Cynthia Rothrock

Cynthia Ann Christine Markowski

7,2
833 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cynthia Rothrock

Jedna z moich ulubionych aktorek. Filmy w których się leje są świetne szkoda tylko że tak mało ich jest dostępnych w sklepach na DVD mogli by wydać Chinę o brien (serię) Rage and honor ,(też obie części), Damą reportażu, Waleczną damę 2, serię Matrial law, Manhattan Chase, Redemption, Niepokonani, Anioł bezprawia, Fast getaway obie części. Właściwie to wszystko mogli by z nią wydać nie odpuścił bym ani jednego filmu z nią.

frycek49

Fakt, że większość filmów z nią, to niezłe zakapiory kina klasy D, ale co tam... ja je uwielbiam :)

frycek49

Najlepiej jakby wydali te wszystkie co nagrała w Hong-kongu bo te były najlepsze,choć te późniejsze również nie najgorsze.

szarit

Które?

grzegorz_cholewa

Te z Hong kongu wszystkie,z późniejszych np.China O'Brien obie części,Odział specjalny 2 części,Wściekłość i sprawiodliwość też 2 części, Pazury Tygrysa mogą być wszystkie 3 ale 1 była najlepsza.W sumie najlepsze to te współpraca usa-azja lub typowo azjatyckie te późniejsze to już nie były takie dobre,czegoś im brakowało jak dla mnie..Ale lubie tą panią i wiem że te dzisiejsze aktorki z filmów akcji to tylko naśladowczynie wielkiej Cynthii,wyjatki to azjatki,bo one zawsze miały swoje tradycje w filmach akcji np.Briggite Lin i jeszcze trochę innych pań...