Christopher Walken

Ronald Walken

8,1
41 149 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christopher Walken

- Jesteś stary!
-Nie jestem! Nie wyglądam na starego!
-To jak według ciebie wyglądają starzy ludzie?
- JAK CHRISTOPHER WALKEN!!

xD

zupex_3

On mając już 30-parę lat wyglądał jakby miał co najmniej z 50 :O

HoldenColin

nic bardziej mylnego - Walken do 40stki miał prezencję dwudziestolatka (filmy z późnych lat 70. i wczesnych 80. niepodważalnym dowodem), dopiero potem zaczął się starzeć w specyficzny sposób, z początku wyglądał nie tyle staro, co ekscentrycznie, dopiero pod koniec lat 90. starość uwydatniła się na jego twarzy.
Ale w młodości był wyjątkowo seksowny i wręcz chłopięcy, kto nie wierzy, niech sprawdzi :>

Olu

popieram, facet świetnie się trzymał, jeszcze w nadbagażu bardzo seksowny byl dla mnie :)a juz chyba ponad 50stke mial

zupex_3

Z drugiej strony 30 lat wygladal tak samo xD

fiolek_89

No nie wiem, w Łowcy Jeleni miał ponad 3 dychy i wyglądał świetnie. Chciałbym wyglądać jak on mając 36 lat.

Snay

Pewnie pomyślicie, że jestem strasznie dziwna, ale gdyby był gdzieś o
połowę młodszy, chyba bym się w nim zakochała.

Kathy_Selden

Ja np. cenie sobie bardzo oryginalny typ urody! czasem nawet wstydze sie o tym mowic glosno przy kolegach ktorzy preferuja jedynie blondwlose modelki, ktorymi wcale sam nie gardze >:) jednak dobrze sie zastanawiajac jest to glupie zachowanie, po drugie wszystko jest wzgledne! Rozpisalem sie nieco nie na temat i chyba pomylilem fora ale kazdy ma prawo do odrobiny prywaty gdy sie zostanie posrednio sprowokowanym (o ile takie okreslenie ma sens). Good night.

Kathy_Selden

Pal licho zakochiwanie się, ja się łapie oglądając filmy z nim, ze mnie ewidentnie "kreci":D Ale nie on jeden o psychopatycznym typie wizerunku: Hopkins z "Milczenia owiec", Rockwell z "Zielonej Mili" czy Fiennes w "Wichrowych wzgórzach"... Może to też efekt tego, że to co zakazane i ogólnie niebezpieczne w prawdziwym życiu jest w jakiś sposób interesujące na ekranie?;]

A za chwile "Jeździec bez głowy":D Szkoda tylko, że dopiero na końcu się pojawi...

Kathy_Selden

nie, nie jesteś dziwna, on jest niesamowity

Kathy_Selden

Też nie uważam żebyś była dziwna:) w łowcy jeleni wyglądał świetnie!

użytkownik usunięty
zupex_3

Heh, więc ja również odpowiem żartem:
- Widziała pani Kowalską?
- A tak, widuję ją czasem
- Całkiem dobrze się jeszcze trzyma baba
- Może i się dobrze trzyma, ale puścić, to by się ona już nie mogła ;P

Oczywiście ta anegdota nie ma nic wspólnego z Ch. Walkenem, który wg mnie fajnie wygląda. Ma to coś w sobie ;)

zupex_3

Mimo, że Chris ma prawie 67 lat, to uważam, że nadal jest przystojny ;p

nieprzygoda

Ma w sobie to coś, co sprawia że jak obejrze jeden film gdzie gra to sięgam po drugi. Jakiś magnetyzm czy co? Albo faktycznie ten niepowtarzalny specyfizm ;dd..

olcia_girl_2

dokłądnie, zgadzam się z wami,
niesamowity jest,
a w ogladajac łowce Jelei to poprostu zakochana w nim byłam ;p

zupex_3

Oglądam właśnie "Zabójczy widok" z nim w roli Zarina. I sądziłam, że skoro gra w nim Moore- mój ulubiony Bond, to on zwróci moją uwagę. Ale nie mogę oderwac od niego wzroku. Widziałam tylko 2 filmy z nim- Złap mnie jeśli potrafisz (gdzie już nie był taki oszałamiający) i właśnie tego Bonda. I tak na niego patrzę, że on jest bossssski! Jest między nami jakieś 50 lat różnicy bez dokładnego liczenia, ale to nic ;p
Jestem nim tak zauroczona, że nie potrafię złożyc poprawnego zdania, więc przepraszam za gramatykę xd

zupex_3

Męczy mnie to, że nie mogę sobie przypomnieć skąd jest ten cytat o Walkenie. Pomożecie? Umrę jeśli sobie nie przypomnę :P

karolina_sz

jaki cytat? ten dowcip?

lilith_goot

Tak, chodzi mi o dowcip. Pamiętam że słyszałam go już wcześniej, w jakimś filmie czy animacji. Za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie.

karolina_sz

ten dowcip musi być w top 5 :)

karolina_sz

To był cytat z komiksu "The Movie". Tylko nie pamiętam z którego sezonu/odcinka. A jeszcze teraz archiwum komiksu jest "w budowie" i nie mogę tego sprawdzić :)

Szutter

Haha, po dwóch latach niepewności wreszcie wszystko stało się jasne - The Movie! Dzięki za pomoc, wreszcie mogę spać spokojnie :)

karolina_sz

stary człowiek i może

zupex_3

To jest ten typ urody, że latka na karku tylko dodają stylu i szyku. Ostra twarz, która raczej nie zamieni się w pięć podbródków.

zupex_3

To jest ten typ urody, że latka na karku tylko dodają stylu i szyku. Ostra twarz, która raczej nie zamieni się w pięć podbródków.