Claire HoltI

Claire Rhiannon Holt

8,3
7 565 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Claire Holt

Mi się wydaje że ona grała Rebecce w Pamiętnikach Wampirów . ;D

użytkownik usunięty
justine76

Bo to była ona. Tylko, że na Filmwebie zazwyczaj tak jest, że dodają powiązania z serialami dopiero po ,,jakimś czasie''. Zapewne w najbliższym czasie ktoś doda serial w spisie jej dotychczasowych ról. Ludzie piszą, że źle tam zagrała, ale według mnie całkiem dobrze, chociaż fakt - nie spisała się w roli syreny w ,,h2o(...)''. Człowieka nie można oceniać tylko po jednej roli, nawet jeśli była to postać źle odebrana. Trzeba otworzyć się na obejrzenie chociażby dwóch innych produkcji, w którym dany aktor lub aktorka wziął/wzięła udział, aby wystawić mu/jej ocenę - zarówno tą negatywną, jak i pozytywną. Ja tej aktorce dam 7, ponieważ z jednej strony, w żadnej produkcji nie zrobiła większego wrażenia (według mnie,każdy może mieć inne zdanie),a z drugiej strony, jej gra jest całkiem bez zarzutu.:) Ja jestem ciekawa jej postaci, którą gra w ,,Pamiętnikach(...)'' i myślę, że fajnie, iż jest to czarny charakter, bo to pozwali zobaczyć tę aktorkę od całkiem innej strony. Nie ukrywajmy, że większość zna ją z pozytywnych ról, tak więc fajnie, że nastąpiła jakaś zmiana. Jak już mówiłam, każdy ma inny pogląd, więc nie musi ją lubić albo być jej fanem. Ja na pewno nie jestem ani na pewno nie pałam do niej nienawiścią, jedynie ją lubię jako aktorkę. Mam nadzieję, że przynajmniej 40 % ludzi na Filmwebie, którzy wystawiają złe noty aktorom, znając ich tylko z jednej roli albo w ogóle ich nie znając, zmienią swoje nastawienie i przemyślą jeszcze raz, czy naprawdę warto.

justine76

oglądając pamiętniki wampirów nie byłam pewna czy to na 100% ona. Wygląd ten sam, ale gra zdecydowanie lepsza niż w h2o... ;))
Miłe zaskoczenie ;D

bibona

no dokładnie :)

bibona

ja też nie byłam pewna czy to ona, ale najpierw mi się skojarzyła z Samarą, ponieważ jestem na bieżąco z Pretty Little Liars, a dopiero potem sprawdzam, a to Emma z h2o ;)

justine76

też od razu zauważyłam że to ona a tak to ogólnie mówiono o w internecie że siostrę Klausa zagra blondynka z australijskim akcentem .. od razu pomyślałam o niej :)

justine76

też mi się wydaje, że to była ona. od razu zauważyłam. :D

justine76

to byla ona i przyznam ze bardzo dobrze zagrala Rebecce ;)

channel_

tak to ona. pierwszy raz jak ją zobaczyłam to weszłam na filmeba żeby oblukać czy to ona na pewno a tu nie ma nic;/
ale im wiecej odcinków obejrzałam to juz wiem napewno haha

channel_

tak... na początku myślałam : "co ona tu robi ? wszystko zepsuje !" ale po chwili stwierdziłam, że REWELACYJNIE zagrała.
nie wyobrażam sobie nikogo innego teraz jako Rebeckę. ;)

bibona

BRAWO REBECKA !! XD

channel_

"grala rebecce" to znaczy ze to juz konec jej kariery z pamietnikami vampirow?

kamas_web

nie wiem w sumie, jak na razie jestem na biezaco z PW i ona nadal tam jest , oby zostala jak najdluzej .
poza tym mam cicha nadzieje ze zaiskrzy miedzy nia a Stefano :p