Christopher NolanI

Christopher Jonathan James Nolan

8,7
32 700 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Christopher Nolan

wszystkie jego filmy, ktore do tej pory widzialem byly po prostu obledne, wyjatkowo rowna forma, nawet tarantino takiej nie mial:))

użytkownik usunięty
Dreadgaze

Following - 7/10
Memento - 9/10
Insomnia - 9/10

Jak dla mnie to wyglada tak. Czyli pierwszy film troche slabszy (choc tez niezly, oryginalny).

A jesli chodzi o Tarantino to mysle, iz to rezyser ktory forme ma najrowniejsza (Pulp, Psy - 10/10, Kille Bille - 9/10, Jackie - 9/10).

:)

Osobiscie duzo duzo wyzej stawiam 'Following' niz całkiem niezla tez 'Bezsennosc' a biorac pod uwage warunki w jakich powstawał to prawdziwa perełka

Kupa

O tak... Following tez na mnie zrobilo duze wrażenie. Wiadomo pare niedociągnięć, ale nie można się czepiać. W końcu debiut. "Memetno" - pierwsza klasa. Niestety już "Bezsenność" i "Batman..." nie trafiły w moje gusta. Licze jednak, że ten pan mnie jeszcze zdąrzy czymś zaskoczyć. Już "Prestiż" zapowiada się nad wyraz ciekawie...

stas

jestem właśnie po projekcji Following - czyli widziałem juz wszystkie dzieła pana Nolana i wszystkie wyskoko cenie. Od ciekawego krótkometrażowego "DoodleBug" przez naprawdę niezłe jak na niskobudżetówke-Following, genialne Memento, dobrą Bezsennosc i bardzo dobry Batman begins - wyczekuje Prestige jak zadnej innej premiery...