Dani Filth

Daniel Lloyd Davey

6,6
18 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dani Filth

Co prawda, nie jest to portal muzyczny, lecz filmowy, ale co tam... Dani Filth to ikona popkultury. Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy, mało wspólnego ma z metalem. Cała ta pseudowampiryczna maskarada dla buntowniczych dzieciaków... Eee... Ten człowiek się wypalił. To doskonały przykład kukiełki, którą możesz zlać, zerżnąć i nasikać jej na głowę, a ona uśmiechnie się tylko i wystawi rachunek. Amen.

bloodrust

nie obrażaj Daniego! Cradle of Filth mają świetną muzyke on wcale nie jest taki głupi jak myślisz

Nathalia

Aż taki głupi nie, skoro trzepie kasiorę na frajerach - zbuntowanych dzieciakach, którzy kupują jego płyty, koszulki, plakaty, broszki (i całe to gówno) sygnowane logiem COF ;-)

użytkownik usunięty
bloodrust

Nie każdy musi słuchać jego muzyki. Jak się nie podoba, to nie widzę problemów. Ja tam nie mam nic przeciwko jego muzie, a zbuntowanym dzieciakiem już na pewno nie jestem od kilkunastu lat, hehe... :) I słucham go tak samo często i z takim samym zapałem, jak wtedy, kiedy miałam 14-15 lat.

bloodrust

każdy zespół to maskarada,
choć sama dzieckiem nie jestem to wole muzykę dla zbuntowanych dzieciaków niż "statecznych" dorosłych

bloodrust

zgadzam się z Tobą bloodrust w 100 zasranych %

bloodrust

tez sie z Toba zgadzam.