Mieliście Hitlera, macie Bolla a jeszcze na dodatek to homo-niewiadomo (bo ubiera się i maluje jak dziewczyna, wciąż mam te obleśne zdjęcie-pełno takich jest- ubranego go w różowy prawdziwie dziewczęcy bezrękawnik a ręce owłosione, fuj!) . To jest zdecydowanie najgorszy tzw "piosenkarz" świata. Tak spieprzyć znaną, świetną piosenkę "Lion sleeps tonight" to tylko on umie. Z resztą to on spieprza całą swoją "twórczość". Talentu zero. A jeszcze zagrał w podobno najgorszym filmie wg tabeli "Bottom 100" na imdb.com. To wiele wyjaśnia, jak jest znienawidzony przez rodaków.
Nie wiem czy jest aż tak znienzwidzony przez rodaków bo rok temu odłączyłam się od salelity, ale jeśli chodzi o wiecznie kłapiącego i zapowietrzającego się Daniela, to przyznaje rację: mam wrażenie że w niemieckim Idolu (czy jak to się tam nazywało) był tak wysoko, bo ludzie się nad nim litowali. Totalny hałaśliwy trash i szczyt bezguścia.
Tak po nim jeździcie, że jakbym się chyba wam do czegoś przyznała, co ja uważałam jakieś 4 lata temu, to byście mnie wyśmiali :):):) hehehe
no dobra jak byłam w szóstej klasie podstawówki (teraz jestem w 3 gim) to się w nim kochałam!!! Dobra śmiejcie się <hahaha< ale mnie coś w nim ujęło <lol2> a piosenka you drive me crazy bardzo mi sie podobala :):):)