Normalnie piszę, dla mnie ładna jest Selena Gomez albo Adriana Lima, proste. Niestety Claire wygląda staro i odpychająco.
No a nie? Gomez czy Eisley albo nawet starsze Lima czy Alba są sporooo ładniejsze od Claire. Nie jest tak? a skoro te przykładowo wymienione są określane i nazywane ogólnie: od przeciętnych poprzez ładnych po określenia typu: piękne to Claire Danes będąc sporo mniej ładna od nich jest po prostu według tych kryteriów : Brzydka, Paskudna i Obleśna. :)
Mnie tam ona kręci;-). No i pewna część jej ciała całkiem jej wyszła, tak przynajmiej uważa kilku twórców filmików na YouTube...
Ja w nich niczego fajnego nie widzę. Mówię o jej stopach ;) Ktoś palnął taki tytuł na YT i już wszyscy myślą, że tak jest. Są aktorki ze zdecydowanie ładniejszymi stopami, np. Rebecca Gibney.
Brzydka to może nie ale jest coś w n jej urodzie odpychającego, aseksualnego. Morene to sie chce przelecieć a ją? to nawet za opłatą niebardzo.
Dobrze, że wszyscy jesteśmy piękni, wykształceni, mądrzy w swych osądach, nie powierzchowni, mamy uznany talent aktorski oraz dużo zarabiamy.
Niestety, chłopcze, pomyliłeś doskonały warsztat aktorski i charakteryzację z urodą. Powiedz, że w Gwiezdnym Pyle wygląda staro i jest odpychająca. Godzi się na oszpecanie dla dobra roli. Nie jest może najpiękniejsza, ale na pewno nie można określić jej jako odpychającej. Powiem więcej, z każdej kobiety można za pomocą charakteryzacji i odpowiedniej pracy kamery zrobić zarówno bóstwo jak i potwora. Pamiętasz Theron w Monster? Ją też uważasz za odpychającą?
Jest wystarczająco ładna. Gdyby była moją żoną bez żadnego nakładu autosugestiii mógłbym ją uważać za najpiękniejszą na świecie. Uroda to nie tylko proporcja długości nóg do... wielkości biustu. To znacznie, znacznie więcej. A ona ma w sobie „to coś”.
ciekawe co na to TWOJA NAJPIĘKNIEJSZA DLA CIEBIE ŻONA hahhahhahhahahahahhaha
widze jak musi być piękna skoro bronisz zaciekle wszystkie paszczury marzysz by były twoimi żonami hahahha wklej foty cycków jeszcze ale jaja jhahhah
lepiej zbieraj na wieniec bo jak się dowie to pikawa może nie wytrzymać
łohoho
no brzydka jets ewidentnie, okragłe oczy, mała głowa, nieduzo włosów, brzydka broda, no brzydka brzydka, ale dobrze gra
Chyba żartujesz, ona jest piękna... !
w ogóle to brak kultury mówić o kobiecie że jest brzydka. albo zazdrość.
Tez uwazam, ze mowienie o kobiecie, ze jest brzydka to przede wszystkim brak kultury, a moze i zazdrosc. No ale coz, nie kazdy jest dzentelmenem.
W stardust wygladala bardzo ladnie :) jak mozna powiedziec ze ma brzydka figure przeciez kobiety maja inna figure niz mezczyni no chyba ze ktos tutaj jest gejem to rozumiem ze figura moze sie nie podobac.
Ona gra po prostu takie role, nieraz jest ładna - ale zwykle grywa jakieś paszkwile jak np. w Temple Grandin.
Chociaż jakaś tam idealna to muszę przyznać nie jest... ale przeciętna też nie więc uznaje, że nie jest wyznacznikiem sexu ale po prostu ładna aktorka, bywają gorsze
Wolisz śniade lub latynoski, dla mnie Danes jest bardzo intrygująca i pociągająca. Oczywiście jest wiele znaczniej piękniejszych i nie będę tego zaprzeczać ale nie wszystkie mają to coś. Rzecz jasna nie wszystkim musi podobać się to samo, ale z całą pewnością nie można jej nazwać brzydką,
To samo pomyślałam - wygląda staro, aczkolwiek brzydka nie jest. Właśnie oglądałam zdjęcia Amy Adams, ta to wygląda młodo. A Claire 6 lat młodsza, a wygląda o wiele starzej. Po prostu taki typ urody.