Claire Forlani

7,6
8 115 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Claire Forlani

Kobieta, dla mnie jest brzydka. Owszem, w Joe Black ladnie sie prezentowala, mlodosc, piekny makijaz, ktory dodaje urody, a i tak dla mnie byla przecietna i prosze nie pisac bzdur, ze jestem kobieta, i nie znam sie, zazdrosna itp. Nie, nie, nie. Zauwazylam, ze to mezczyzni zupelnie sie nie znaja na pieknie kobiet. Czesto te wlasnie przecietne sa dla nich piekne, a kobiety wiedza wiecej, wiedza, jak wyglada piekno, bo sa na to wyjatkowo wrazliwe. Wiedza, ze makijaz czyni cuda i to doslownie, wiedza, jak wygladaja idealne rysy twarzy, mezczyzni tego zypelnie nie dostrzegaja, nawet nie maja pojecia jak wyglada zgrabna kobieca figura. Mezczyzni nie maj pojecia, nie przeszkadza im brak talii, krzywe, chude nogi, wielkie stopy itp, a kobiety to od razu wychwytuja. Wiec panowie, gowni sie znacie, myslicie rozporkiem i zauwazacie jedynie to cos, ale na urodzie sie nie znacie. Wiec przymknijcie sie w tej sprwie, bo to kobiety sa specjalistkami w tej dziedzinie. Co do aktorki, teraz ta kobieta jest nieprawdopodobnie brzydka. Nawet makijaz nie pomaga.