No nie, ostatnim razem (przy wątkach o sztuce, w której grał)pomyślałem że nie będę tego pisał, bo jeszcze pomyślą że jestem gejem, ale na litość boską: chłopie, dwie sprawy: solarium i siłownia! (a przy okazji, bo ja wiem, depilacja okolic pępka) ;P :
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4430296.html
o fuuuuuuuuuuuuuuuu.................. depilujesz sie? O_o spoko.... ludu, przecież faceci MUSZĄ być owłosieni, to jest bardziej sexi :D to kobiety maja sie depilowac a nie mezczyzni... nie przesadzajmy...:P a tak poza tym to po co mu solarium....? dajcie spokoj, przynajmniej nie jest pedałkiem.... ma własną karnacje, a nie tej taki sztucznie opalony... oblecha(solara)..... a poza tym to nawet niezły jest jęzeli chodzi o klate, chociaż ne jakiś super :)
Hmm, jakoś nie wyobrażam go sobie takiego... "spieczonego" po solarium... xD Niech lepiej zostanie tak jak jest. ;)
Owłosienie moim zdaniem jest ok, przynajmniej widać, że jest facetem, a nie małym chłopcem. :D
Siłownia... Podobno ćwiczył dużo przed występem w 'Equus'. Może tu tego za bardzo nie widać, ale można to zauważyć np. na zdjęciu w moim profilu. ;) (chyba czas je zmienić xD)
Zdjęcia z sesji niczego sobie, nawet mi się podobają. ;D Ale o tym ostatnim nie mogę tego powiedzieć... :P Bynajmniej nie dlatego, że jest na nim nagi, nie podoba mi się po prostu, jakoś tak dziwnie wyszedł... Stoi taki przygarbiony, ma taką dziwną minę... xD Ale dobra, nie krytykuję, i tak uważam, że jest całkiem sympatyczny.
Pozdrawiam!
Hmm, jakoś nie wyobrażam go sobie takiego... "spieczonego" po solarium... xD Niech lepiej zostanie tak jak jest. ;)
Owłosienie moim zdaniem jest ok, przynajmniej widać, że jest facetem, a nie małym chłopcem. :D
Siłownia... Podobno ćwiczył dużo przed występem w 'Equus'. Może tu tego za bardzo nie widać, ale można to zauważyć np. na zdjęciu w moim profilu. ;) (chyba czas je zmienić xD)
Zdjęcia z sesji niczego sobie, nawet mi się podobają. ;D Ale o tym ostatnim nie mogę tego powiedzieć... :P Bynajmniej nie dlatego, że jest na nim nagi, nie podoba mi się po prostu, jakoś tak dziwnie wyszedł... Stoi taki przygarbiony, ma taką dziwną minę... xD Ale dobra, nie krytykuję, i tak uważam, że jest całkiem sympatyczny.
Pozdrawiam!