Claire Danes

Claire Catherine Danes

7,9
13 037 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Claire Danes

Bardzo ale to bardzo chcialabym byc taka jak ona....

użytkownik usunięty
Claire_3

tak...utalentowana, młoda, ładna...Też tak chcę :) tylko ja raczej wolałabym ją znać osobiście niż nią być...w swojej skórze jest mi bardzo dobrze :) ale fakt jest taki, że ma coś w sobie :)

może i fajna ale grała w Polskie Wesele ! ludzie ! ;/

Lap

Podzielam wasze zdanie. Jest bardzo fajną aktorką.

Lap

lubię ją ale, film Wesele po polsku to naprawdę straszna żenada :/

Claire_3

Ah, kiedyś byłem w Niej zakochany :) Nawet teraz, kiedy ją oglądam w filmach, to serce mocniej bije. Utalentowana i przepiękna.

Cineman_2

Tylko w avatarze ma jakieś dziwne zdjęcie. Możnaby znaleźc jakieś ładniejsze...

Alice

Ethine ma ładne zdjęcie tej pani :) , no cóż miłość Aktorką też przezywałem :) trafiło na Angline Jole ale xD

użytkownik usunięty
Lap

Dziękuję Lap :) Kochałeś się w Angie...? No no no...;) A co do Twojego poprzedniego komentarza(tego wyżej, w tym samym temacie),to nie miałam jeszcze okazji widzieć "Polskiego Wesela", ale nawet, jeśli to beznadzieja, to jeden koszmarny film nie przekreśla reszty dobrej filmografii :):):) Pozdrawiam serdecznie, Lap :)

No proszę znalazłaś post jeszcze mój wiesz kiedy to ja piklem hehe teraz fw to rzadko ale tak kiedyś kochałem się w AJ na zabój :) ale jak każdy nastolatek hehe miałem idola i już ! :) , a polskie wesele to jeden z filmów ehkm.. po amerykańsku warto czasu chociaż jak lubisz Clarie to śmiało :)
Pozdrawaim i Ciebie E. :)

Proszę ale to fakt wiec nie ma co się przejmować :), no tak co do AJ to kochałem się na zabój jak to najczęściej bywa za młodu miałem swojego idola i już ! co do wesla to jeśli chce oberż dla samej Clarie bo ma chyba taką słowińską urodę :)
Pozdrawiam Serdecznie i Ciebie E.

Lap

no i dubel powstał bo nie było żadnego postu co za pech sorki wszystkich co to czytają :)

Claire_3

chcieć to znaczy móc, jak już będziesz taka jak ona to chętnie wezmę z tobą ślub :DDD

Claire_3

Jest fajna i naturalna, ale lepiej bądz sobą:)

filmik z Claire

http://youtube.com/watch?v=pmKacuH_xOU

Claire_3

widać, że fajna z niej laska, szczególnie z charakteru -niech mi nikt nie wyskakuje, że jej nie znam -widać w każdym filmie jej duszyczke

użytkownik usunięty
Claire_3

W Romeo i Julia grała świetnie. No i miała szczęście grać z Leo. ładna dziewczyna - taka (przynajmniej) naturalna :))