tak...utalentowana, młoda, ładna...Też tak chcę :) tylko ja raczej wolałabym ją znać osobiście niż nią być...w swojej skórze jest mi bardzo dobrze :) ale fakt jest taki, że ma coś w sobie :)
Ah, kiedyś byłem w Niej zakochany :) Nawet teraz, kiedy ją oglądam w filmach, to serce mocniej bije. Utalentowana i przepiękna.
Ethine ma ładne zdjęcie tej pani :) , no cóż miłość Aktorką też przezywałem :) trafiło na Angline Jole ale xD
Dziękuję Lap :) Kochałeś się w Angie...? No no no...;) A co do Twojego poprzedniego komentarza(tego wyżej, w tym samym temacie),to nie miałam jeszcze okazji widzieć "Polskiego Wesela", ale nawet, jeśli to beznadzieja, to jeden koszmarny film nie przekreśla reszty dobrej filmografii :):):) Pozdrawiam serdecznie, Lap :)
No proszę znalazłaś post jeszcze mój wiesz kiedy to ja piklem hehe teraz fw to rzadko ale tak kiedyś kochałem się w AJ na zabój :) ale jak każdy nastolatek hehe miałem idola i już ! :) , a polskie wesele to jeden z filmów ehkm.. po amerykańsku warto czasu chociaż jak lubisz Clarie to śmiało :)
Pozdrawaim i Ciebie E. :)
Proszę ale to fakt wiec nie ma co się przejmować :), no tak co do AJ to kochałem się na zabój jak to najczęściej bywa za młodu miałem swojego idola i już ! co do wesla to jeśli chce oberż dla samej Clarie bo ma chyba taką słowińską urodę :)
Pozdrawiam Serdecznie i Ciebie E.
Jest fajna i naturalna, ale lepiej bądz sobą:)
filmik z Claire
http://youtube.com/watch?v=pmKacuH_xOU
widać, że fajna z niej laska, szczególnie z charakteru -niech mi nikt nie wyskakuje, że jej nie znam -widać w każdym filmie jej duszyczke