Witam wszystkie anty- i potteromaniaczki.
W internecie znalazłam kilka fotek,kóre zostały uznane za fotomontarze. Nie wiem czy to prawda , ale jak czytałam to dowiedziałam się, że to Emma Watson robi te wszystkie podróbki.
Chcę uspokoić wszystkie fanki Dana , że jest on stanu ,,wolnego,, , ale to nie potrwa długo . Powiem wam w tajemnicy, że podoba mu się pewna panienka, ale jaka? Niedługo się dowiecie.
Pozdrawiam.
ty popaprany idioto! emma to dziwka! wytapetowana sztuczna lala i jeszcze ma sylikony! ble...!!!danielek nie jest pedalem! aale jest cudowny i wszystko co najlepsze!pozrdo dla fanow dana i dla anty-fanow watson. kocham cie dan! pozdro
Jul@
Ludzi e czy wy nie macie co robic w tym waszym beznadziejnym zyciu. Czy to istotne kto, z kim i dlaczego. Szczerze ....... to forum o filmach a nie o romansach. Jak ktos sie pomylił to wam to chce uswiadomic:P
Cześć ludziska! Bardzo mi przykro się wyzywacie. Muszę jeszcze z trwiedzić, że zadroście mi sławy.OCH! PZRESTAŃCIE SIE WYZYWAĆ.MUSZĘ WAS USPOKOIĆ.Macie te miele:
wbooe.hotmail.com
emma_watson_aries@hotmail.com
Emmathegr8est@hotmail.com
em_charlotte@hotmail.com
hermioneemma2002@yahoo.co.uk
fanmailemmawatson@yahoo.co.uk
emmawatson@yahoo.co.uk
emmathgr8est@hotmail.com
emmathegr8est@aol.com
emwa@hotmail.com
Zatkało Was?
Ps Widziałam Radcliffe w Londynie!!!!
Możecie mi nie wierzyć bo mieszkam w Anglii.
Zatkało????????
ZATKAŁO, ZATKAŁO. TAMTEJ DZIWECZYNIE TEŻ NIE WIERZYLIŚCIE KTÓRA BYŁA W BOŻE NARODZENIE W LOS ANGELES. JA JEJ WIERZE BO ONI TAM GRZAJA HP!!!
Zatjkało?
Pozdrawia Ola p. z Anglii
Nie zatkało. Te meile wszyscy mają, można je znależć na różnych idotycznych blokach! Zajżyjcie. A Prawdziwy meil od Daniela mam, jak go chcecie to wam podam mój meil: nati1304@pro.annet.pl
Naprawdę? No to daj jak tak jestes laskawa kazdy chcialby go miec!!!!
ola z anglii
Zakochac sie w takiej suce? Nigdy bym nie pomyslala ze dalicie sie skusuc jej urodzie?
bardzo przepraszam.No ale wiesz skoro na jednym ze zdjęć obejmujecie się lub trztmacie za ręce jak chłopak z dziewczyną[ nie były to zdjęcia z filmu]
a gdzie sa te zdjecia co robi niby emma?? a z reszta po co miala by je robic..??!!
zastanowcie sie?? az tak jej sie nudzi zeby robic fotomontarze z danem...?? juz predzej ja bym sobie mogla taki fotomontarz zrobic z danem ale ona??!!
pozdro monika:)
Dziewczynt tak czytam i czytam wypowiedzi i zastanawiam się czy z wami wszystko ok!!! Czy waszym zdaniem skoro chłopak będzie tańczył z jakąś dziewczyną lub chwyci ją za rękę do zdjęcie to to znak że albo są albo będą razem??? pomyślcie chwilę!! Mi Dan też się podoba ale go nie kocham bo go nie znam dla mnie jest kimś dalekim nie wiem jaki jest i nie zkocham się w nim tylko dlatego że jest bogaty czy ładny!!! jeśli wy się w nim kochacie nie znając go to nie zozumiecie znaczenia słowa MIŁOŚĆ!!! Emma hmm... nie możemy nic do niej mieć wiedząc o niej tylko tyle ile piszą a raczej plotkują w gazetach!!! TO CHORE OCENIAĆ KOGOŚ KOGO SIĘ NIE ZNA szczerze to bardzo chciałabym poznć Emme i Daniela i móc ich ocenić!!!
POMYŚLCIE ZANIM COŚ NAPISZECIE pozdrawiam!!! Marysia,15
ja myślę że emma jest przynajmniej mniej WULGARNA NIŻ TY IDIOTKO JULI@ I U DANIELKA NIE MA SZANS TAKI PLEBS JAK TY ON NIE ZADAJE SIE Z TAKIMI ŚMIECIAMI JAK TY JULI@ A TO ŻE EMMA JEST O WIELE (1000000 RAZY ) ŁADNIEJSZA TO CIE MOCNO BOLI !!!! A PO ZA TYM ONA I TAK MU SIĘ PODOBA ALE BEZ WZAJEMNOŚCI BO MA JUŻ CHŁOPAKA AHA I JESZCZE JEDNO ONA MA WIĘCEJ KASY NIŻ TY KŁAKÓW NA ŁBIE POZDRO DLA WSZYSTKICH MEGO ZDANIA NARA I KOPA W DUPE WSZYSTKIM PRZECIW