wiecie co? śmieszne są WSZYSTKIE komentarze. Jak i te dobre, jak i te złe na temat Cristiano Ronaldo. Albo 'Kryśka' albo 'loVvE Cris' a tak naprawdę chłopaka nie znamy i go raczej nie poznamy ;]] Możemy go oceniać JEDYNIE za grę. Bo to tylko widzimy.
Peace and love dla wszystkich fanów jak i wrogów ;]]
zawsze sa komentarze dobre jak i zle.a jezeli mam ocenic jego gre to ten sezon jest najlepszym w jego zyciu i jest blisko zdobycia z Mu mistrzostwa Anglii. jak dla mnie 10 pkt jak najbardziej mu sie nalezy ;)
No i o to chodzi.. oceniamy go za gre.. a nie za to jaką jest osobą... bo tej osoby nie znamy.. ale najbardziej rozwalił mnie tekst że sobie goli nogi xD .
To bardzo możliwe...:P
Ale wracając do tematu, to ja chętnie mogę porozmawiać o jego grze, ale przecież jego ''koffane fanki'' bombardują to forum tematami typu ''śliczny:*:*'' itp. Jeśli zobaczą, że napiszesz coś złego na CRIstiano od razu Cię 'zjadą' od góry do dołu...
Ale nie ma się czym przejmować, można je jeszcze przecież olewać :P
Olewać.. dobre słowo. Ale jak to olewać.. jak za każdym razem.. wchodze na forum ManU albo czegoś związanego z Cristiano i widzę: ,, on jest pięękny.. chcę mieć z nim dzieci!" no proszę... ;] Gra bardzo dobrze i tego się trzymajmy.. a temat, że soboe goli "różne rzeczy" pozostawmy samemu Cristiano. ^^ xD