Emma jest cool i piękna i świetnie gra !!!
Clarie Holt jest extra !!!
Rikki i Emma żądzom!!!
Clarie i Cariba żądzom
!!!
Re są najlepsze z h2o!!!
w mojej obecnej kwestii, stwierdzam, że to:
-prowokacja
-niedojrzałość emocjonalna
-niewyżycie emocjonalne
-problemy w rodzinie
-choroba psychiczna
-bardzo ciężkie, wręcz nieuleczalne kompleksy
jeśli chodzi o pisownie:
-analfabetyzm
-dysgrafia
-nie uczęszczanie do szkoły(a jeśli już, to najwyżej do trzeciej klasy szkoły podstawowej)
to do trzech osób(lub jednej osoby...) o nickach: zuzia.ania, tata81, federalina...
a moze zastanow sie nad twoimi wadami
jest ich chyba z milion nawet ooooowiele wiele wiele wiele wiele wiele więcej
jesteś nie rozwinięta psyhicznie
ile masz kont ,,kochanie"?
Aj, te twoje błędy. A mówiłem twoim rodzicom: "NIE WAŁĘSAJCIE SIĘ PO CZARNOBYLU", a oni jeszcze na doroczny piknik imbecylów do Hiroszimy pojechali!
hmm, niech się zastanowię:P może... zardzewiałe rodzynki? wiesz, w ich języku są różne dziwne zestawienia wyrazów i liter, więc może to?
Ale wiesz Chrześcijańskim obowiązkiem (moim, nie wiem jakiej ty tam wiary jesteś;P), jest współczuć takim "bliźnim". A może to nam trzeba współczuć? w końcu z tym, jak to nazwałaś trio, styczność mieliśmy, nie my pierwsi i nie ostatni!!!
Ostatnio wszedłem na blog, o ten http://heine--cariba.blog.onet.pl/2,ID348807403,DA2008-11-05,index.html i... tam są zdjęcia Cariby, Phoebe i Emmy z jakimś dzieckiem... Czyżby to dziecko było Emmy...?
nie, nie sądzę... były jakieś "ploty" o tym, że Claire jest w ciąży, ale okazały się nie prawdą... nie wiem, czyje to dziecko...
Fuck, może tego Jonathana Shiffa??? Albo z domu dziecka wypożyczyli, jako taką ozdobę, no bo przecież do zdjęcie z halloween.
P.S. Ale Caribce słodko w różowym i w okularach:P