Christopher NolanI

Christopher Jonathan James Nolan

8,7
32 484 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Christopher Nolan

A ja bym

użytkownik usunięty

chciał, zeby Nolan w końcu dostał oscara za reżyserie:)

Ja tak samo już dawno sobie zasłużył na tą statuetkę :)

kamcio3

dawno? tzn? Nolan jest jeszcze młody, a jeśli nadal będzie trzymał ten sam wysoki poziom to akademia wręczy mu tego oscara, zawsze tak jest.. ale to dopiero na starość.

użytkownik usunięty
DLoN92

Zbyt komercyjny na Oscara, ale jak kto woli, nie ja rozdaję xD

"Zbyt komercyjny na Oscara", nie ma to jak profesjonalna opinia... kurwa ludzie uwzięliście się bo koleś robi świetne filmy i ostatnio dużo o nim słychać i wszędzie o nim słychać i ma wysokie miejsce w TOP i jest wyżej niż wasi ulubieni reżyserzy.. typowe podejście trolla, mnie np. wkurwia James Cameron jak i jego filmy, (chociaż do niektórych mam sentyment), sprawdź czy gdzieś na jego stronie na FW jest mój wpis, że cameron śmierdzi, że robi komercje, że okrada ludzi, że robi papke.. nie, nigdzie tego nie ma, jak coś mi sie nie podoba to nie zabieram w tym temacie głosu i nie wkurwiam ludzi, proste.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zbyt komercyjny na Oscara? Masz rację. Bo np 'Władca Pierścieni', 'Titanic', 'Gladiator', 'Forrest Gump' itd. są mniej komercyjne...

zdecydowanie mu się należy.

użytkownik usunięty

a ja bym chciał , by najpierw nakręcił on film , za który śmiało można by mu przyznać tego Oscara

zgadzam się

nie dla psa kiełbasa

Zgadzam się w 100%! Powinien dostac Oscara już za Dark Knighta.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

spokojnie, tak jak już ktoś napisał Nolan jest młody ale już teraz widać, że ma swój styl i poziom, poniżej którego nie schodzi. Oskar wg mnie jest tylko kwestią czasu. Oba Batmany to filmy dobre ale raczej nie zasługujące na miano najlepszego filmu czy też oskara za reżyserię. Bardzo dobrym jest też Prestiż ale Nolan zrobił tak naprawdę tylko kilka filmów jak na razie i główne sukcesy dopiero przed nim. Po sukcesach producenci będą stawiać na niego i dostanie zielone światło w kwestii pieniędzy na filmy, tematy i reżyserię wg własnego uznania.