Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
510 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

widzialm chestera z pierwszego rzedu na koncercie w chorzowie :)
jest taki maly, ale to mu dodaje uroku, nie wierze ze ma 178 cm wzrostu.
jest slodki, to fakt, ale juz sie z niego wyleczylam po tym jak zostawil zone.

pozdrowionka dla fanow!
*a ta scena z nim w Crank jest taka kroootka ;( XD

Sakura17

Zdaję mi się, że to tylko złudzenie, że stałaś niżej niż scena. Ale pozdrawiam i powiem, że zazdroszczę ci, że byłaś na koncercie w Chorzowie :D

Sakura17

Mnie sie wydaje ze on jest taaaki wysokiii..... Ale ja tez szczezrze zazdroszcze tego I rzedu :((

Sakura17

Ja też byłe w Chorzowie ale w przeciwieństwie do Ciebie miałem... ostatni rząd na trybunach... hahahaha ale koncert był extra. Tyle lat się na to czekało. Szkoda że już po wszystkim.

Sakura17

To mam dla ciebie złą wiadomość... Chester bez okularów nie widzi pierwszych rzędów, a na koncertach boi się je nosić (bo wiecie mogą mu spaść jak będzie skakał:))... czyli nawet cię nie spostrzegł... a i jeszcze jedno, jak śpiewa do I rzędów tak naprawdę robi to bo wie że tam ktoś jest... ale wtedy nie widzi ich wyraźnie... :D ale sam fakt widoku Chestera z bliska... ile ja bym dała za to żeby go zobaczyć z bliska i z nim pogadać:D ach.. marzenia;p

Mala_Lady_Punk

Hehe.. dobre :) No nie widział mnie ale ja jego tak :D Chociaż daaaleko byłem ale jednak. Może kiedyś to powtórzę. Są jakieś plotki że mają być w Polsce znowu ale to nie wiadomo. Żałuj że Cię tam nie było (w Chorzowie). Jedno z najlepszych moich wspomnień. Armia fanów LP i Pearl Jam, nocleg na dworcu (tam też prawie tylko ludzie w czarnych koszulkach LP, PJ), ekstra atmosfera.... Wszystko było super - to oczekiwanie aż się pojawią na scenie. Coma. Najlepszy fragment koncertu LP to "Bleed It Out" i 40 tysięcy klaszczących ludzi z rękami w górze (nawet fani PJ)... Ehhhh.

michal_mm1

Jak jesteś fanką Chestera to ściągnij sobie (bo w Polsce raczej nie kupisz) "Let Down" - Chester Bennington. Chociaż pewnie już to masz :)

michal_mm1

Maaam toooo:) Fajna nutka:) "I don't want to be let down I don't want to live my life again Don't want to be led down the same old road (...)" dobrze kojarzę że to to?? Kooocham:) znam na pamięć:)

Mala_Lady_Punk

Tak. Dokładnie. To jest to. A sprawdź sobie jeszcze to (chociaż już też pewnie to znasz :) http://pl.youtube.com/watch?v=Jb4KKFGuQRI&feature=related To są fragmenty (cały utwór jeszcze się nie ukazał) kawałka Busta Rhymes i LP. Murowany hit z tego będzie!!

michal_mm1

Świetny kawałek, niestety nie znałam go wcześniej ale słyszałam wiele o tym. hit z tego będzie na 100% :D Ale największym hitem będzie solowa płytka Chestera która ma się ukazać w 2009 :D Ja już sie nie mogę doczekać:D

Mala_Lady_Punk

PS: Polecam piosenkę "My Reason", "No morre sorrow" i "The morning after" boszackie pioseneczki:D

Mala_Lady_Punk

My Reason? No to tu mnie zagiełaś totalnie bo pierwsze słyszę. Czy to jakiś kawałek Grey Daze czy tylko Chestera?

michal_mm1

No nie! To kawałek Linkin Park. To teraz jestem w totalnym szoku. Jak ja mogłem go o tej pory nie poznać? Gdzie popełniłem błąd? :D

Mala_Lady_Punk

Nie no dzięki za to "My Reason" bo bym pewnie jeszcze długo nie wiedział o istnieniu tego utworu... A Morning After to masz tę wersję z koncertu czy remix Juliena-K? Jakbyś miała jeszcze jakieś inne rarytasy LP to zapodaj tytułami. Z góry dzięki. A Chester to juz moglby spokojnie wcześniej wydać jakieś solo. Mike dał radę z Fort Minor to Chester tez mogl coś nagrać.

michal_mm1

Acha... tytuły... to na pewno słyszeliście (nie jestem pewna czy to sam Chez śpiewa więc nie wiem czy będzie w solowym albumie:D) "System" "Walking dead" (<--to z Dj ZTrip) " State Of The Art" (<-- W tym Chez ma trochę inny głos, ale zapewniam że to on:D po za tym dobrze to słychać w ref.:D) Podobno "Home sweet Home" jest fajne ale nie mogę potwierdzić bo nie słyszałam... ale to śpiewa Chez więc na 100% boskie:D Nooo... i tyle? Nie chce mi się dalej wymieniać...

Mala_Lady_Punk

Yyyyyyyyy... 13 lat? :)

michal_mm1

Na pewno dobrze policzyłaś? :D Bo stawiałbym że parę lat więcej spokojnie....

michal_mm1

Yyy... czekaj a tak wolniej trochę?? Po pierwsze możesz wytłumaczyć o co biega z tym: "michal.mm1 29 kwietnia 2008 23:52 odpowiedz
Yyyyyyyyy... 13 lat? :)
michal.mm1 29 kwietnia 2008 23:53
Na pewno dobrze policzyłaś? :D Bo stawiałbym że parę lat więcej spokojnie...." Jak to miało być o tym ile mam lat: nie pomyliłam się mam 13 lat:) :D a dokładnie 13 skończyłam 29 marca:D (9 dni po tym jak Chez skończył 32:D:D:D:D:D::D:D) Do tego o Morning After: Nie wiem jaką mam wersję tak naprawdę:D na pewno nie jest koncertowa... po za tym ściągałam z wrzuty więc nie wiem czy to jest jakiś remix czy coooś, pisało tam tylko: "Chester Bennington: The Morning After" bez komentarzy wiec nie wiem:D PZDR dla wszystkich:):):):):*:*:*

Mala_Lady_Punk

Chodziło mi o to że sprawdziłem z kim gadam no i u siebie na stronie masz informację że masz 13 lat i stąd to "Yyyyyyyyy... 13 lat? :)" a to "Na pewno dobrze policzyłaś? :D Bo stawiałbym że parę lat więcej spokojnie...." Myślałem że jesteś parę lat starsza. Ot co :) Pozdro!

michal_mm1

No kurcze wszyscy mnie postarzają;P Ciekawe dlaczego?? ;> :D:D:D:D:D:D:D

użytkownik usunięty
Sakura17

My reason nie jest piosenką chestera tylko zespoły spiritfall.To był fake , na który się nabraliście.Haha.A tak w ogóle mam bilet na koncert LP w Pradze.

To co i tak zajebista piosenka :D

<za krótki>