Po długim namyśle wybieram Christiana. A wy?
Bale ma w swoim dorobku bardziej różnorodne role. Dodatkowo, jak nikt inny potrafi do roli zmieniać swoją wagę w sposób często dość drastyczny.
Różnorodne role? Nic bardziej prostego - on zagrał Jezusa, Batmana, kilku psycholi, posiada na swoim koncie jedną z najbardziej znanych i docenianych ról dziecięcych ("Empire of the Sun") oraz na pewno znalazłoby się coś jeszcze ciekawego. Z tą jego wagą to też bardzo ciekawe, bo w jednym filmie potrafi ważyć 54 kg, a w innym już 90... Jak on to robi? Pomyśleć tylko, że też jemu się w ogóle chce?
DiCaprio to bardzo dobry aktor, ale moim znaniem Bale jest jeszcze lepszy i to jego jednak bardziej wolę oglądać.
obaj urodzili się w tym samym roku i obaj mają podobne doświadczenie, czyli zaczeli grać od dziecka i już praktycznie co rok występowali w jakimś filmie
Bardzej lubię Bale, myślę że jest zdolniejszym aktorem, tylko jeszcze tak naprawdę nie wyszedł z nim żaden genialny film
Nawet wydaje mi się że Bale bardziej by pasował do wilka z wall street
Podsumuwując Bale jest lepszym aktorem ale ma gorsze szczęscie do ról i filmów niż Leo
Leo, oczywiście :-) Bale gdzieś u mnie na 10-20 miejscu w zależności od kategorii ;D