Przystojny z niego aktor, może do utalentowanych nie należy, ale przyjemnie się na niego patrzy.
Ja wręcz przeciwnie. Zawinęłabym go w pościel i wywaliła przez okno. Jego twarz mnie odrzuca, gra aktorska też mnie nie zachwyca. To tyle w charakterze off-topu. ;]
off-top znaczy off topic czyli poza tematem. zamiast oceniac gre aktorska, rozmawiamy o jego urodzie, wiec jest to off topic. cieszę sie, ze pomoglam:)
Zgadzam się się z Tobą.
Jak dla mnie jest obrzydliwy, nie wiem co ta Curuś i inne w nim widziały. Jako aktor też średnio mnie przekonuje.
Skoro byś go nie wyrzucił z łóżka, to znaczy że jesteś gejem. Jakby mi ten zboczeniec wlazł pod kołdrę, to bym go na pewno wywalił jak każdy normalny facet.
Jak już pisałem gejem nie jestem. To że z łóżka bym go nie wyrzucił było w metaforycznym znaczeniu, no ale nie chodziło mi na pewno żeby się z nim od razu walić. To że byś go wywalił pod kołderką, to twoja sprawa, ale nie mów tego głośno i nie pisz na forach bo to ci chluby nie przynosi. A tym bardziej takie wyuzdane marzenia nie są właściwe normalnym facetom, no ale może w twoim środowisku walenie się dwóch facetów pod kołderką jest na porządku dziennym (i nocnym też).
Pozdrawiam środowiska gejowskie
Wiem, że chciałeś mi dogryźć, ale to nie ja z nas dwojga napisałem, że chciałbym z nim leżeć w jednym łóżku. Ale to nie moja sprawa, Twój cyrk - Twoja małpa.
Dobra, dobra. Z siebie już raz zrobiłeś idiotę, po co więc brniesz w zgliszcza własnej głupoty? Bawi cię to?
Raczej ty i kung_fu_master się kompromitujecie. Kung_fu_master bo nie rozumie jak można leżeć z facetem w łóżku i go nie przelecieć (co wskazuje niezbicie, że nasz masterek nie może się oprzeć żadnemu facetowi kładącego się do jego łóżka i MUSI go zaliczyć). natomiast nijaki bułka29 kompromituje się jak każdy przydupas który nie ma własnego zdania i przytakuje jak palant komuś według siebie mądrzejszemu, choć najczęściej jego wybór pada na takiego samegocieniasa jak on sam.
To tak w kwestii bułki i mastera, który okazał się masterem bułki.
ŻENO.
Tyle, że stwierdzenie "z łóżka bym nie wyrzucił" ewidentnie odnosi się do seksu, w innym kontekście w języku polskim nie jest używane. Wiem, że adammo1313 go niefortunnie użył i powinien się do tego przyznać, a nie opierać obronę własnego heteroseksualizmu na obrażaniu innych. Ale tak jak rekina żreć trawy nie nauczysz, tak ludzi chamstwa nie oduczysz. Zarówno Ty ssayan, jak i adammo1313 (o ile w ogóle nie jesteście tą samą osobą) używacie słów obraźliwych i nie będę więcej marnował czasu na dyskusję z Wami. Najpierw skończcie gimnazjum.
Wy gimnazjaliści macie kompleks na punkcie kończenia gimnazjum. Chłopczyku, wiedz że to czy adammo1313 jest gejem czy nie jest, czy zwrotu użył niefortunnie czy też nie, mało mnie obchodzi. Zauważyłem tylko waszą indolencję, twoją i bułki, bo chcąc nie chcąc zrobiliście z siebie idiotów. Pewnie nie mieliście tego w planach ale niestety - patrząc z boku tak to wygląda. Koleś prowokuje, a antagoniści z przypadku robią z siebie kretynów na publicznym forum. W imię czego? Jak ktoś napisał że nie jest gejem to w imię czego chcesz mu wmówić że jest skoro go nie znasz?
Głupota dzieciaków takich jak master i bułka jest wyznacznikiem młodzieży naszych czasów, wszędzie widzą seks.
http://www.demoty.pl/kiedys-pomyslalbys-ze-to-prawdziwi-przyjaciele-481
Ciekawe, że tylko ty i adammo macie takie zdanie, a reszta osób się z was śmieje :) I jeszcze ten link do demotów - na pewno jesteś dzieckiem neostrady :) Adammo się zbłaźnił,a ty próbując go bronić również pokazujesz, że jesteś śmieszny :))
adammo1313, zapewne 13-latek, chciał spowodować zażartą dyskusję i mu się udało. Robi z siebie idiotę pisząc, że wszystkim zwrot "z łóżka bym go nie wyrzucił" (który to nota bene w języku polskim jest związkiem frazeologicznym dotyczącym tylko i wyłącznie sfery erotycznej) kojarzy się z seksem. Trochę to żałosne. I jeszcze te śmieszne szczeniackie odzywki. A kochany użytkownik/użytkowniczka (no proszę, jeśli to chłopak zostanę posądzony o bycie gejem!) ssayan też wiele więcej rozumu to nie posiada:)
Nie wiedziałem że na tym forum pojawia się wszystkowiedzący guru który wie który użytkownik ma więcej a który mniej rozumu, który zna wiek każdego użytkownika. Być takim guru to jest coś. Szkoda tylko że takich ludzi jest tu coraz więcej, a ich jakość coraz niższa.
Ale Tomuś, skoro jesteś takim mądrym "starszym psychicznie kolegą", to zadaj sobie pytanie i rozważ to we własnym sumieniu: Po co w tej dyskusji bierzesz udział skoro to nie twoja liga?
Ja robię z siebie idiotę. Jak mi miło. Ale iluż poszło za mną (włącznie z tobą Tomuś), iluż brnie w zgliszcza tej mojej głupoty. Kto jest większym głupcem: głupiec czy ten co za nim idzie?
Pozdrowienia mój ty "starszy psychicznie kolego". Dzięki za dobre rady. :)
Mam z twojej wypowiedzi rozumieć że ty posuwasz każdego kto jest w twoim łóżku, czy to facet, kobieta czy zwierze?
zacznijmy od tego, ze przez moje łóżko nie przewalają sie faceci ani zwierzęta, jestem tylko ja albo ja i moja dziewczyna.
a jak u ciebie jest taki szeroki wachlarz osobowości w łóżku to musisz być naprawdę ciekawym człowiekiem ;D
Polecam naukę czytania ze zrozumieniem, bo z tym słabiutko u ciebie. Otóż, wesołym człowiekiem jestem i to bez dodatkowych znaków interpunkcyjnych. No ale w mojej wcześniejszej wypowiedzi nie doczyta się myślący człowiek (chociaż wnosząc po twym nicku ciebie to nie dotyczy) żadnych opisów moich łóżkowych preferencji, a raczej tezę jakoby u ciebie częstokroć przewalały się stada tych osobowości, co jest pokłosiem twego zdziwienia na poprzednim poście. No ale głodnemu chleb na myśli, i nie musisz się chować pod spódnicę swojej "dziewczyny", to cię nie uratuje.
Pozdrawiam ciebie i innych gejów, nie mam nic do was :)
głodny głodnemu zawsze wypomni :D
jesteś typie śmieszny i tyle, zalecasz czytanie ze zrozumieniem a sam formułujesz kwiatki typu "nie wyrzuciłbym go z łóżka" a później tłumaczysz sie, ze nie miałeś na myśli dymania.
więc możliwości są dwie, albo jesteś idiotą, albo kryptogejem, chociaż może i trzy...czyli jedno i drugie
pozdrawiam ciebie i innych kryptogejów oraz idiotów, nie mam nic do was :)
Polecam pisanie ze zrozumieniem i używanie związków frazeologicznych wtedy, gdy wiesz, co one oznaczają. Rada starszego (nie wiem czy fizycznie, ale psychicznie na pewno) kolegi.
Nic do niego nie mam, ba, podobały mi się jego role w "Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj" oraz "Intermission". Ale wybacz, to nie wystarcza bym mógł czerpać przyjemność z wyobrażania go sobie pod kołderką.
"jak kazdy normalny facet"
jezuuu, zawialo homofobią.Byc moze to było niechcący ale radzę nie nacechowywać negatywnie swoich wypowiedzi na temat mniejszosci seksualnych, i używać raczej "hetero" niż "normalny" bo bycie homoseksualistą nie jest niczym zaprzeczającym normalnosci. pozdro ;)
Nie mam nic do homosiów, mam nadzieję, że żadnego nie uraziłem. Jeżeli tak to przepraszam wszystkich, zwłaszcza założyciela tematu.
Haha... Śmieszny jesteś Adammo :) Ale jeśli nie chcesz być brany za geja, to nie mów, że ci się Colinek podoba. LOL.
Piękna prowokacja. Adammo1313 zrobił z was wszystkich kretynów...poprawka sami się skompromitowaliście. Widać że w tym kraju temat homoseksualizmu i gejów jest jeszcze tematem tabu. Homofoby: profesorfrink, vinreal, blackshit, kunkfumaster, ssayan, bulka29, vegatron, avocado_ranger - czego się boicie? własnej natury? heheheheh
Najlepsze jest to, że wszystkie osoby broniące Adammo1313 (niegodny_mnich, ssayan) wraz z nim samym - są z Łodzi. Jak tworzysz sobie kilka kont Adammo1313, to przynajmniej ukryj lokalizację, bo tak to ci nikt nie uwierzy :)
No chyba, że są to trzy różne osoby, ale to źle świadczyłoby o Łodzi...
Nie wykręcaj kota ogonem gejusiu. Tym bardziej że w Łodzi mieszka 750 000 ludzi więc tylko KRETYN szukałby tu jakiejś teorii spiskowej. To potwierdza że adammo1313 faktycznie z was zrobił kretynów, a z ciebie droga koleżanko - w szczególności. Profesor - HA. Wątpię czy gimnazjum skończyłeś.
Sęk w tym, że adammo1313 nie znał znaczenia zwrotu, który użył. To nie była żadna prowokacja, po prostu zwykła ignorancja języka polskiego. A czemu ty go tak zapalczywie bronisz to nie wiem... Może liczysz na to, że adammo cię zaprosi i razem poleżycie sobie w tym łóżeczku z Colinkiem :)
W swojej naturze niestety większość ludzi zakorzeniony ma brak skromności i pychę, to oznaki słabości i strachu przed tym ze zostaną wyśmiani , zmieszani z błotem staną się wyrzutkami pewnej grupy społecznej . Naturalną obroną przed wyzwiskami są według was wyzwiska , obelgi , ironiczne dogryzanie , sarkazmy , tak naprawdę jesteśmy przez to słabi , brak nam pokory . Ciężko jest znaleźć szacunek dla drugiego rozmówcy zwłaszcza jeśli się z nami nie zgadza.A ja wam mówię pokój i dobro bracia !
Wow! Skyfighter ciesze się że na tym forum są jeszcze ludzie tacy jak Ty!
Wiem że większość czytelników tego miernego w przekazie wątku nie dojdzie do tej wypowiedzi, jednak ja ją pochwalam.
Widzicie, tak jest na wielu forach. Ale na filmwebie, dobitnie mozna to zaobserwować. Większość forumowiczów chce pokazać swoją inteligencje, zaprezetowac się z jak najlepszej strony. Jak to zrobić najłatwiej? Najłatwiej porównać się do kogoś innego i mu tej inteligencji odjąć.
Nie wiem, zawsze wydawało mi się że filmy nie powinny tak działać na ludzi. Wydawało mi się że filmy to sztuka. A sztuka to kultura. Tak?
Nie rozumiem tez innej kwesti, czy nie jest złotą zasadą forów by nie oceniać piszacego a jego wypowiedzi?
Czy musicie do karmienia własnego EGO używać tego znakomitego forum, zamiast zaglądać tu aby polemizować o tych wielce jak i mniej udanych filmach. Wiecie, ja już bardzo żadko wchodze na forum, praktycznie w każdym wątku jest to samo, tylko obiekty sprzeczek się zmieniają.
"A bo ten czy tamten nie zrozumieli przekazu", "a bo autor miał na myśli", "a ty jesteś gejem", "a ty gimnazjalistą" (hehe, nie wiem co macie do tych biednych polskich dzieci).
I tak na całym forum. Wątpie że ktokolwiek dobrnie do tego miejsca, znudzony bezosobowością mojej wypowiedzi, dlatego też pozwole sobie napisać: Chciałbym aby każdy na forum mógł przeczytać podobne wypowiedzi do mojej i skyfightera. I wyciągnąć z tego choćby najmniejsze wnioski.
Pozdrawiam, Dominikk.
PS. zeby nie offtopować do końca, napiszę że Collin jest bardzo przystojny, najbardziej podobają mi się jego brwi i mimika. Duzo dzieki nim wnosi do świata aktorskiego, mimo że nie jest IMO najlepszym aktorem jakiego znam.
"może do utalentowanych nie należy" tu bym się spierał. Genialnie zagrał w "Daredevilu" (film raczej kiepski).. Bullseye w jego wykonaniu to mistrzostwo. Świetnie zagrał też w "Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj"... Facet ma potencjał. Gdyby tylko lepiej wybierał filmy ;)
od założenia tego wątku minęło trochę czasu, ale dopiero teraz go przeczytałem i totalnie mnie rozwalił xD uśmiałem się jak mało kiedy czytając Was, naprawdę :D i mówię to bez ironii. Po prostu wyszedł Wam zabawny dialog, a zaczęło się od prostej metafory, ale jakże prowokującej :D
P.S. osobiście nie miałem problemu z jej zrozumieniem; z łóżka bym jej/go nie wyrzucił' nie oznacza 'przeruchałbym' tylko raczej 'doceniam urodę' :D to często używany zwrot więc troche sie dziwie, czemu niektorzy tak ostro zareagowali. chyba,ze sie wydurniacie po prostu ;p
wez addamo sam sie kompromitujesz. jak facet uzywa stwierdzenia "z lozka bym nie wyrzucil" nawet w metaforycznym znaczeniu to znaczy ze nie jest na 100 proc mezczyzna!! tak mnie tu w****y twoje pseudomądre wypowiedzi powyzej, ze gdybym cie spotkała to bys marnie skonczył. Boże oszczedż nam wiecej takich idiotow na swiecie.
Pewnie że cie w****y, skoro ich nie zrozumiałaś. Siedzi taka z czipsami w wypierdzianym fotelu przed telenowelą, chleje browar i głupieje z minuty na minutę. Na siłę moich argumentów masz tylko argument siły, choć znając takie dzieci neostrady jak ty to w realnym świecie nic z twoich zapewnień nie ziściłoby się, gdyż mocne to wy tylko przez internet jesteście.
Dorośnij a potem włącz się do rozmowy :):)