Claire Forlani

7,6
8 114 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Claire Forlani

Czy tylko ja uważam,że do roli Daisy w filmie "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" pasowałaby bardziej od Cate Blanchett-Claire Forlani?Wydaje się bardziej pociągająca i odpowiednia dla Brad Pitta,pomijając fakt,że wyglądają bardzo podobnie. :D

Czekam na wasze odpowiedzi:)

pinker_2

Właśnie nie pominę faktu, że wygląda podobnie. Pamiętam, że tuż przed premierą "Ciekawego przypadku...." wychodziliśmy z sali kinowej z innego filmu i przy drzwiach stał wielki plakat z tym zdjęciem z linku poniżej , a mój chłopak powiedział coś w tym stylu: zobacz, z Pittem gra Forlani, a ja cały czas myślałem że Blanchett. Ale jest coś w tym, co napisałeś. Nie mam nic do Blanchett, poza tym, że aż tak bardzo za nią nie przepadam, nie żebym ją uważała za złą aktorkę, nie. Zwyczajnie nie trafia do mnie, może z wyjątkiem roli Elżbiety I. Forlani rzeczywiście wydaje się bardziej kobieca. Problem polega na tym, że Hollywood nie wierzy w Forlani i takich ról jej nie proponuje. Ja jednak nadal mocno w nią wierzę i mam nadzieję, że te kilka następnych filmów z jej udziałem i serial "Camelot", coś w tej materii zmienią.

http://www.imagebam.com/image/850eda125213718

pinker_2

ona !!! a czemu bo jest zdecydowanie ładniejsza a jej oczy są chipnozą dla mnie