Christopher Von Uckermann

Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann

7,7
407 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christopher Von Uckermann

odpuście se...
NAjgorszy w rbd...
Słaby aktor i głos ma taki poważny a tak dziecinnie wygląda...

Dusia15

Hehe i znowu. Ja sobie nie odpuszcze;p;p
POZDRO:)

arisa_

No spoko, mamy różne zdania na te same tematy;) ALe nie chce mi się kłócić;)
Pozdrawiam ;):***

Dusia15

Ja też się nie chce kłócić, w ogóle nie lubie wszczynać zbędnych awantur, bo tu są one niepotrzebne:) Każdy ma różne gusta, a o gustach się nie dyskutuje^^
Pozdrawiam;*****;]

arisa_

Boże ! Widzisz i nie grzmisz. Ten człowiek ma większą średnią niż Robert De Niro? ten świat schodzi na psy.

tralallalala

no wiesz... laski oceniają go wyglądzie :D
w sumie przystojniak z niego , ale ja bym nie oceniała po wyglądzie :P

sydziuchna

Zgadzam się z SYDZIUCHNA.Tu dziewczyny z reguły oceniają po wyglądzie,a nie za talent nawet gdyby ten aktor był niesamowicie utalentowany ,to i tak ocenią wygląd .A Roberta De Niro raczej żadna nie oceni za wygląd,co trzecia może da mu pare punktów za aktorstwo....Ja raczej nie oceniam po wyglądzie,poprostu widziałam seriale z nim i mi się podobał.Ale to już sprawa gusta.A jesli chodzi o wypowiedź- Dusia 15 (nie chce cie urazić ani obrazić),ale czemu uważasz że jest najgorszy w RBD,to że ten człowiek ma poważny głos a dziecinnie wyglada to nie powód żeby tak myśleć.Ma taką urodę,nie każdy musi wyglądać jak Alfonso Herrera.W sumie rzeczy rozumiem cię masz swoj własny gust,ale to niepowód żeby pisać o kimś że jest najgorszy,ale pewnie piszesz tak ponieważ przeszkadza ci jego wygląd,bo gdyby wygladał bardziej męsko byłabyś za.Ja osobiście uważam że wcale nie jest najgorszy podoba mi się jego wokal i barwa głosu nawet bardziej niż Alfonsa.Pozdrawiam!