Daniel BrühlI

Daniel César Martín Brühl González Domingo

8,0
32 522 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Brühl

Szukam ostatnio dużo filmów z jego udziałem: w necie, empiku itp. Niestety oprócz kilku pozycji, które można wygrzebac w empiku, to ciężko jest dostac np. Biały szum - który bardzo bym chciała miec.macie jakieś swoje domowe sposoby na zdobycie filmów? :) Bardzo prosze o radę!

elara1987

No... Dość sprawdzonym sposobem jest Emule i torrenty, ale to nielegalne. Mi osobiście udało się zdobyć i Biały szum i Salvadora. Fajnie, że coraz więcej ludzi się nim interesuje ;)

flowerchild

Sprawdzałam na torrenty i tam są tylko Edukatorzy w dodatku w bardzo słabej jakości jak wyczytałam w komentarzach. Będę musiała spróbować przez emule. Tylko mi się wydaje że przez Emule to długo bedzie trwało. A czy to nielegalne? Jeśli to jest tylko dla mojego uzytku i po 48 godz wykasuje to bedzie wszytsko wg prawa ;) Jak będę przy najbliższej okazji w Stolicy to zajdę do Empiku, może jednak coś tam bedzie.
A to że coraz więcej ludzi się niem interesuje to zapewne zasługa jego telentowi i odpowiedniemu doborowi ról. Przynajmniej tak było w moim przypadku, jak tylko zobaczyłam "Lawendowe wzgórze" byłam dosłownie oczarowana tym filmem a rola Daniela od razu zapadła mi w pamięci. To mnie skłoniło że obejrzałam Good bye Lenin i było tak samo - zachwyt :) Teraz ja, jako osoba w ogóle nie interesująca się kinem, "nawróciłam się" zaczęłam się nim interesować :)

elara1987

Na youtube jest Love in thoughts. Tyle, że po niemiecku z angielskimi napisami.