Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 380 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Cze, pisze bo mam straszny problem związany z Danem. Kiedy miałam 12 lat poszłam z pprzyjaciółką do kina na "Harry Potter i Kamień Filozoficzny" no i od razu sie w nim "zakochałyśmy" (oczywiście to byłó tylko zauroczenie, ale wtedy nazywałyśmy to zakochaniem). Koleżance po krótkim czasie przeszło, niestety nie mnie. Dziś mam 17 lat i to trwa nadal. Jak 23 lutego 2001 roku poszłam do kina tak do dzisiaj jestem zafascynowana Danem. Przez czas tych 5 lat miałam kilku chłopaków ale cały czas myślałam o nim. On jest obecny we mnie przez ten całyy czas. Wiem że to chore. Nie moge sobie dać z tym rady. Od tamtego dnia nosze zawsze przy sobie jego zdjęcie. Nie moge tka dłużej, wszystkie moje związki rozwalają sie przez niego. Wszystkich chłopaków do niego porównuje. Co mam zrobić? Czy to sie kiedyś skończy???

julia_michalska6

Wiem co czujesz skarbie. Ja tez kocham Dana ponad życie. Powiedzialam o tym przyjaciolce i mnie wysmiala. Nie wiem co robic, psycholog szkolny kazal mi nie zawracac mu glowy pierdolami. Ja nie wiem co zrobic!!!!!!!!!! Te sny erotyczne z Danem juz mnie dobijaja. Kiedy patrze na Jego cialo w HP i Czara Ognia to mam dreszcze. W dodatku nikt mnie nie rozumie, uwazaja ze jestem kleptomanka a ja tylko chcialam ukrasc plakat Dana spod kina aby go powiesic nad lozkiem. Codziennie pijam DanMleko co by byc blizej mego przystojniaka. Aj ken bi jor hiroł bejbe Dan sie znaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ashwey

Wiem o czym mówicie.Ja po nocach płaczę przez tego przystojniaka. Mam dowody że jest z Emmą. Nie pokaże wam ich. Nie chcę byście cierpiały tak jak ja!

julia_michalska6

hm... ja mam ten sam problem tylko ze o innego aktora chodzie hehe :)) szukam czlowieka, chlopaka do niego podobnego i znalazlam wow ale jest starszy i wogole to raczej bedzie nei wypal hehe :)) spoko!!! jak znajdziesz tego jedynego, swoja druga polowe to zapomnisz o nim!!! bedziesz go podziwiac ale nic wiecej zadynch bluiszszych uczuc hehe :)) u mnie tak juz sie dzieje hehe:)) jestem czynnym kinomaniakiem i znowu zaczyna mnie brac ale tym rtazem na innego aktora!!! hihi :)) mi to w sumie nie przeszkadza jak na razie hihi :)) pozdrawiam

ViBOra

najgorsze jest to że nie moge jakoś zapanować nad tym wszystkim, np. całuje sie z moim chłopakiem i jak skończymy to mówię "Ciekawe jak całuje Dan?" no i wtedy mój chłopak sie wścieka - szczerze to mu sie nie dziwie.

ViBOra

Powiem ci julia.michalska6 co zrobiłam. Miłam te same obiawy co ty...chciałam z tym skończyc duzo trudu mi to ribiło..przez Daniela zerwałam z innym Danielem bo powiedziała pare nie miłych słów pod jego adresem i walnełam go w twarz i...a nie ważne. By przestac myślec o Danielu Radcliffie jak o obiekcie moich uczuć wrobiłam to Emme Watson. W mojej głupiutkiej głuwce stworzyłam ich jako pare. Wzystko co przypisywałam sobie i Danielowi przypisuje teraz Jemu i Emmie. I wiesz pomogło. Fakt sa jakies tam małe usterki w tym planie ale juz nie pociaga mnie Dan tak bardzo. Pogodziłam sie z tym że ja jestem tylko zagozałom jego fanka, a on gwiazda który nie ma pojęcia o moim istnieniu.
Przeszło mi tobie tez przejdzie.
P)S widziałam go nażywo a to bardziej zwaliło mnie z nóg:D

anetek

Widziałaś go na żywo?? Gdzie kiedy? Opowiedz mi o tym, proszę!

julia_michalska6

....... skąd ja to znam .................. *____* DaN 4evaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

julia_michalska6

Na premierze HP A PoA w Londynie. Nie udało mi sie zdobyc autografu...bo akurat był taki przepych i nie zdarzyłam do niego dotrzec wzedł do Odeona za szybko. Mam tylko Emmy Watson Alfonasa Caurona Robbie Coltrane. Żałuje że zmarnowałam taką okazje..ale moze na 5 czesci akurat pojade do londynu nie przepuszcze niczego, no przynajmniej zrobie to czego później nie bede żałować.
Pozdr

anetek

a nie jest toche za mlody? to tylko chlopiec...

Rlyeh

Ja mam tak, że jak zbliża się kolejna premiera HP, to zapominam o bożym świecie i myślę tylko o DR. W tamte wakacje już odliczałam dni do listopada, nie mogłam się doczekać filmu i w ogóle byłam wpatrzona w Daniela. Szczerze mówiąc zostało mi to do teraz...

julia_michalska6

hm... szczerze to kiedys też miałam ten problem (no, może pól roku temu;)) i najgorsze było to że ten "problem" trwał kilka lat!! juz to mnie dobijało i zaczynało męczyć, ale jednak serce nie sługa... ;) aż pewnego razu obejrzałam pewien serial (którego jestem fanką... z resztą mozna to zobaczyć w moim opisie;)) i... zakochałam sie w głównych bohaterze... :D a oznacza to że tamto poprzednie z DR to widocznie było zauroczenie choc musze przyznac że bardzo silne ;) jednak teraz mam jeszcze większy problem bo teraz jestem naprawde(!) zakochana! w troche starszym facecie ode mnie ale on wygląda bardzo młodo i jest taki przystojny... :D ciągle teraz o nim mysle... :D nie wiem co mam zrobić? iść do psychologa? :/
Pozdrawiam wszystkie "zakochane" ;)

StarFish

Ja nie potrafię o nim przestać myśleć. Raz byłam naprawde zakochana. Walczyłam o jednego chłopaka naprawdę bardzo długo i zawzięie (to był jedny okres w moim życi w którym nie myślałam o Danie). No i wkońcu zdobyłam tego chłopaka, byłam naprawdę szczęsliwa.Przez pierwsze tygodnie naszego związku myślałam tylko o moim chłopaku-cieszyłam sie nim. Ale już po miesiącu zaczęłam go poruwnywaćdo Dana. Znowu zaczęłam o nim myśleć 24h na dobe. No i po 4 miesiącach powiedziałam mojemu chłoapakowi że go bardzo kocham, ale nie moge z nim dłużej być bo ktoś inny mnie bardziej pociąga od niego. Kiedey powiedziałam że chodzi o Dana to powiedział że pewnie mi przejdzie, ale opowiedziałam mu o mojej całej fascynacji Danem no i uznał że najlepiej będzie jak sie rozstaniemy. Boję sie że już nigdy z nikim nie będę, no bo skoro tamtego chłopaka bardzo kochałam i wiem o tym a przez Radcliffe nie mogłam z nim być to chyba nigdy już nie bedzie normalnie...

julia_michalska6

Ciekawe, co ten Daniel w sobie ma, że można się w nim kochać aż tak długo... Ja mam tak troszkę podobnie. Przecież takie młodzieńcze zauroczenia/zakochania w aktorach, sportowcach czy innych piosenkarzach trwają niby krótko, nie. A Dan w każdej części HP Ci się podobał? I czy wg Ciebie na wszystkich zdjęciach, które widziałaś wyszedł ładnie? Ja nic nie sugeruję, tylko się pytam jak coś. A poza tym, jak jesteś w Nim zakochana, to raczej nie tylko ze względu na wygląd, nie? Co Ci się podoba w Jego charakterze? Trzeba najpierw znać problem, żeby z Nim walczyć.

Zuza_12

Dan podobał mi sie w każdej części HP z każdą nstępną częścią coraz najbardziej(teraz wydaje mi się że jest najpiękniejszy na świecie, więc nie wiem co będzie po obejrzeniu 7). Według mnie na wszystkich zdjęciach na jakich go widziałam wyszedł cudownie. Nie jestem w nim zakochana a raczej zauroczona, zafascynowana nim. Nie znam jego charakteru. On mi sie tylko poprostu strasznie podoba, ale takie podobanie które trwa 5 lat ... nie wiem. Przecież ni moge go kochać, nigdy z nim nie gadałam nawet. Ale z drugiej strony, nawet jak kogoś naprawde pokocham to nie moge z nim być dlatego że kręci mnie Dan.

julia_michalska6

Chyba mam tylko jedno wyjście. Wiem że nie potrafię przestać o nim myśleć, przez 5 lat próbowałam i sie nieudało. Rozumiem jak miałam 12,13,14 lat. Ale teraz mam 17, jestem prawie dorosła, to troche nie normalne w tym wieku. Zauroczenia gwiazdami zdarzają sie w wieku 12-14 a nia 17! A wracając do tego wyjścia to musze się jeszcze poważnie nad tym zastanowić. Poczekam jeszcze troche, jak mi nie przejdzie to jade do Londynu na premiere HP i ZF. A potem (wiem że to chore) pójde do jego domu. Pewnie jest obstawiony ochroniarzami ale może coś osiągnę. Zrobie wszystko żeby z nim pogadać, poznać go. Jestem gotowa na naprawde szalone rzeczy, jeśli mi nie przejdzie zrobie to. Możliwe że nic mi sie nie uda, ale istnieje także możliwość, że stane sie dowodem na to że zauroczenie dziewczyny jakąś sławną osobą może być realne.

julia_michalska6

kOchana ja tez mam prawie 17 lat i tez jestem w nim zakochana?? no można to tak ujać, ale nie myśle o nim 24 h na dobe 7 dni w tygodni 365 dni w roku. O kurcze z Tobą jest problem nie byle jaki. a może spróbuj zając się czymś innym, zacznij czytać horrory pójdź di kina z kumpelami na jakaś miłosną komedie gdzie wystepuje przystojny aktor. Musisz cos zrobic bo zwariujesz - albo zrób to co ci serducho podpowiada pojedź do londynu i znajdź go - ale nie wypal mu od razu ze jestes jego zakochana fanką bo cię uzna za jeb***tą poważnie.
Moja kumpela kochała się w nim też.. pare lat ale kiedy przyjechała do mnie do kanady i dowiedziłą się że pare przecznic dalej miszkał Hayden Christensen to nie mogła przestac wpatrywać się w jego dom potem okazało się że się wnim zakochała na dobre tera ma 19 lat i jako inspiracje do zdania matury wzieła Haydena no szok...no i zdała...jak ona to mówi "dla niego" och !!!

anetek

ja bujam się w Danie od 6 lat.
Teraz mam 18.

Dziękuję

pozdrawiam fanów :*

trixy1987

Naprawdę musisz się czymś zająć, żeby o nim tak nie myśleć. Ej, ja też mam 17 lat i jakoś się tym nie przejmuję, że się kocham w facecie z ekranu.Lol.

Zuza_12

ja tam uwazam ze to troche dziwne...eee... dziecinne? ja sama mam 15 lat, no... rocznikowo 16 :P ... i szczerze mówiąc już mi przeszło jakieś pozadne pół roku temu... no bo ile mozna bujac sie w chłopaku z kolorowych magazynów i z filmów... czas stawic czoło paskudnej rzeczywistosci ;] ... on mi sie już nawet niepodoba... jak bym miała kogos wybierac to raczej nie jego... jest przeciez tylu innych aktorów w których mozna sie podkochiwac :D... no ale to tylko moje zdanie...

pozdroff od lysiątka :*

Gis_xD

Eeeeh, ile jeszcze zakochanych w "Dnie" Radcliffie głupawych nastolateczek będzie tu pisać? Czy mi się wydaje, czy widziałam w jakiejś gazecie podobny list do redakcji. To choroba, znajdź sobie kolesia podobnego, to ci może przejdzie.
Dan Radcliffe? Przecież on ma straszny trądzik, a bez koszulki wygląda jak szczur. No i jeszcze tak się kojarzy z Małym Potterkiem W Okularkach. Są lepsze ciacha. Masz małe szanse, są miliony, które się w nim bujają.

julia_michalska6

nie przejmujcie sie dziewczyny, widzialam go ostatnio w jakims programie telewizyjnym, no i musze wam powiedziec, ze jak wiecej facetow, na starosc mu sie przydnie

zreszta fascynacje(bo nie mozna tego nazwacx zakochaniem) takie jak wasze sa normalne,. ale nastepnym razem jak znajdziecie faceta, zamiast porywnywac go do Dana, porownajcie Dana do niego.pomyslcie sobie, ze jak Dan by was spotkal, to wy bysci owszem zbzikowaly, ale on po daniu wam autografu, zapomnial by o was 5 minut pozniej.a wasz chlopak nie... trzeba dorosnac laski.

mam 20 lat i tez mysle, ze bylo by fajnie poznac kogostam, ale to tylko mysli, bo naprawde to sie nie zdazy.pamietajcie to

Rlyeh

hehe... skwitować to można tak: "Mój piękny panie raz zobaczony w technikolorze..." :P

Yena

"..pisze do pana ostatni list,
już mi lusterko z pana zdjeciem też nie pomoże
pora mi dzisiaj do ślubu iść!"
...och uwielbiam ta piosenkę...!!!:P

anetek

Ejj no, zróbcie o nim może jakiś fun - club? =P Miłośniczki Dana, wow wg mnie on nie jest wart tych Waszych zalotów, nawet nie wie o Waszym istnieniu, ale co tam będę się wtrącał =D
Jako jedyny chłopak (tutaj na forum) napiszę, że głupota już Was całkowicie zaślepiła... Widziałyście go na żywo? No może jedna tak. Ale patrząc na anty - blogi o nim to można pawia puścić :/
W czarze ognia zastosowano komputerowy wymaz trądziku i krost! I to nie tylko u niego, ale u wszystkich młodych aktorów. Dajcie sobie spokój, prawie pełnoletnie a jeszcze się zachwycają jakimś 17 - latkiem :/

A julia.mich_alska6 jest najlepszym przykładem tego z kim nie chodzić, bo żeby zostać rzuconym przez aktora z innego państwa to trzeba mieć na... w głowie.
Pozdrawiam! :/

freepick

dobre dobre ale moze sie podobac to tylko chory wymys kinomanniakow!!! hehe :)) nie czepiaj sie az tak!! chlopak nigdy tego nie zrozumie chociaz moi znajomi tez sie podkochwilai w akotrkach a na zywo ich nie widzieli wiec sie nei czepiaj!! moze to jest jakas obsesja ale no wlasnie ale hehe :)) pozdrawiam!!!

ViBOra

Może masz rację, ale te osoby, które znam (dziewczyny) nie mają takiego bzika jak Wy =P i to na punkcie ŻADNEGO aktora...

julia_michalska6

po prostu pomyśl sobie , że to głupia ciota
po kłopocie

Homer_6

pojebane laski...

jarhead_

Krótko i na temat =P
Chociaż za surowo! Dziewczyny mogą co jedynie być z lekka rozkojarzone przez tego Daniela...

freepick

o czym tu gadac, dziewczyna ma problem, ja bym raczej poszla do prawdziwego psychologa, bo to faktycznie nie jest normalne (nawet sie nie oszukujmy, zauroczenie tak - ale nie w takim stopniu). A jakies jezdzenie tu po kims, i gadanie, z edziewczyna jest "jebn**ta" jest beznadziejne, i siwdczy o tym jacy denni z was ludzie :/ Powiem szczerze, nie wiem czy samo ci to przejdzie, skoro jeszcze nie przeszlo, mysle ze ppotrzebujesz raczej pomocy specjalisty, bo to wyglada jak obsesja... pozdrawiam, powodzenia

julia_michalska6

Słuchaj, nie chciałabym Cię zasmucać, ale wejdź sobie na stronę, której link Ci tu podaję... Raczej nie będziesz zachwycona, ale może taki wstrząs Cię "wyleczy" z tej miłości bez przyszłości... http://snehaullal.photosite.com/Album1/ [snehaullal.photosite.co...]

julia_michalska6

Jeżeli mi nie wierzysz (co też jest możliwe) to wejdź sobie na www.crystalled-roses.net i looknij na notkę z 5 lipca.

tusiamarta

lepiej luknijcie na ta fotkr http://snehaullal.photosite.com/Album1/ [snehaullal.photosite.co...] LOL... xD co za koszmarek

Willow_2

to ja mam jeszcze gorzej ale akurat nie Daniel jest moim problemem.
mam z 4 ulubionych aktrów i naprawde ich kocham i zakochuje sie tak na serio tylko w aktorach bo pociąga mnie ich wygląd , praca i te wszystkie atrakcje jakich doświadczają na planie i wogóle. nie moge znalesc sobie chlopaka bo od wieków sie nie zakochałam (ostatni raz 7 lat temu) nie zwracam na żadnych uwage bo zawsze porównuje ich do moich ukochanych aktorów myśle sobie : czy on dobrze by wyglądał w filmie? czy zakochałabym sie w nim jakbym zobaczyła go w filmie? i zawsze mnie odrzuca bo kolo albo nie ma nic wspołnego z nimi albo nie "widze" go w żadnym filmie. cały czas mam w głowie tych facetów z hollywood i nie potrafie żyć "rzeczywistością" wy przynjamniej pomimo swjego problemu układacie sobie życie a ja nie moge hmm nawet jakoś nie czuje potrzeby w sumie... hah dziwne to wszystko i takie pokręcone chyba musze wyjść za mąż za aktora żeby wieść spokojne zycie i bez tych "porównań" ;) mam nadzieje że wkońcu mi przejdzie ale ja tak lubie marzyć...... ;)

kosmitka_

strzel sobie w łeb...oszczędzisz przykrośći swoim dzieciom i reszcie

jarhead_

idź do psychologa...ja Ci radzę...
Tylko nie wiem, czy Ty tak na serio??

veritaserum

Hermiona Granger te foty do których mi podałaś link to dlaczego miał być dla mnie wstrząs?? Według mnie Daniel na tych fotach wyszedł słodko i cały czas je teraz oglądam. A ta kobieta z nim to jego mama? Aha i jak chcecie i macie czas to poszukajcie jeszcze jakiś fot które mogłyby mnie zniechęcić do Daniela. Pozdrowionka:)

użytkownik usunięty
julia_michalska6

Hmmm, posłuchaj(kieruję to przede wszystkim do autorki tego tematu na forum :)):
Każdy człowiek na tym świecie, bardziej lub mniej, szuka ideału, który mógłby spełnić jego oczekiwania. Wiadomo, chodzi o wygląd, zachowanie etc.
Jednakże kiedy dochodzi do spotkania takiego człowieka z jego ideałem(niektórzy w ogóle się z nim nie spotkają), czar pryska. Dlaczego ? Otóż natura obdarzyła człowieka wadami i zaletami, jak zresztą wszystko na Ziemi. Ideał - należy rozumieć, że to ktoś nie posiadający wad na pierwszy rzut oka :) Tak więc jeśli człowiek napotka taki ideał - prędzej czy później się nim znudzi, ponieważ taka jest psychika ludzka(nie będę pisać dlaczego, bo by z tego książka wyszła :)). Jak rozumuję, Twoim ideałem jest Daniel. Należy sobie tylko zadać pytanie : Czy aby napewno w Danielu widzisz zwykłego nastolatka, kochającego muzykę, filmy, sport etc. ? Czy możesz patrzysz na niego raczej przez wzgląd na H.Pottera, którego zagrał ? Jak to jest ? Julka(chyba mogę się tak do Ciebie zwrócić ? :) , czy myśląc o D.R. myślisz o nim jak o czarodzieju czy jak o normalnym chłopaku ? Wiesz, nie mogę Ci niestety wiele doradzić, bo po prostu nie wiem jak go postrzegasz :) Świat uczuć jest najbardziej skomplikowanym światem, jaki mógł się przytrafić w dziejach, dlatego trzeba włożyć w to wszystko trochę wysiłku, aby poznać i zrozumieć te uczucia. A jak to zrobisz - to zobaczymy co dalej :) W razie czego - możesz do mnie napisać na maila(adres na moim blogu w profilu :)). Pozdrawiam serdecznie ! :) :*

Niestety dla mnie Daniel to dzieciak... jestem dla niego za stara. Osobiście tez przeżywam coś w rodzaju zauroczenia aktorem... - Humphreyem Bogartem :)
Ale na szczęście podchodzę do tego ze zdrowym rozsądkiem... Może dlatego że już mija mi ten nastoletni entuzjazm ;)

Yena

Ja patrze na Daniela jako na zwykłego nastolatka, nie Harrego Pottera. Wogóle nie upodabniam go do Pottera. "Lubie" go jako normalnego chłopaka. Niedawno doszłam jeszcze do jednego wniosku: Jeśli bym miała wybierać czy Dan ma być sławną gwiazdą czy np. moim sąsiadem o którym nikt nie wiem poza innymi sąsiadami to wole "daniela sąsiada" Mnie nie kręci to że jest sławny i popularny tylko to jak wygląda. Gdyby nikt o nim nie słyszał myśle że też bym była nim zauroczona n i wtedy miałabym większe szanse na niego.

użytkownik usunięty
julia_michalska6

eh...wiem, że to niezbyt oryginalne, ale cóż...to tylko zauroczenie...wiesz, ile fanek czuje tak samo jak Ty ? ;) To w końcu minie, zobaczysz :)
Pozdrawiam serdecznie i 3maj się ! :)
A ja stąd już spadam 4ever, będzięcie mieć ode mnie spokój :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! :) :* Alivederci ! :)

No coż, zakochiwanie się w aktorach to moja specjalność. A problem tego tematu jest mi bliski, ale nie z aktorem tylko z kolega. On za bardzo nie zwraca na mnie uwagi jak na dziewczyne, tylko jak koleżankę. Wszystkich innych chłopców do niego porównuję itd. Przez niego zerwałam z chłopakiem, bo to było takie głupie z mojej strony. Daniel zawsze mi się podobał i nadal podoba tak jak wielu innych aktorów. Żeby temu zaradzić zagłębiłam się we własnym świecie. Pisze książki.W jednej książce, a raczej trylogi jest chłopak imieniem Daniel (moje ulubione imię męskie) i stworzyłam go tam ideałem. W książce mogę robić z nim co zechcę. Jest zbiorówką moich ulubionych aktorów. Bardzo dużo też marzę...

julia_michalska6

Ach, dawne czasy.
Jak miałam 12 lat też myślałam, że jestem zakochana na zabój i to nigdy się nie skończy. Wysłałam do niego lis nawet :P
No, ale po kilku moesiącach pojawił się ktoś inny. Ktoś kto był realny.
I od tamtej pory już nigdy nie myślałam w ten sposób o Danie.
Na całe szczęście.
Może chłopcy z którymi byłaś nie byli "tymi". Bo jak spodkasz "tego", to już nastepnego dnia nawet nie będziesz pamiętała jak Dan ma na drugie imię.

julia_michalska6

Yy. Jak możecie kogoś kochać jak go nawet nie znacie? Jeszcze to tak przeżywać, porównywać swojego chłopaka do tego dzieciaka. Wybaczcie, ale zachowujecie się jak głupiutkie 10-latki. I mam wrażenie że nimi jesteście bo 1) Wasze posty nie świadczą że macie więcej niż 10 lat (bujam sie w nim od 6 lat i mam z nim erotyczne sny (OMG)) 2) Pisały tu niektóre że mają 18 lat... i kochają się tak strasznie w znacznie młodszym, który na moje oko nie wygląda na więcej niż 14 a "ciało" ma pięcioletniego dziecka (mój 10-letni kuzyn na większe mięśnie niż Radcliffe). Więc nie jesteście zbyt wiarygodne, i zastanówcie się na przyszłość nad tym co chcecie napisać. Bo jak narazie...robicie z siebie niestety pośmiewisko... :(:(

julia_michalska6

słabią mnie takie tematy.LUDZIE ZASMIECACIE FORUM!!!!!!!!!!!!!!! :/

utdkutd

cześć wszystkim. dawno nie pisałam ale wczoraj wydarzyła się taka rzecz że musze to napisać. nie wiem czy mi uwierzycie czy nie ale Dan juz mnie nie obchodzi, ładny chłopak ale nic więcej. myślałam że sie w życiu z tego nie wyleczę a tu prosze. właśnie jestem w warszawie u rodzinki, (pozwolę sobie opisać przyczynę końca zafascynowania Danielem) no i w sobote popołudniu wybrałam sie z moja siostrą na spacer po warszawie i spotkałysmy Wojtka Klatkę!!! poprosiłam go o wpólną fotę i jak siorka robiła na zdjęcie to powiedział że on chce w zamian mój numer!!!! chyba mu sie spodobałam. w niedziele wieczorem do mnie zadzwonił i byliśmy na romantycznymm spacerze. nie wiem czy cos z tego będzie, nawet go nie kocham ale to spotkanie pozwoliło mi zapomnieć o Danie. Teraz jestem najszczęśliwsza na świecie i nawet gdyby za chwile zadzwonił do mnie dan to odłożyłabym słuchawkę, mam Wojtka!!:D:D

julia_michalska6

No nieźle, nieźle ;) Ale jednaq mysl mnie cały czas prześladuje.... O jedną rywalkę mniej... :P

Love Julia ;)

Julia_9

omg XD nie,no ja tez bylam nim zauroczona,ale szczerze powiem,ze chyba jednak nie bylam nim zauroczona jako nim..Danielem,a jako Harrym Potterem...no coz,nie powiem,milo sie go oglada i chcialo by sie miec takiego za chlopaka( o ile jeszcze charakter byl by super xD)
ale...em..mialam wtedy 13?14? lat?:D
ciesze się,ze Ci przeszło...w końcu musiało;)

jedna rywalka mniej?:D i tak masz jeszcze miliony fanek do pokoniania;)
nie zebym Cie na Zmienie chciała sprowadzic;)

moniqa^^

MoniQa_2

zdaję sobie z tego sprawę, ale wszystko sie liczy ;) CHociaż jedna ;)

Love Julia ;)

Julia_9

wszystkie fanki nie poddawajcie sie!! może kiedyś naprawdę uda wam sie stworzyć związek z waszym idolem. wiem że brzmi to ... głupio i nieprawdopodobnie ale mi sie to udało. tz. ja nie szalałam za wojtkiem tak jak za danem ale zawsze mi sie podobbał, i to nie prawda że gwiazdy nie zwracają uwagi na swoje fanki, wojtek klata zwrócił na mnie uwage!!! ale jestem szczęśliwa!!! żeby tylko nie pisali o mnie w gazetach:PPP