Charlotte Gainsbourg

Charlotte Lucy Gainsbourg

7,3
9 996 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlotte Gainsbourg

Trzeba rozreklamować zbliżający się koncert bo media milczą. 29 czerwca Charlotte zagra na Malcie w Poznaniu. Czy ktoś z filmwebowiczów się wybiera ?

Alabaster_Wu

Być może będę, zależy jak się ułoży :p

Alabaster_Wu

Bardzo,bardzo,bardzo,bardzo chciałabym iść na jej koncert!!!!! Ale nie wiem,czy mi się uda;)
Uważam też,że oburzające jest milczenie mediów. Na razie widziałam tylko małą wzmiankę w ,,Filmie'' i jakimś dodatku kulturalnym.

Alabaster_Wu

ja bilety już mam, obecność obowiązkowa :]

briskuth

W dzisiejszym wydaniu ,,Gazety Wyborczej'' jest wywiad z Charlotte z okazji jej koncertu w Poznaniu:)

Lilith_33

Czy ktoś wie,czy można jeszcze kupić bilety? Na www.eventim.pl już chyba nie:(

Alabaster_Wu

Właśnie wróciłem z koncertu, rewelacyjny, świetna oprawa, głównie kawałki z ostatniej płyty, kilka utworów jej ojca m.in. Couleur Cafe.
Niezapomniane wrażenia :)

briskuth

Ja również byłam,udało mi się zdobyć bilety:) Koncert-rewelacja!!!!!!!!

Lilith_33

Oba koncerty były bardzo dobre. Świetny klimat w starej rzeźni no a teraz zostały miłe wspomnienia i amatorskie filmiki z koncertu.

Alabaster_Wu

Udało mi się blisko usiąść:) Na YouTube ktoś zamieścił fragment koncertu - ''In the end'' Charlotte. Ja może wrzucę swoje nagrania, ale nie wiem czy się nadają, może za mało ostre,bo kręciłam komórką.
Renate ma interesujące utwory, pewien klimat jest,ale jako osobowość nie za bardzo przypadła mi do gustu,może dlatego że mało ją znam.

Lilith_33

Ten ktoś to ja^^, polecam jeszcze fragment z koncertu Renate, zupełnie zapomniałem, że go nagrałem a jak sobie przypomniałem cieszyłem się jak głupi bo w sumie kawałek dobrej muzyki =D

Alabaster_Wu

Daję link do wywiadu z Renate w WO. Rzuca on pewne światło na jej osobę i można się dowiedzieć paru ciekawych rzeczy:

http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,7146273,W__A_pollonii_spiewam _dla_matki.html

Swoją drogą mocno żałuję, że przegapiłem czas kiedy (A)pollonia grana była w teatrze.