Christian Bale

Christian Charles Phillip Bale

8,8
145 820 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christian Bale

Co sądzicie o tym żeby on zastąpił Craiga w nowych filmach o Jamesie Bondzie ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
jakisfacet

Całkiem fany pomysł c(:

jakisfacet

Batman jako bohater rzeczywiscie powinien byc troche drewniany, ale Bond to facet z krwii i kosci. Craig jest rewelacyjny. niech ci panowie trzymaja sie swoich rol.

horovitz

Ale nie moze on byc utożsamiany tylko z jednym bohaterem bo to grozi zaszufladkowaniem, a Craig nakrecil ostatniego Bonda, ktory bedzie w listopadzie na ekranach, wiec mozna dokonac zmiany i sadze ze Bale bylby w tym dobry.

jakisfacet

ale po co, skoro Craig sie niezle sprawdzil. w Bondach jak rekawiczki maja sie zmieniac panienki, a nie odtworca glownej roli :)))

użytkownik usunięty
horovitz

Mimo że podobał mi się James bond w wykonaniu Craiga to chętni zobaczę w tej roli Bale, który jest moim zdaniem najlepszym aktorem młodego pokolenia:)

pozdrawiam

Zdecydowanie piszę NIE!!!

_Tanya_

Nie miałabym nic przeciwko, ale Daniel Craig jest znakomity w roli Bonda, dzięki niemu polubiłam tą postać.

Na YouTube można zobaczyć montaż z filmów Bale'a: Christian Bale jako Bond:

http://www.youtube.com/watch?v=7xzlabK-C7Q

Eriu

O nie nie Christian Bale świetnie zgrał Batmana a Daniel Craig świetnie zagrał Bonda można i niech tak zostanie :P

Filon

Czy ja wiem. Może by był lepszy niż Craig który beznadziejnie sobie radzi jako Bond.

paciek

BYŁBY IDEALNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......
.......

jakisfacet

Jestem jak najbardziej za, może dlatego, że widzę każdego w tej roli tylko nie Craiga, którego nawiasem mówiąc bardzo za inne role lubie. Stanowczo jednak Craigowi-Bondowi mówię nie!

Lothluin

a ja jestem za Craigiem jako Bondem. Nic nie poradzę, ale ze wszystkich filmów o agencie 007 (których wielkim fanem nie jestem) Craig wydał mi się najbardziej ludzki, popełnia błędy, jest agresywny, ponosi go, jest taki jaki mógłby być właściwie każdy na jego miejscu. Właśnie za to przypadł mi do gustu, bo rolę (jakby nie patrzeć) trochę dupka odgrywa świetnie.

OsobnikH

Wydaje mi się po prostu, że w samym zamierzeniu postać Bonda miała być inna - właśnie nie taka jak my, popełniająca błędy i nie panująca nad emocjami. On miał być agentem doskonałym, opanowanym, przystojnym, trochę zimnym i wyrafinowanym, ale mającym klasę i styl. Myślę, że każdy ma inne wyobrażenia na temat samego kreowania postaci, ja osobiście patrzę przez pryzmat dotychczasowego kanonu.

Lothluin

zgadzam się, że są rzeczy, których się nie zmienia. Jak dla mnie to Craig nie pasuje do tej roli, całkowicie zmienił tą postać i cały film, według mnie na gorsze..., a Bale... na pewno nie ma tak szpetnej facjaty, może nie mnie, jako facetowi to oceniać, ale moja siostra podziela tą opinie, jak dla mnie bardziej pasowałby do roli goblina we władcy pierścieni, nie musieliby się męczyć z charakteryzacją.