Cory Monteith

Cory Allan-Michael Monteith

7,5
1 544 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cory Monteith

Przeglądając jego profil na wikipedii, dowiedziałam się, że jest już żonaty. W dodatku z Polką - Magdaleną Szymańską :) ciekawe

elleonore_

Oszalałaś, czy jak? Nigdzie czegoś takiego nie ma! :P

NikitaGroban33

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cory_Monteith

czyżby tylko dla mnie rubryczka "współmałżonek" jest widoczna? ;>..
jeśli już, to oszalała wikipedia :)

elleonore_

to ściema :P

wercia89

dlatego też nie wiem kto sprawdza edytowane teksty na wikipedii. poza tym, trzeba mieć banię, żeby wymyślić takie, a nie inne nazwisko :D

elleonore_

Haha, to dowodzi że ludzie uwierzą w największą głupotę napisaną w internecie xD

elleonore_

heh nie będe się wtrącać czy to prawa ale szczrze wątpie ale co do nazwiska to koleżanka z mojej klasy ma na nazwisko Szymańska. więc nie jest ono takie dziwne

elleonore_

przepraszam bardzo, ale co masz do nazwiska?

elleonore_

Dodatkowo niemożliwe jest z tego względu, że Cory spotyka się z Leą Michele ;)

agronpedia

no wiesz napisać w necie to se mogą... xdd

YouBetterLookAtYourself

No tak, mogą, ale sama Lea to potwierdziła :)

agronpedia

to jest po prostu dowód na to, że nigdy tak naprawdę nie można do końca wierzyć w to, co czytamy w internecie :)
ps. @agronpedia , cudny avatar. kocham Diannę :)

elleonore_

a dziękuję Ci! jak jej nie kochać, jak z niej takie urocze stworzenie <3

agronpedia

ale mi chodziło o Magdę... xdd

YouBetterLookAtYourself

co do nazwiska - chodziło o to, że wymyślili w ogóle takie a nie inne. skoro ta informacja jest fałszywa - bo przecież to, że jest żonaty i to w dodatku z polką (jak już ustalilismy) jest nieprawdą, to ktoś nieźle wymyślił, że to jest powiązane z niejaką Magdaleną Szymańską. skoro to i tak bujdy, to czemu nie wymyślono np. Sylwii Mazurek.. xd nie chodziło w każdym razie o "powszechność" nazwiska Szymańska...

elleonore_

aha
nie no spoko, ale 'Szymański/Szymańska' to na serio jedno z częściej niewystępujący nazwisk xdd