Daniel Küblböck

Daniel Dominik Küblböck

powrót do forum osoby Daniel Küblböck

Mieliście Hitlera, macie Bolla a jeszcze na dodatek to homo-niewiadomo (bo ubiera się i maluje jak dziewczyna, wciąż mam te obleśne zdjęcie-pełno takich jest- ubranego go w różowy prawdziwie dziewczęcy bezrękawnik a ręce owłosione, fuj!) . To jest zdecydowanie najgorszy tzw "piosenkarz" świata. Tak spieprzyć znaną, świetną piosenkę "Lion sleeps tonight" to tylko on umie. Z resztą to on spieprza całą swoją "twórczość". Talentu zero. A jeszcze zagrał w podobno najgorszym filmie wg tabeli "Bottom 100" na imdb.com. To wiele wyjaśnia, jak jest znienawidzony przez rodaków.

Tender_L

Nie wiem czy jest aż tak znienzwidzony przez rodaków bo rok temu odłączyłam się od salelity, ale jeśli chodzi o wiecznie kłapiącego i zapowietrzającego się Daniela, to przyznaje rację: mam wrażenie że w niemieckim Idolu (czy jak to się tam nazywało) był tak wysoko, bo ludzie się nad nim litowali. Totalny hałaśliwy trash i szczyt bezguścia.

użytkownik usunięty
Jorjan

Tak po nim jeździcie, że jakbym się chyba wam do czegoś przyznała, co ja uważałam jakieś 4 lata temu, to byście mnie wyśmiali :):):) hehehe
no dobra jak byłam w szóstej klasie podstawówki (teraz jestem w 3 gim) to się w nim kochałam!!! Dobra śmiejcie się <hahaha< ale mnie coś w nim ujęło <lol2> a piosenka you drive me crazy bardzo mi sie podobala :):):)

Najlepszym może się zdarzyć :)