nie da sie nie zauważyć ze jest po prostu chudy wrecz kościotrup. Czy zrobił to dla tego filmu? Po za tym to aktor z gatunku wybitnych.
tak, do Mechanika schudł specjalnie ok. 30kg. a potem przytył z powrotem do Batmana. jestem ciekawa, czy jego ciągłe manipulowanie wagą nie będzie miało konsekwencji zdrowotnych. ale jego poświęcenie dla ról imponujące.
Oglądałem Mechanika i po prostu nie dowierzałem, że ten sam aktor rok później zagrał Batmana. Podobnie wyglądał w filmie Fighter z 2011. Jak on to robi, że w ciągu tak krótkiego czasu osiąga taką przemianę, po prostu mistrzostwo i nie tylko aktorskie. Poza tym gdzieś czytałem, że jest wegetarianinem a to dodatkowo utrudnia nabieranie masy.
Też mam takie odczucia. Jestem przekonana, że kosztuje go to sporo zdrowia, nawet jeśli jest pod opieką najlepszych lekarzy, dietetyków i trenerów (a jest na pewno). Trzydzieści kilo w te i wewte w rok musiało odbić się na jego organizmie... Takie zaangażowanie w aktorstwo jest i godne podziwu i niepokojące zarazem.
Każdy w pewien sposób musi odpocząć od swojej pracy, nie ważne jaka ona by nie była. Każdy musi odreagować, a on całe swoje życie podporządkowuje osiągnięciem odpowiedniego celu. Perfekcjonista, nie da się ukryć.
Sekret jego rocznej transformacji:
10 mg metanabol
1-10 tren A 100mg/e2d
Trenaplex 100 Axio Labs
15mg Winstrol Desma inject