o to chodziło żeby tam tak źle wyglądał!nie każdego aktora byłoby stać na to żeby doprowadzić się do takiego wychudzonego wyglądu.Miał wcześniej wspaniałe ciało które dla potrzeb mechanika musiał stracić,ale i tak wrócił do formy i już wygląda zdrowo
Jestem pod wielkim wrażeniem.Aż się nie chce wierzyć,że zrzucił tyle kilogramów,a później zagrał rolę mięśniaka w batmanie.No jetsem naprawdę pełny podziwu.
On oszpecił się specjalnie. Wyglądał okropnie, miał wzbudzić obużenie i przerażenie. W normnalnym życiu, jak i w tym publicznym wygląda już teraz o wiele lepiej. A to jak się poświęcił, pokazuje jedynie jak bardzo kocha filmy oraz granie w nich. Ja bym tego nie zrobiła, nawet za wielkie pieniądze.
pozdawiam
Mi sie zajebiscie podobał w mechaniku. Świetna kreacja, a co do wyglądu - no cóż jesetm facetem wiec wypowiadać sie nie bede, powiem tyle że robił wrażenie jak cholera.
no jest obrzydliwy ma jakas krzywa buzie jest spoko jak zrobie zeza :/
ale slyszlalam ze jest sympatyczny :)
no ale na sympatycznego to mi nie wyglada :/ no coz.......
kogo obchodzi, jaki jest na codzień... to nie nasza sprawa... dla nas ważne jest że jest naprawdę dobrym aktorem, z dużym doświadczeniem (dla mnie jest też niezłym ciachem, ale to względne).. a czy jest obrzydliwy??? to chyba nie jest dobre określenie na osobę, która poświęca się tak dla lepszego odtworzenia roli?