Ciekawi mnie dlaczego ci dwaj frajerzy, Grint i Felton, są w top 100, a Radcliffe kołacze się daleko za Bogusiem Lindą? Niezbadane są wyroki Filmwebu...
Nie wiem czego ale Grint jakos nie jest tak popularny jak watson czy radcliffe, moim zdaniem lepiej gra od nich, a felton ? tez mnie to zastanawia bo w potterze to praktycznie wcale nie wystepuje wiec nie ma co oceniac... to moje zdanie.
daniel powinnien byc w perwszej 10 TOP 100!!! w TOP 100 jest wielu malo znanych aktorow, a ci bardziej znani sa daleko w tyle. jak ludzie to oceniaja to ja nie wiem.
zapraszam do siebie : )
Nie to, żebym jakoś koniecznie chciał widzieć Daniela w TOP 100 (mimo, ze facet sprawia sympatyczne wrażenie - lubię go za to, ze jest niższy ode mnie :D)
Lista aktorów, których nie ma w TOP 100, a znają ich wszyscy:
- Cameron Diaz
- Jackie Chan
- Tom Cruise
- Jet Li
- Catherine Zeta-Jones
a w pierwszej dziesiątce...Maggie Smith(wtf?). Czy wszystcy filmwebowicze to Potteromaniacy?
przyczyna tego ze Dan jest poza TOP100 jest tylko jedna: porąbane i niedorobione fanki tokio hotel głosują na 1...
Daniel rządzi!!! :]
pozdro:D
nie tylko fanki tokio hotel ale tez zazdrosni kolesie ktorzy uwazaja daniela za sexistowskiego 18 latka!!!