Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo jest obecnie w pierwszej trójce najlepszych techników świata...

michaleczek7

Powiedziałbym teraz,że jedynym piłkarzem obecnie lepszym od niego jest Ronaldinho Gaucho...

michaleczek7

gównoprawda. . . jest 10000000000 lepszych od niego

Jamaica69

Ha ha ha... Np. kto? Proszę dopisać piłkarzy lepszych od Cristiano Ronaldo...

michaleczek7

Proszę: Ronaldinho,Raul,van Nistelrooy,Kaka,Giggs,Henry,Crespo-to moje zdanie

Hitek

Moje zdanie- Cristiano Ronaldo na głowę biję Raula, Nisterlooya, Giggsa i Crespo... A od Henry'ego i Kaki jest po prostu lepszy...

michaleczek7

Każdy twierdzi co innego, mam prośbe zajrzyj na mojego bloga i zostaw wpis papa!:D

Hitek

Nieporozumienie między nami wynika z tego, że Ty w momencie kiedy lubisz danego piłkarza uważasz go automatycznie za dobrego... Ja nie lubię Cristiano Ronaldo ale uważam że jest drugim piłkarzem świata... Po Ronaldinho...

michaleczek7

Lubie piłkarzy, którzy dobrze grają. Cristiano Ronaldo nie lubie zbyt bardzo ale tylko dlatego że udaje czasem, ale dobrze wg mnie gra. I dlatego uważam że są lepsi od niego.

Hitek

więc Ronaldo już nie udaje. Jest dobrym piłkarzem, z roku na rok coraz lepszym. Nurkowania się już oduczył. :]

michaleczek7

No już mniej, po za tym ciekawe ile pakuje, ja 40 już:D

michaleczek7

Nie nie, ja nie lubie Henrego, Kaki i nie lubie tak bardzo Crespo(troszke) i uważam że Ronaldo to dobry piłkarz po prostu są lepsi to moje zdanie:)

użytkownik usunięty
michaleczek7

Cristiano Ronaldo jest najlepszy na świecie a nie w pierwszej trójce, i tak naprawde zostanie najlepszym piłkarzem w historii futbolu będąc lepszym od maradony pelego i garrinchy razem wziętych ^_^

Cristiano Ronaldo jest najlepszy na świecie a nie w pierwszej trójce, i tak naprawde zostanie najlepszym piłkarzem w historii futbolu będąc lepszym od maradony pelego i garrinchy razem wziętych ^_^ ahahahhahahahahaha o Boze co za prymitywna odpowiedz... wez sie schowaj czlowieku i zastanów sie co Ty w ogóle piszesz jak mozna porównywac wspólczesny footbal z dawnym wez ile Ty gówniarzu masz lat :/ jak mnie takie prymitywy jak Ty wkuriwja to jest po prostu masakra... Pele i Maradonie to on do paznokci nie dorasta.. gra Dobrze ale TYLKO DOBRZE.. zobacz na to jak dzisiaj jest udoskonalona Pilka Nozna korki,pilki i cala reszta potrzebnych rzeczy a jak mieli keidys chociaby boiska wtedy to byl prawdziwy futbol teraz maja zawodnicy duzo latwiej wiec nie wyjerzdzaj z takim Sraniem bo to jest niedorzeczne i neinormalne!!!

angelofdeath50

ty juz sie lepiej nie udzielaj,obecnie gra najlepeij na swiecie wiec mozesz sobie gadac pajacu

użytkownik usunięty
angelofdeath50

degeneracie mowa nie o tym jaki był czy jest futbol tylko o umiejętnościach INDYWIDUALNYCH a pod tym względem nikt mu nie doównuje, a taki pele czy maradona maja zaledwie 70 procent jego umiejętności, a buty tempaku nie grają tylko zawodnik więc to raczej ty nie powinieneś wyjeżdzać z takim gównem na forum

Ale Pele i Maradona żyli w innych czasach. Kpone, chłopie, nie możesz porównywać Pelego i Maradony czy Besta z Cristiano Ronaldo! Wtedy piłka była zupełnie inna niż teraz! Skąd wiesz co by było gdyby np. nie 40 a 20 lat temu urodził się Maradona... Może byłby lepszy od Cristiano Ronaldo... Nie można porównywać Maradony i Pelego z Cristiano Ronaldo!

michaleczek7

Własnie ale michaleczek7 takim zafascynowanym luziom jak oni którzy nie dostrzegaja rawdziwego futbolu nie wytlumaczymy takich rzeczy wiec darujmy sobie bo IMBECYLOM nic sie nie da wytlumaczyc

angelofdeath50

Dobrze, że jest choć jedna osoba na tym forum, która podziela moje zdanie, bo myślałem że zwiariowałem. Kpone, jak można porównywać Maradonę i Pelego do Ronaldo?!!! Zastanów się!!!

michaleczek7

a dla ciebie kogo mamy porównywać ty sie zastanów a nie wjeżdżasz z jakimiś grypsami ze to nie ten futbol nie te lata można tez to porównać do filmów dlaczego "Ojciec..." tak sie trzyma bo nie te lata dzisiejsze filmy im nie dorównują czy tez przez głupotę ze jest na 1st wstawiane są po 10 za ten miejsce a tak samo jest z futbolem Cris na głowę bije ta Maradone i Pelego i nawet jakby teraz sie urodzili to nie wierze żeby dali taki wycisk jaki dają dzisiaj piłkarze ten sam futbol nic innego wiec porównanie jest nawet wskazane a nie obarczone ze tyle lat poleciało to lepiej ich nie wspominać nie wzorować sie na nich i nie porownywac:/ kiepsko z dzisiejsza młodzieżą

Pozdro

Gorgi17

To ty się zastanów co piszesz. Młodzież jest piękna i młoda prawie jak pogoda, taki sobie rym...

michaleczek7

Moim skromnym zdaniem jest dużo, może nie lepszych, ale równie dobrych młodych piłkarzy:

- Theo Walcott (Arsenal Londyn)
- Cesc Fàbregas (Arsenal Londyn)
- Karim Benzema (Olympique Lyon)
- Lionel Messi (FC Barcelona)
- Nani (Manchester United)
- Anderson (Manchester United)
- Bojan Krkić (FC Barcelona)
- Giovanni (FC Barcelona)
- Alexandre Pato (AC Milan)

elegancko_

no
Cris bardziej sie wzorował na Luis Figo bo to kolega z reprezentacji i tez coś osiągną przez piłkę:P
Pozdrawiam

michaleczek7

wg mnie ronaldo jest obecnie na mniej wiecej.......989 miejsu w rankingu FIFA, UEFA itp.wymienić lepszych piłkarzy??Maniek Nowacki(Diabeł Ustrzyki Górne),Józek Łysy (Huragan Wiatropole) i chociażby Adam Mickiewicz (w obecnej formie) i to na tyle w tym temacie

Panda_1m9a8t7i

@angelofdeath50
Cristiano Ronaldo jest najlepszy na świecie a nie w pierwszej trójce, i tak naprawde zostanie najlepszym piłkarzem w historii futbolu będąc lepszym od maradony pelego

Hah , ty chyba nie widziałeś co Pele potrafił z Mardaoną...