Corbin Bleu

Corbin Bleu Reivers

7,3
1 566 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Corbin Bleu

JAKIŚ KNUR Z SZOPĄ NA GŁOWIE W GRONIE NAJWYBITNIEJSZYCH AKTORÓW?? SEAN CONNERY, MORGAN FREEMAN, MARLON BRANDO, AL PACINO I ON??? TO JAKIEŚ NIEPOROZUMIENIE. ZNERWICOWANE BACHORY "HEIL SKÓL MJUZIKAL" !!!!

Elizabeth85

Mhm... nie chodzi o to co ma na głowie.

Tylko o jego grę aktorską. Zagrał w kilku filmach... obejrzałam go tylko w HSM (szczerze, nie lubię tego filmu, ale to przecież ma być dla dzieci) i nie chcę go zbyt oceniać... surowo. Ale to, że ileś tam osób dało mu 10... i już jest w top 100?! To chore. Baardzo chore. Zgadzam się z Tobą, że on nie może być porównywany z tak wybitnymi aktorami! Marlon Brando... Morgan Freeman... kurde jest nawet wyżej niż Bruce Willis( który jednak grac potrafi). Ale łototo?

Teraz powinniśmy stworzyć

"Top 100 aktorów, którzy wywołują mdlenie(oby tylko) u dziewczynek w wieku jeszcze zbyt wczesnym, aby dostrzec, że oni nie są JESZCZE dobrymi aktorami.".

Dziękuję.

Pozdrawiam.

kaamaa

Też mnie to oburzyło. Na początku myślałam, że to przywidzenie... na 9 miejscu jakiś Corbin Bleu, który zagrał chyba tylko w beznadziejnym HSM?! A CHOCIAŻBY Tom Hanks czy Michael Caine są za nim?! To jest jakieś nieporozumienie...

Elizabeth85

W czasie tworzenia profilu na filmwebie, potrzebna jest opcja "jeSteM PoKeMonOwĄ nasTolAtKą" wtedy każdy ich głos na dziesięć liczył by się jako 3 i takie osobniki jak pan "kórwin" nie dostawały by się na Top, chyba że na Top głupoty

Michael_32

Jutro go chyba zdejmą, bo na top100 ma średnią 8,22, a na swoim profilu 7,66. Nieścisłości jakieś. Miejmy nadzieję, że do jutra zniknie z tej listy i z naszego życia też. I apel do fanek i fanów HSM... To jest komercha, plastikowi ludzie w plastikowych strojach, śpiewają kiczowate piosenki. Tam nie ma aktorstwa, tam jest tylko lans. Dziękuję za przeczytanie.