Rzeczywiście, nie uwzględniłam tego. I tak podejrzewam, że już się tu więcej nie pojawi.
W każdym razie dobijają mnie takie dziewczyny... już prawie zapomniałam, że takie są (ostatni raz tego typu komentarze czytałam kilka lat temu, jak był dość silny szał na Pottera, bo pierwsze filmy wychodziły... jeeeeju, jakie głupoty niektóre pisały...).
czy chodzi Ci o mnie??
jezeli tak to masz problem bo ja mam 18 lat i nie pisalam tego po to zeby na siebie zwrocic umwage czy cos. poprostu slyszalam cos o tym wiec chcialam sie dowiedziec czy wy cos wiecie. to wszytskie.
Nie chodziło o Ciebie, ale swoją drogą rozsiewanie bzdurnych plotek jest nie w porządku wobec Daniela, nieważne czy się go lubi, czy też nie. Poza tym, może się mylę, ale nie wierzę, że zobaczyłaś to gdzieś w telewizji, bo jak już wspomniałam, pofatygowałam się i sprawdziłam w internecie co trzeba. A jakby taki materiał rzeczywiście został wyemitowany (niezależnie od tego czy to prawda, czy nie), to inne gazety/telewizje natychmiast by to podchwyciły i w internecie roiłoby się od podobnych artykułów.
A już oskarżanie o gwałt jest już wybitnie krzywdzące i nie na miejscu.
to moze zle slyszalam ale zdawalo mi sie ze tak jest, i napewno tego nie zmyslilam. mam lepsze rzeczy do robienia niz wymyslanie jakis bzdur na temat jakiegos aktora.
nie chodziło o Ciebie. Masz prawo si pytać jak są takie wiadomości. Chodzi o tą pseudofankę Twilight.
Sory... nie będę wredna bo Zmierzch też lubię, ale zobacz sobie recenzje książek i porównaj... To chyba książka się liczy no nie? Od książki te filmy pochodzą... Żeby ci ułatwić to powiem, że Potter ma sto razy lepsze recenzje niż zmierzch ;]
aaa i weź sobie lekcje języka polskiego, bo chyba chodziłeś na waxy
thing you`re silly, shut up and won`t come back!