Takie fajne rzeczy wyimaginowaliście w swojej bujnej wyobraźni że aż mi jest Was szkoda!Ja też go lubie ale nie podszywam się pod jakąś supergwiazdkę po to aby zwrócić uwagę forumowiczów!Równie dobrze mogę powiedzieć że Angelina Jolie zna polski(łał)i gadam z nią przez ICQ albo lepiej przez GG!Ludzie wy jesteście fanami czyli oglądacie filmy,zbieracie zdjęcia,wchodzicie na ich strony wiecie wiele o ich życiu!Ja Was prosze nie róbcie z siebie takich pseudomaniaków!Zachowajcie honor filmwebowicza !!!
ale kto sie tu podszywa pod jakas gwiazde...:| z tego co wiem to nutellka,gosia,agresywna,lysa czy ja nie jestesmy jakimis gwiazdami wiec o kim ty mowisz bo jakos nie czaje nic dzisiaj...:| no chyba ze ty o natali mowisz....to jest slawna dziewczyna polka zaznaczam naszego daniela....:Doni tak sie kochaja i caly swiat o nich wie choc natalia mowi ze nie chce byc slawna.....:D ha ha...:)
pozdro monika:)
Masz rację... Wszędzie słychać jakieś durnoctwa : klikałam z nim/nią na GG !! Ja w to nie wierze.. ale może sie myle ?
jak to ja nie jestem słąwna??? oczywiście że jestem cały świat zna moje imię....ŁYSA bogini......ohhhhhhhhh
ps. pierwszy raz w życiu ktoś tak brutalnie uswiadomił mi że jestem niechciana... :( buuuuuuuuuuuuuuuuu
łysa
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! kto powiedzial ze jestes nie chciana....:( buuuu.....
alez jestes chciana....:)
monika:)
ludzie, co się przejmować...
no przecież KAŻDY wierzy, że znamy te gwiazdy, no nie??
co za bzdury, mam nadzieję, że ludziska nie wierzą, że my w to wierzymy, że nam wierzą, bo to jest WIARA...
rozumiecie coś z tego??
właściwie nie wiem, co sama chciałam napisać...
pozdro...
agresywna :)
szczerze mowiac ja nie wiele z tego zrozumialam ale tez mam nadzieje ze ludzie jak to czytaja to w to nie wierza...:)
monika:)