Widze Alissa, że twoim celem jest UNICESTWIENIE ^^ tych dzieci ;>
Też taki mam... może jak się będzie o tym pisać to troszke się zastanowią co za głupoty piszą... Popieram Cię ;> Takim dzieciom trzeba uświadomić, że robią źle ;]
Niestety chyba to się nigdy nie uda...
Pozdrawiam ;]
nie szkodzi:)
a co do plagi: nie sądzę... to się będzie tak mnożyć, mnożyć i nękać ludzi... boję się myśleć co będzie za np. 6 lat!
czy ten komentarz niewyrzyty bachorze był do mnie??
Jak tak to wybacz nie będę się z tobą kłucić kto tu jest dziwką(nie będę się krępować),ponieważ nie chce znirzać się do twojego poziomu!!
a skoro wychodzisz z taką inicjatywą że ktoś tu zakłada ileś kont,to świadczy o tym że sama je zakładasz!!
o tak Star_22 trzeba działać i to bardzo szybko...
Ja spójż na siebie. Nie jestem bachorem. Sądząc po twoich wypowiedziach to ty i Phoebe123(jedna osoba, dwa konta) macie powyżej 30, może i 100.
Wiesz dlaczego jesteście tą samą osobą, ponieważ tak samo śądzicie, piszecie i nie ma dwóch takich samych psycholek jak wy!!! I działajcie szybko(do psychiatryka z wami)!!!
kur*a to już chyba 10 temat który czytam i kłócicie się o to czy Cleo jest głupia czy fajna ! ale z drugiej strony to baardzo fajna zabawa czytać wasze rozmowy ;d aa Anik81 (czy jak ci tam): wsadzisz je do psychiatryka bo... mają rację ? o.O lepiej załóż setny temat w którym napiszesz że "Cleotka" (nw co to jest) jest głupia ...