Christian Bale

Christian Charles Phillip Bale

8,8
143 307 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christian Bale

nie da sie nie zauważyć ze jest po prostu chudy wrecz kościotrup. Czy zrobił to dla tego filmu? Po za tym to aktor z gatunku wybitnych.

mkbranik

tak, do Mechanika schudł specjalnie ok. 30kg. a potem przytył z powrotem do Batmana. jestem ciekawa, czy jego ciągłe manipulowanie wagą nie będzie miało konsekwencji zdrowotnych. ale jego poświęcenie dla ról imponujące.

mkbranik

Oglądałem Mechanika i po prostu nie dowierzałem, że ten sam aktor rok później zagrał Batmana. Podobnie wyglądał w filmie Fighter z 2011. Jak on to robi, że w ciągu tak krótkiego czasu osiąga taką przemianę, po prostu mistrzostwo i nie tylko aktorskie. Poza tym gdzieś czytałem, że jest wegetarianinem a to dodatkowo utrudnia nabieranie masy.

użytkownik usunięty
mkbranik

chudy jak pies. bałąm sie go w tym filmie

mkbranik

Dla mnie to odrobinkę przerażające. To zakrawa o szaleństwo.

navyblue1

Też mam takie odczucia. Jestem przekonana, że kosztuje go to sporo zdrowia, nawet jeśli jest pod opieką najlepszych lekarzy, dietetyków i trenerów (a jest na pewno). Trzydzieści kilo w te i wewte w rok musiało odbić się na jego organizmie... Takie zaangażowanie w aktorstwo jest i godne podziwu i niepokojące zarazem.

Nilith

Każdy w pewien sposób musi odpocząć od swojej pracy, nie ważne jaka ona by nie była. Każdy musi odreagować, a on całe swoje życie podporządkowuje osiągnięciem odpowiedniego celu. Perfekcjonista, nie da się ukryć.

użytkownik usunięty
Nilith

Sekret jego rocznej transformacji:
10 mg metanabol
1-10 tren A 100mg/e2d
Trenaplex 100 Axio Labs
15mg Winstrol Desma inject

i tak musiał ostro zapieprzac by wyrobić normę.

mkbranik

Czy zrobił to dla tego filmu? Nie, dla żartu :P Oczywiście, ze zrobił to na potrzeby filmu