Cory Monteith

Cory Allan-Michael Monteith

7,5
1 545 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cory Monteith

ma fajny glos, bardzo lubie go jako finna z innych rol jeszcze go jakos nie kojaze, ale po tym jaki sukces odniosl glee to mozna sie spodziewac ze niedlugo zobaczymy go nie tylko w tym serialu:P ps. ale on mlodo wyglada, nie wyglada na 28 lat, w glee wyglada na nastolatka:)

gemma_92

Ma 28 lat, gra 16-latka! Polecam pooglądać filmy z nim na YouTubie (wywiady). Tam już wygląda na swój wiek. I jest przesłodki... ;)
http://nesira.bloog.pl/

Nesira

Cały czas nie mogę uwierzyć, że on ma 29 lat. W Glee w ogóle tego nie widać...zresztą Mark Salling jest jego rówieśnikiem i też jest przekonywujący w roli 16latka...
Poza tym tam cała obsada ma dobrze powyżej 20 lat, może to dlatego...

czarnabastet

haha! przecież zawsze dają na nastolatków dużo starszch aktorów...mnie już to nie dziwi xd ale Cory jest <3

gemma_92

Głos może ma fajny, ale ja nie mogę na niego patrzec.. ma ciotowate ruchy na scenie i zawsze kiedy śpiewają jakąś piosenkę ;/ łeee
Za to Noah jest zajebisty! :D

xxxckxxx

Z całym szacunkiem, ale "ciotowaty" to jest Twój nick. Jego ruchy są co najwyżej niezdarne. I według mnie to go odróżnia od reszty. Głupawe miny, nieśmiałe niezdarne ruchy, gesty... sympatyczny "dude" ^^

Smurfed

Hmm.. nie wiem co jest ciotowatego w moim nicku, ale niech Ci będzie :D ja Ciebie nie obrażałam i nie rozumiem dlaczego Ty mnie atakujesz?
Mam gust jaki mam. Dla mnie najlepszy jest Noah a najgorszy nie Cory tylko Chris Colfer. Nie. Nie dlatego, że jest gejem, bo to akurat dla mnie nie ma znaczenia. Po prostu. I postac jaką gra jest niezmiernie denerwująca. Koniec. Dziękuję za uwagę :)

xxxckxxx

"ciotowate ruchy" chyba tak na mnie podziałały... Nie chciałem nikogo obrażać, poniosło mnie, przepraszam. Też nie trawię Kurta, choć samego Chrisa Colfera wręcz przeciwnie.

Smurfed

Nie znam, więc się nie wypowiem, ale ZGODZĘ :D się z Tobą co do Kurta - widzisz? Rozejm :D
Znalazłam jakiś czas temu fajną piosenkę wraz z teledyskiem Marka Sallinga - polecam :)
http://www.youtube.com/watch?v=hQAKfSbjf6s

gemma_92

Tak się zastanawiałam, czy ja nie umiem liczyć czy on serio ma 30 lat i tak wygląda... Zawsze mnie to śmieszy, że 16latki nie mogą grać 16latków ;) Ale to dobrze, on jest taki uroczy w tej swojej niezdarności ;)

antekmilion

Cory jest świetny w swojej roli :) a ta cała niezdarność wynika z "profilu" postaci jaką gra... chyba od pierwszego sezonu klepią w kółko, że Finn nie ma bladego pojęcia o jakimkolwiek ruchu scenicznym, o tańcu nawet nie wspominam :P przypomnijcie sobie, że była taka sytuacja w którymś odcinku, że przy próbie choreografii przywalił Rachel w nos i to dość konkretnie :D moim zdaniem antytalent taneczny gra świetnie :D podobnie z jego minami i niektórymi wypowiedziami, ma grać dość tępego sportowca więc go gra :D osobiście się cieszę, że ta jego tępota w wiekszości wypadków ogranicza się do nieznajomości znaczenia jakichś trudnych wyrazów, a nie do całokształtu postaci bo chybabym znienawidziła ten serial ;) w kwestiach "życiowych" ma dość sensownie poukładane w głowie :)