ginger

Ponieważ mogą stwierdzić że ktoś kto to stworzył naprawdę czuje się tym zbulwersowany że on zagrał geja i nie zobaczą że to tylko żart ha ha wiem że to szokujące alen iektórzy naprawdę mogli tak to odebrać wyobrażasz sobie

ginger

Dokładnie a do tego nie sa w stanie dostrzec ze pewne komentarze mogą byc tylko zartem z ich naiwnosci hahahahaha

agniech22

Ale dobrze mowisz Stuardzie Alanie Jonesie ktorego kocham ze to jednak troche trudne do wyobrazenia

ginger

Powiem Ci Vincencie że pewnie dlatego stworzono coś takiego jak ograniczenia wiekowe przy niektórych filmach

ginger

twoja stara vincencie tyler!!!!!!!!!!!!!!!!!

ginger

twój stara jak juz do mnie mowisz z kedzierzawa czupryna grajacy norwegu!!

ginger

podaj lepiej do cipki a tak w ogóle to nie myśl że jak masz elegancką toaletę to od razu jesteś jakaś lepsza

użytkownik usunięty
ginger

dobra, ale rozróbę to panienki zrobiły w temacie bądź co bądź mojego słit lovcianego czarlusia, który nie gra już prawie :( więc psze manatki zbioerać bo odkurzam, porządeczek musi być. mua.

poczciwy pan zimoch by powiedzial twoj stara

ginger

ale on mógłby także powiedzieć Jezus Maria co się dzieje a ja nareszcie zrozumiałam dlaczego Nejsan mówi nice room thanks gdy wchodzi do salonu

ginger

ale fajny filmik ale żałosne trochę jest że niektórzy wzięli to na serio i jeszcze chcą potem usuwać ten filmik jak się okazuje że się z nich żartowało

anex2

nie tylko sam filmik a w ogóle cały temat