Claire HoltI

Claire Rhiannon Holt

8,3
7 565 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Claire Holt

Emma super ja zagrała zazem z Rikki one sa cool ,a Cleotka to brzydal jej wory pod oczami so tak wielkie ze 100000000000000000000000000000000metrów!!!!!!!!!!!!!!!
Clarie i Cariba są mega cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misia81

Żal mi Ciebie dziecko ..
Powinnaś siedzieć przy słowniku, a nie przy komputerze -.--

marsandearth

w mojej obecnej kwestii, stwierdzam, że to:
-prowokacja
-niedojrzałość emocjonalna
-niewyżycie emocjonalne
-problemy w rodzinie
-choroba psychiczna
-bardzo ciężkie, wręcz nieuleczalne kompleksy
jeśli chodzi o pisownie:
-analfabetyzm
-dysgrafia
-nie uczęszczanie do szkoły(a jeśli już, to najwyżej do trzeciej klasy szkoły podstawowej)
to do trzech osób(lub jednej osoby...) o nickach: zuzia.ania, tata81, federalina...

Phoebe123

Stawiam na chorobe psychiczną i bardzo ciężkie nieuleczalne kompleksy...

A poropo na to drugie cierpi coraz więcej ludzi...

marsandearth

Racja Phoebe jest najgorsza, a Cleo to dopiero masakra!!!
Alyssa ile ty masz kont do podnoszenia średniej Phoebe i do dorabiania jej fikcyjnych fanów, którzy jej bronią?
Narazie naliczyłam 2.
Sama jesteś dzieckiem.

Misia81

Twoja głupota sięga wielkości worów "Cleotki" pod oczami, czyli jakieś: 100000000000000000000000000000000 metrów ;>

LadyCzikita

ale ja jakoś tych "woruf pot oczami cleotki(oczywiście błędy celowe)" nie zauważyłam...

Phoebe123

Bo w tym problem, że ona nie ma worów pod oczami ;> (Według mnie)U "Cleotki" trudno doszukać się jakiejś brzydoty (jak to określiłam)... więc pozostaje ostatnie wyjście ( UWAGA! teraz zdradzam sekret ) : TRZEBA TE BRAKI WYMYŚLIĆ ;pp tak jak tutaj: wory pod oczami ;>

LadyCzikita

"Racja Phoebe jest najgorsza, a Cleo to dopiero masakra!!!
Alyssa ile ty masz kont do podnoszenia średniej Phoebe i do dorabiania jej fikcyjnych fanów, którzy jej bronią?
Narazie naliczyłam 2.
Sama jesteś dzieckiem."---> ludzi, jesteśmy wszyscy tą samą osobą! wszystkie komentarze tu napisałam ja z innych kont! oto jak dziecko się "maskuje"! inteligencja, co nie?!

Phoebe123

Szczerze mówiąc to właśnie Phoebe(Cleo) Jest z nich najładniejsza.W końcu gdyby była brzydka nie byłaby modelką ;oo. A te zdjęcie jest THE BEST !
http://zwierzakihsmnarnianesska.blox.pl/resource/PhoebeTonkin.jpg
Moim zdaniem Claire ze wszystkich jest najbrzydsza,a Cariba jako takoo ;p
Ale to tylko moje zdanie ;p

Misia81

A moim zdaniem na pierwszym miejscu pod tematyka uroda zajmuje Phoebe,potem Claire a Cariba najbrzydsza czyli trzecie.
Ale to tylko moje zdanie i O.

Misia81

Według mnie wszystkie są na swój sposób ładne i fajne. Ale najbardziej lubię ,,Cleotkę", jak ktoś bardzo ,,mądry" nazwał Pheobe grającą tą postać.

użytkownik usunięty
Clear

eh tak to jest jak dziecko zakłada temat :/

no masz racje...każda aktorka ma równe szanse.Popieram że ona jest ładna....wiecie co po prostu zazdrości jej to małe dziecko które zaczeło temat i tyle.Nie wiem jacy ludzie żyją na tym świecie.Wkurzają mnie tacy ludzie.