W tamtym roku tygodnik "Gala" ogłosił 11 najbardziej popularnych seksownych gości, lecz moim zdaniem te miejsca powinny troche inaczej wyglądać, ale może to tylko moje zdanie ale pytam was o to jak wy byście ich ustawili, więc jest jedenastu mężczyz po tygodniiu zrobie statystykę który wygrał, pierwsze miejsce to 11 pkt, drugie miejsce 10pkt.... jedenaste miejsce 1pkt.a oto lisa
1) Johnny Depp
2) Brad Pitt
3) Ashton Kutcher
4) George Clooney
5) Lenny Kravitz
6) Justin Timberlake
7) Hugh Grant
8) Russell Crowe
9) Hugh Jackman
10) Denzel Washington
11) Colin Farrell
a jak macie wpisywać miejsca
np chcecie dać Hugh Jackman 7pkt to wpisujecie 9) 7pkt lub 9-7pkt itd obojętna jest kolejności wpisywania czy to mumerami postaci czy wielkościa punktów, zapraszam i dziękuje
Co do Johnny'ego się zgadzam ale resztę trochę bym poprzestawiała. Ekhmm, a mianowicie:
1. Johnny=]
2. Colin
3. Hugh (the warrior Wolverine)
4. Russel Crowe
5. Denzel Washington
6. Brad Pitt
7. George Clooney
8. Ashton Kutcher
9. Hugh Grant
10. Lenny Kravitz
11. Justin Timberlake
UWAGA. Miejsca nie są rozdzielone wg. wyglądu, (etc), a według tego na ile mam do nich słabość. Prawda jest taka że szczerze lubię tylko pierwszą "Trójcę", ale reszcie też musiałam jakieś miejsce przypasować..
Pozdrawiam i ciekawa jestem Twojej opinii.
ja zrobiłabym to jeszcze inaczej:
1)Colin Farrell
2)George Clooney
3)Denzel Washington
4)Johnny Depp
5)Brad Pitt
6)Ashton Kutcher
7)Russel Crowe
8)Hugh Jackman
9)Lenny Kravitz
10)Hugh Grant
11)JustinTimberlake
Justina Timberlake i Lennego Kravitza w ogole bym z tej listy wywaliła. A pozostali to obojętnie w jakiej kolejnosci, chociaz Colin i Depp na pewno w pierwszej trojce
1) Colin Farrell
2) Brad Pitt
3) Johnny Depp
4) George Clooney
5) Ashton Kutcher
6) Hugh Grant
7) Russell Crowe
8) Hugh Jackman
9) Denzel Washington
10) Justin Timberlake
11) Lenny Kravitz
ale w sumie nie dawalabym tych 4 ostatnich wogóle tylko wstawiłąbym tam np Toma Cruiza, B. Willisa, A. Banderasa... :D
pozdrawiam:)
Bo w Gali to w ogóle jacyś ściemnacze są.=] W mój deseń to powinno być tak:
1)Colin
2) Jasiu
A potem cała reszta, z wyjątkiem Justina i Ashtona. O_O
PS. Dziwię się, że nie umieścili ORLIEGO na 1 pozycji.