Witam wszystkie anty- i potteromaniaczki.
W internecie znalazłam kilka fotek,kóre zostały uznane za fotomontarze. Nie wiem czy to prawda , ale jak czytałam to dowiedziałam się, że to Emma Watson robi te wszystkie podróbki.
Chcę uspokoić wszystkie fanki Dana , że jest on stanu ,,wolnego,, , ale to nie potrwa długo . Powiem wam w tajemnicy, że podoba mu się pewna panienka, ale jaka? Niedługo się dowiecie.
Pozdrawiam.
co ty pierdolisz )?????!!!!! daniel ma na oku kogos ?????? jak co to tylko mnie :P boshe ....... a ta panienka pewnie poleci tylko na jego kase i tylko na to ze jest sławny :/ pierdolic taka szmate !!!!!!!!!!! pozdro
O nie, nie zgadzam się w jednym. ja na niego lecę ale Z PEWNOŚCIĄ nie na jego kasę! Gdyby był biedniejszy nadal bym na niego leciała tyle tylko że dzięki sławie dowiedziałam się że jest ktos taki ladny jak On. Tak to nawet nie wiedziałabym że istnieje! Z poważaniem - Paulinka:D
Zgadzam się z Tobą Paulinką ale widziałam zdjęcia jak dan trzyma się z emmą za rękę! Lub na premierze filmu tańczyli ze sobą na imprezie!!!
ale gdzie są takie zdjęcia??? może tak po prostu... i tak nie wierzę w ich związek. Z poważaniem - Paulinka:D
Hie, hie, hie... To zdanie mnie rozwaliło: "ale jak czytałam to dowiedziałam się, że to Emma Watson robi te wszystkie podróbki."
No jasne... Szalona Emma w mrokach swych lochów preparuje fotomontarze ze sobą i swą kolejną ofiarą Danielem R.
Boże, czy wy nie widzicie że jesteście żałosne? "Na pewno dziewczyna poleciała na jego kasę i sławę, szmata..." Popatrzcie się na siebie... Dno i 10 metrów mułu...
Emma Watson wcale nie jest szmatą!!!!!!! Ona CI nic nie zrobiła byś ją tak wyzywała ale ona po pierwsze nie chodzi z Danem bo to oni razem wymyślili że będą udawać że są razem by zmylić redaktorów bo wkońcu chą mieć prywatnoś!!Zastanow się wpierw co piszesz.Nie chcę Cie obrażac bo nie mam powodów ale Emma nic Ci nie zrobiła.
EMCIA:)POZDRO DLA FANÓW DANIELKA I EMCI:D
ej! emcia! szczeliło ci na ten glupi leb zeby wymyslac takie glupoty "ze emma nie jest szmatą!"jest i to do kwadratu! (pojebana suka)! pozdro dla paulinki:D
Jul@
Emma wcale nie jest szmatą i nie leci na kasę, bo sama ma jej dużo. Wiem to bo ją znam !!!!!!!!!! pozdro wiolka
ej naprawde ją znasz?? nie gadaj bo zaraz walne daj mi jej adres co??? to może uwierze.........
Ja też sie z wami zgadzam, ale nie zauważyłyście jak oni na siebie patrzą ! Biedny Rupert.
no coz ... ja tez widzialam to zdjecie i mam go (tam gdzie emma trzyma sie z danem za reke) troche mnie to zszokowalo ale nie uwierzylam zbytnio w to bo na planie juz by wszyscy wiedzieli ze sa razem i nikt by nie utrzymal tego w tajemnicy i gazety by o tym pisaly !! pozdro
Jeśli widziałaś te zdjęcia, to mogłabyś napisać adres tej strony na której są!!!!!!!!!!!! pozdro
Boże czy jak chłopak trzyma się za rekę z dziewczyną albo tańczy z nią na imprezie to od razu oni muszą być para? Żałosne...Zapewne jak dziewczyna na imprezie tańczy z przyjaciółka to od razu są lesbijki,a jak facet ściska się z drugim facetem to od razu gej...Boże to jest żenujace...Może Emma i Daniel są po prostu przyjaciółmi (na pewno są)...A przecież to nic nie oznacza-moze chyba przytulać się do niej-tak samo jak Rupert-jesli się przyjaźnią to czmu nie? Moga się przecież nawet pocałowac w policzek po przyjacielsku-to przecież swiadczy tylko o przjacielskiej miłości a nie od razu o niewaidomo czym...zaraz pojawią sie w necie zdjecia tej niby parki w łóżku-i co jeszcze wymyślicei? Dajcie spokój...
Zgadzam się z tobą w całkowitej pełni!!!!! To było do frodo shire. Z poważaniem - Paulinka:D(takie domysły są niestety bardzo popularne w prasie...)
Co ty pieprzysz to jest naj ohydniejszy zgred na świecie. Dziecko z dałnem lepiej wygląda niz on. nie mogę jak mozna było wybrać taką pokrakę podczas kastingu. Już lepsze było by dziecko specjalnej troski. Po za tym jak on gra co za beznadzieja. Już stojące drzewa ma wiecej w sobie wdzię ku niż ten palant. Wogule to ploty, że emma chodzi z tym czymś. A tańczyła z nim ponieważ ulitowała się nad nim. Bo kto chciałby tańczyć z takim guwnem. a wogule den-śmien powinien siędzieć za molestowanie sexsualne na planie. chyba się ze mną z tym zgodzicie, co? Wieszcie mi na słowo ten wybryk natury niech lepiej mi się nie pokazuje na oczy bo mu łep upier... Wogule jak mozna było go można wybrać na tym kastingu. Jury przed kastingiem musiało wypić z 3 butelki spirytusu. Wypowiem się też na temat tych od sześciu boleść romantycznych zdjęć(zaraz się pożygam)mogę się załozyć, że ta angielsaka świnia płaci emmie żeby się z nią tak ustawiał. Pozatym na pierszy rzut oka widać że emma robi to przymusowo. Przejrzałem pare forum na temat Redcliffe i wszystki wypowiedzi brzmiały mniej więcej tak" kocham dena" albo "jak nie mozna kochać tak pięknej twarzy" po przeczytaniu paru takich tekstów musiałem wezwać karetke bo do stałem biegunki. A tak wogule podoba wam się 3cz Potter'a? Mi by się podobała gdyby nie to, że był tam ten pedofil. Wogule jeżeli widze jego zawszałą gębę, poprostu mi się żygać. Gdzie kolwiek się rozejrzę widzę tego pedała. Nie daj mi spać, on mnie prześladuje. Nie wiem jak to się dzieję, ale co dzień pod reklamą tego czegoś zawsze są wypadki. Wszystki dziewczyny z mojej szkoły na jego widok wzdychają, a ja czuje, że zaraz puszczę pawia. Mówie wam, żeon jest gorszy od plagi szarańczy. On przynosi pecha. To co teraz pisze może wam się wydać za dziwne, no bo skąd go znam, nie? Ale powiem wam jedno byłem kiedyś w Angli i było z nim spotkanie, leciałem 4h w jakimś zasyfiałem samolotem, później wysiadłem z tej mogiły i byłem szczęśliwy, że dotarłem na miejsce, pojechałem z siostrą w miejsce gdzie odbywało się miejsce spotkania. Stałem w pierszym żędzie, wziąłem od niego autograf, byłem taki szczęśliwy, że wreszcie mi sie udało zabrać jego zasrany autograf i wleciało na mnie z tysiąc osub, żeby wźąść od niego ten zasrany podpis. Można mówić o nieszczęściu co. Dlatego nie nawidzę i zamieżam go krytykować aż do bólu. A kiedy ten dziad dostanie się w moje ręce to go zapier... Zapewniam po wakacjach dostane się do tego drania. AAAAAAA jeszcze chciałbym pogorszyć jego reputację to czytałem w interneci, że chciał popełnić samobójstwo:)ale musię nie udało:(. Szkoda nie. I tak wogule to żal Watson, bo musi wszędzie przebywać z tym idiotom. I was dziewczyny też mi was żal, jezeli się w nim zadużyłście się. Szczeże mówiąc nie zazdroszczę gustu. Pozdrowionka od nieznanego czyli odemnie. PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paulinko !! ja nie mowie ze polecisz TY na jego kase, poprostu mowie to ze ta INNA tak zrobi !!! wspolczuje Danielowi. ja tez nie polecialabym na niego tylko ze jest slawny czy cos w tym rodzaju. wiem ze jest ladny i ze napewno ma fajny charakter to sie liczy !! a nie jakas forsa czy slawa !! pozdro
No i teraz się z tobą w zupełności zgadzam. I nie lubie takich panienek, które lecą na kasę i na sławę. Wkurzają mnie!!I w ogóle ich nie rozumiem. A poza tym widziałam nawet filmik który ukazywał, że trzymaja się za rękę. Ludzie nie róbcie paniki! Skąd wiecie, ze oni sie trzymają za ręcę, bo są parą? oni sie trzymaja za ręce bo są przyjaciółmi! Znam takie dwie baby które sie trzymają za ręcę(nie pod rękę) i wyglądają jak lesby a w rzeczywistości są przyjaciółkami! A moj znajomy chodził sobie, też za rękę, ze swoja koleżanką która ma chłopaka i wcale nie ma zamiaru z nim zrywać. Tak po prostu. I co? czy to nie sa dowody na ich niewinność? i Pozdrowionka dla tej osoby co mi odpisała:))) Z poważaniem - Paulinka:D
daniel nie jest zadnym pedałem chyba ty nim jesteś !!! a emma to tapeciara i wredna małpa!! daniel zasluguje na kogos lepszego !!pozdro
zgadzam sie z pyziata daniel to nie pedał sam albo sama jestes pedalem a emma to tapeciara !!!!!
nie to nie prawda em to moja przyjaciuka ze szkoly ona z nikim nie jest bo jak by byla to by mi sie zwierzala
jak jest twoja przyjaciolka ze szkoly to dlaczego mieszkasz w polsce albo dlaczego piszesz po polsku przeciesz ona mieszka w Ameryce i nigdy nie byla w polsce wiec nie mow ze jest twoja przyjaciolka!!! Emma
jest cool wymalowana, a tak naprawde ona ma piegi bez pudru.!!!!!!
W co ty wierzysz? Przecież to nie jest żadna jej przyjaciółka tylko jakaś frajera ściemy wali.
Swietnie!!! Zobaczyłam że od dziś "polska" się pisze z małej litery a "ameryka" z wielkiej! Co za patriotki z was! Nie rozumiem takiego zachowania! Czy Polska jest gorsza od Ameryki? Nawet jeśli jest mniej rozwinięta, ma więcej bezrobocia itp. to nie znaczy że jest gorsza!!!! Z poważaniem - Paulinka:D
Skąd wiesz? Gdzie widziałaś takie zdjęcie? widziałaś w ogóle pokój Emmy? Jeśli tak to powiedz na której stronie!
emma nie jest tapeciarą ani małpą tylko bardzo ładną dziewczyną
i zarazem idealną dziewczyną dla daniela a ty jej zazdrościsz i tyle
przyznaj się
Właśnie zgadzam się z Tobą ponieważ na premiery itp trzeba ładnie wyglądać i się pomalować to oczywiste a inne dziewczyny że to tapeciara jakies poryte jesteście zazdrościcie jej widziałam zdjęcie bjej bez makijażu znalzłam ją na jakiś blogach które znalzłam w goglach.Emma i bez makijażu jest bardzo ładną dziewczyną i jeszcze raz się z Tobą zgadzam:)
EMCIA:)
Czy ty mie masz fioła na pónkcie swojej osoby i rzeczy z toba zwiazane . Czytając wywiady z tobą morzna dojśc do wniosku że uważarz że świat kręci się wokół ciebie i nigdy nie przestanie a dziewczyno jesteś w wielkim błedzie
Kocham Daniela w tej roli, ni wyobrarzam sobie innego chłopka na jego miejscu.
Ania z Polski
Boże czy jak chłopak trzyma się za rekę z dziewczyną albo tańczy z nią na imprezie to od razu oni muszą być para? Żałosne...Zapewne jak dziewczyna na imprezie tańczy z przyjaciółka to od razu są lesbijki,a jak facet ściska się z drugim facetem to od razu gej...Boże to jest żenujace...Może Emma i Daniel są po prostu przyjaciółmi (na pewno są)...A przecież to nic nie oznacza-moze chyba przytulać się do niej-tak samo jak Rupert-jesli się przyjaźnią to czmu nie? Moga się przecież nawet pocałowac w policzek po przyjacielsku-to przecież swiadczy tylko o przjacielskiej miłości a nie od razu o niewaidomo czym...zaraz pojawią sie w necie zdjecia tej niby parki w łóżku-i co jeszcze wymyślicei? Dajcie spokój...
Zgadzam sie z tobą.Poprostu ludzie chca jakiegoś tematu na ploteczki.Wiem bo oglądałam nie jeden wywiad z całą trójka i mówlil rzeczy że innym do głowy by nie pzryszło.to ich naprwde męczy, a zwłaszcza takie transparenty"Dan wyjdź za mnie!!" Oni sie z tego śmieją, a inni myslą ż epodbiją ich serca.to jest czasami śmieszne.
ten kto podejrzewa Emmę o coś tak paskudnego to jest chyba chry na głowę!!!!!!!!!!!!
Ania z Polski
Ja nie powiedziałabym, że on jest stanu wolnego.Oststnio na blogu www.daniel-rupert-emma.blog.pl(bardzo fajna stronka poświęcona tym aktorą polecam!!) przeczytałam, że ona ma dziewczyne.Nie jaką Colle C. nawet podali jej zdjecie.Na innych pewnych stronkach też piszą o tym.Mi to tam nie pzreszkadza fakt, iż podoba mi sie Dan, ale to nie znaczy, że od razu podetne sobie żyły.! W końcu każdy ma prawo do "miłości" a czy to jest prawdziwa to czy tylko zmyślona przez fanów to sie okaże.Fak fktem nie jest ona piękna, ale w końcu serce nie sługa.!! A tez tak sobie mysle, ze jeżeli byłby to jego dziewczyna to czemu w różnych wywiadach nic nie mówi o niej.Jezeli ona byłaby jego dzieczyną i on ja mocno dażył jakimś uczuciem(lub miłość) to mówiłby o niej.A tak to nic nie wspominał.Może są od kilku dni,ale myśle że jakby chodzili to na jego stronce fanki już by cos przysłały.A na razie nic nie ma.Pozdrawiam
Nie obrażajcie Emmy i Daniela bo co wam z tego przyjdzie co?!Możę naprawdę Emma trzymała Daniela za ręke ale to nie znaczy(może)że się kochają!!!A jak by weszli sami do domu bez nikogo to pomyślicie że będą się walić(za przeproszeniem)a może by chcieli sami zostać i odpocząć i porozmawieć!!!NARA:)I POZDRO:)
całkowicie się zgadzam! osobiście bardzo mi się podoba Daniel. Ale to nie znaczy że kocha Emmę. Mimo że też widziałam to zdięcie.
masz rację może się po prostu lubia ani od razu ten tego może są przyjacólmi i ty Emma ma pewnie chłopaka
Emma Watson jest super lachą! Napewno niejest z tym pedałem! Daniel to pdał!!!!!!!!!!!!! I chuj!!!!!!!!! Zgadzacie się zemną? Emma to super lacha!!!!!!!!!! Niemoge się doczekać jej gołych fotek!!!!!!!!!!
Nie, niestety nie zgadzamy się z tobą. Zgodzę się z tym, że Emma jest ładna, ale Daniel nie jest pedałem.