Jakby twój głos przerobili syntezatorem też byłby świetny. Kolejna pseudo gwiazda Disneya, która sprzeda się na każdy możliwy sposób.
zgadzam się . zresztą na forum nadzdolni napisałam już co sądze o jej domniemanych zdolnościach artystycznych a mianowicie grze na instrumentach . a aktorka z niej okropna ! polecam obejrzeć wersję po angielsku jak ona mówi to jest porażka i te jej sztuczne minki . normalnie wyższa szkoła aktorska -_- . a w dodatku ten makijaż . jestem w jej wieku i w życiu nie miałam cieni na powiekach i różu a ona wygląda yhh ... marzenie pedofila za przeproszeniem . jedyna osoba która ratuje ten serial to prześliczna stefanie scott która umie jeszcze chociaż minimalnie dobrze zagrać . nie to co china której tatuś jest zresztą producentem telewizyjnym . zero talentu , znajomości i tyle . . .
słyszałam ją na żywo i nie jest źle. Napewno lepiej śpiewa niż Selena Gomez, bo ta to w ogóle nie ma głosu. Mercy 1997 ma rację. Po co taki ma makijarz. W serialu jest 11 latką, a na żywo 13 latką. Czy to nie za mały wiek, jak na taki makijarz? Takiego to nawet Lexi i Paisly nie mają, a są od niej starsze.