Do Zafinki: Jednym z najgłupszych tekstów na filmweb jest dość często padające stwierdzenie, że jak kogoś nie lubisz czy też uważasz za marnego aktora to nie powinieneś wchodzić na jego stronę i go krytykować. Czyli strona na filmweb danego aktora to forum dla jego fanów służące do wzajemnej adoracji, a jeśli już pisać to tylko same pochwały?! Z drugiej strony mamy Selenę_1984, która z właściwą sobie elokwencją oznajmiła, że to beznadziejny aktorzyna... i tyle na temat, a może byś tak łaskawie wyskrobała parę zdań i uzasadniła dlaczego Farrell nie wzbudza w Tobie entuzjazmu swoją grą i osobą?
Pzdr:/
gość mi za bardzo nie podchodzi, nie lubię jego stylu bycia, a jednak dobrze się ogląda filmy z nim. Nie wiem, czy to przez zdolności aktorskie czy przez te dziwne głębokie oczy ale facet ma to coś... 'factor x' ;D
Według mnie Colin Farrell jako zły aktor nie zagrał u Woodego Allena, nie chcieli by ponownie z nim współpracować reżyserzy jak np. Martin McDonagh- pewnie nikt nie kojarzy osobistości- ale to coś oznacza. Gralłz ikonami kina a to nie łatwe.
Zglebiłem swoją wiedzę na jego temat co z tego że jego życie prywatne było bujne narkotyki, sex tape i imprezy z dużą ilością alkoholu, i co z tego TAK SAMO ROBIŁ Robert Downey Jr., nawet sam Clooney coś wspominał. Aktorstwo Colina to 10/10 S.W.A.T mój pierwszy film- dobre, wróciłem TIGERLAND- klasyk, dalej każdy dla swojego gustu coś dobierze(niepokonani, miami vice, najpierw strzelaj potem zwiedzaj, telefon, niedawny londyński bulwar).
Jest dobry,
ma kilka świetnych ról,
są i lepsi od niego i gorsi,
ale idzie w dobrym kierunku.
Nie oceniaj, wydawaj opinie.
Anda00 - zgadzam sie sa gorsi, ale akurat bylam na filmie z jego udzialem, nie podoba mi sie jego styl jakoś, nie przypadl mi do gustu
Takie przygłupkowate tekściki zawierające epitety "typ" czy też "bezmadziejny aktorzyna" są charakterystyką trolli którzy tak mają nafajdane pod sufitem że nie potrafią już nad tym zapanować i wylewają tenże syf na wszelkich forach.
Znaffczyni aktorstwa beznadziejna to ty jesteś oraz ci pseudoaktorzy którzy grają w takich dziadostwach jak Malanowski i Partnerzy czy też Anna Maria Wesołowska.
beznadziejny typ z ciebie :) może być trolu?
bo twoja wypowiedz tez nie rozni sie niczym od trolowania zwykłego
wyrazilam swoje zdanie, jest beznadziejny koles, nie potrafi dobrze zagrac, jako aktor jest zwyczajnie kiepski, nie przekonuje mnie jego aktorstwo, jego styl i osobowość, sposób w jaki gra jest dziwny i sztuczny, dodatkowo nie lubię jego urody, dla mnie jest delikatnie mówiąc nieatrakcyjny... rozumiem ze wielu to rani niesamowicie ale prawda jest taka ze sa rozni ludzie i rozne gusta, a o gustach sie nie dyskutuje.
To chociaż beznadziejo dodawaj że jest to twoje zdanie.
I dobra rada obejrzyj sobie Wojnę Harta i zobacz jak tam "beznadziejno"-genialnie zagrał Colin.
Cielunko twój pierwszy post zwany wypociną tak brzmi ... "beznadziejny aktorzyna".
Czyli jest to ogólnikowe określenie a przy okazji próba prowokacji skierowana w stronę zwolenników Colina.
Nie zapominaj że gdy wyrażasz się o kimś i kiedy formułujesz zdanie zaczynaj tak ...
"Jak dla mnie Colin jest beznadziejnym aktorzyną".
nie ma zasady która by mówiła o tym, wiadomo ze jak wypowiadam się jako użytkownik, wypowiadam swoje zdanie, jeśli miałabym cytować kogoś innego użyłabym cudzysłów.
widzisz aby ktoś zaczynał swoją wypowiedz od "moim zdaniem", a jeśli już to robi to z jego własnej nieprzymuszonej woli? nie wymyślaj i nie troluj wiecej,
dalasz "rozmowa" z toba nie ma wiekszego sensu