Cze, pisze bo mam straszny problem związany z Danem. Kiedy miałam 12 lat poszłam z pprzyjaciółką do kina na "Harry Potter i Kamień Filozoficzny" no i od razu sie w nim "zakochałyśmy" (oczywiście to byłó tylko zauroczenie, ale wtedy nazywałyśmy to zakochaniem). Koleżance po krótkim czasie przeszło, niestety nie mnie. Dziś mam 17 lat i to trwa nadal. Jak 23 lutego 2001 roku poszłam do kina tak do dzisiaj jestem zafascynowana Danem. Przez czas tych 5 lat miałam kilku chłopaków ale cały czas myślałam o nim. On jest obecny we mnie przez ten całyy czas. Wiem że to chore. Nie moge sobie dać z tym rady. Od tamtego dnia nosze zawsze przy sobie jego zdjęcie. Nie moge tka dłużej, wszystkie moje związki rozwalają sie przez niego. Wszystkich chłopaków do niego porównuje. Co mam zrobić? Czy to sie kiedyś skończy???
Ah, moja droga imienniczko :P nie może kiedyś nam sie uda.... MUSI się udać :D Ja np. mam pewną teorię co do spotkania z Danielem ale to niewazne ;)
Love Julia ;)
Ale jak byś w końcu poznała Dana i on by Cię polubił, pokochał itd. to byłambyś w gazetach, no więc pewnie już trochę oswoiłaś się z Tą myślą, że będziesz ze sławną osobą. ;) No, ale w każdym razie dobrze, że znalazłas sobie kogoś "realnego". :)
yyyy kto to jest Wojtek klata??? jej chłopak chyba nie:))) Ciesze sie że już po wszystkim i że jakos sobie z tym poradziąłś:))))
Pozdr
yyy...nie mam pojecia kto to,pierwszy raz slysze,ale jak zarzucisz jakims zdjęciem to....juz bede wiedziala XD
moniqa^^
o shit! sama sobie weszlam w jakaś tam jego galerie...omg!
po pierwsze...yyy...on ma 30lat....O.o no,ale coz...
po drugie...wg mnie wyglada jak wieszak,na dodatek jak szczur;)
ale to tylko moje zdanie,kazdy ma inny gust;)
moniqa^^
A ja nazywam sie Zdzichu i od 20 lat naprawiam pralki...
(odnosnie tematu - Dżizas, głupota ludzka czasami mnie przeraża)
Si Blase odnosze sie do tego co napisałeś w nawiasie
a propos tych pralek daleko mieszkasz od Słupska bo mi się popsuła pralka :)))
Ja nie mam problemu z pralką jakoś :D No tak.. chyba juz o wszyst5kim na tym forum gadaliśmy więc nie zaszkodzi podyskutowac o problemach z pralkami (lol2)
Love Julia ;)
to co że wojtek ma 30 lat???! a mi ani moim znajomym wieszaka a tym bardziej szczura nie przypomina, (podaj mi linka tej galeri) ale cuż różne są gusta... nie zapomnij o linku
siemka, moim zdaniem z wojtka niezły przystojniaczek jest, szczerze to ci go cholernie zazdroszczę, ale chyba jednak wole dana. a ty jeżeli uważasz że Wojtek przypomina szczura to znaczy że chyba nie oglądałaś go w "Chłopaki nie płaczą" obejrz a na pewno zmienisz zdanie!! julka.michalska@wp.pl gratulacje!!
siemka, moim zdaniem z wojtka niezły przystojniaczek jest, szczerze to ci go cholernie zazdroszczę, ale chyba jednak wole dana. a ty jeżeli uważasz że Wojtek przypomina szczura to znaczy że chyba nie oglądałaś go w "Chłopaki nie płaczą" obejrz a na pewno zmienisz zdanie!! julka.michalska@wp.pl gratulacje!!
zrozumialam nawet za pierwszym :PP
hm,nie oglądałam,ale kurde co poradze mam inny gust,a on na pewno pod niego nie podchodzi... i mi akurat szczura przypomina...jej XD
poszukam tej galerii i ja wrzuce;)
moniqa^^
http://film.onet.pl/O,6247,galeria.html [film.onet.pl/O,6247,gal...] tam sa w sumie tylko 3 zdjęcia,ktore dały mi jako taki pogląd...poza tym ogladalam ogolem na roznych stronach jego zdjęcia...
nic z tego,ze ma 30lat,po prostu pomysl nad tym czy mu zalezy na Tobie jako na osobie czy jako na dziewczynie,rozumiesz o czym mowie?
nie znam go wiec nie wiem jaki jest...tak tylko mowie wiec jakby co,nie naskakuj na mnie;]
moniqa^^
Oj..ja tam uważan że najważniejsze jest wnętrzne człowieka a nie jego okrycie. Jeśli Ona (madziulek) uwaza że jest wporzadku i wart jej to nie wiedze problemu. szczerze to Klata nawet nie jest z tych najgorszych przecietny chłopak :))
żle przepraszam to o julie. michlska to chodziło nie o madziulka...sorry przecież to nie ty go spotkałas
no iwem,ze wazne jest wnętrze,ale ja mam prawo do opinii na temat jego wygladu...na temat wygladu Daniela wciazsei wypowiadamy( i nie tylko wygladu) nic innego nie moge w nim oceniac jak wyglad,bo go nie znam osobiście;]
moniqa^^