ludzie przeciez mnostwo wiary na swiecie ma kasy jak lodu!ja na przyklad mam fuul kasy i co z tego? przeciez to po prostu nie mozliwe ze on sie w niej zakochal! ja go uwielbiam
i moze niech ktos poda ta prywatna stronka danielka jak juz jestescie tacy mdrzy
Ahas z wwiazku z tym ze niby dan chodzi z ta natka, czy to jest sens?
Przeciez ta natka mieszka od niego 1000km. Wiec jak to mozliwe zeby sie spotykali??
Czy nie uwarzacie tak ze to jest nonsens!!!!!
Dupa jeza
Daniel się w niej zakochał nie dlatego, że ma mnustwo kasy, ale dlatego, że jest bardzo ładna(jego typ dziewczyny) i że ma zarąbisty charakter. Praktycznie taki jak Daniel Radcliffe. Wyczytałem o tym na prywatnej jego stronie internetowej. i słyszałem jego wywiad, gdzie gadał o Natalii, mówił, że z nią jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.
Już mówiłem że to prawda i m.ósicie się z tym pogodzić.
Coraz więcej ludzi czyta o tym i na początku nie wierzy a po jakimś czasie zmienia zdanie
Już mówiłem że to prawda i m.ósicie się z tym pogodzić.
Coraz więcej ludzi czyta o tym i na początku nie wierzy a po jakimś czasie zmienia zdanie
wow... ale jesteś oryginalna ... naprawde jako jedyna na świecie kochasz Dana... (pomocy-co za Down)
napiosz mi dokładnu link bo nie moge znależć a szukałam bardzo dokładnie jej zdjęcia i numeru
marlenka
dupo jeża zastanów sie co ty mówisz!!!!!!!!!!!!anglia nie jest 1000 kilometrów od polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepiej bierz korepetycje z geografii
ji tu jetym znojomyn donilo ol na notole i je z no szeliwy
podrowinio dlo notole i jet kolezonco
myślę że to jest prawda!
znam tą dziewczynę. chodzę z nią do klasy. nawet z nią chodziłem!
NO wkońcu ktoś napisał coś pożądnego dajcie se luz z obgadywaniem innych.Daniel jest z Natalią tylko dlatego ze ją kocha i ma to coś w sobie i jest szcześciarą ze taski chłopak się w niej zakochał. Zanm Natalie i jest to super dziewczyna dlatego niechciała bym tu widzieć więcej komentarzy typu że NAtalia to dziwnka i takie tam
pozdro Anka
Ja też go kocham ....ale nie mam zamiaru pisać na Cho że jest głupią ****** , chociaz tak prawde mówiąc... to byłam zazdrosna jak w Zakonie Feniksa Harry sie z nią całował , można wrecz powiedziec ze łza zakreciła sie w mym oku :P
zostawcie natalie w spokoju ona jest przynajmiej normalna nie taka jak wy wszyscy natalia ma daniela i nikt go jej nie odbierze zostawcie w spokoju dupe jeza ja ją znam ona tez jest normalna nie taka jak wy natalia i daniel są razem szczensliwi zostawcie ich w spokoju
pozdrowienia dla natali i dupy jeza
hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha
Thank you, also, for the 100 questions which I have now answered! It has taken me some time to get through them all but I have made the deadline .....just!!!! They were great fun to do - they made me laugh and they made me think. Thank you for the time and effort that was put into them.
For the record, all the questions were answered by me and no one else!
Thank you to Jenna and Page for the tremendous work you have done on my behalf this year. It was a pleasure to meet you Jenna recently and to chat briefly with you Page last week.
I hope you all have a fantastic 2004.
Best wishes
DAN
Thank you, also, for the 100 questions which I have now answered! It has taken me some time to get through them all but I have made the deadline .....just!!!! They were great fun to do - they made me laugh and they made me think. Thank you for the time and effort that was put into them.
For the record, all the questions were answered by me and no one else!
Thank you to Jenna and Page for the tremendous work you have done on my behalf this year. It was a pleasure to meet you Jenna recently and to chat briefly with you Page last week.
I hope you all have a fantastic 2004.
Best wishes
DAN
zostawcie natalie w spokoju ona jest przynajmiej normalna nie taka jak wy wszyscy natalia ma daniela i nikt go jej nie odbierze zostawcie w spokoju dupe jeza ja ją znam ona tez jest normalna nie taka jak wy natalia i daniel są razem szczensliwi zostawcie ich w spokoju
pozdrowienia dla natali i dupy jeza
hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha
Krzysiek te twoje kółka o d rowera są takie proste.Nie przezywaj Natali!
A może ją przezywasz bo sie w niej zakochałeś i nie chcesz się do tego przyznać.
Nie znany.
People!!!!!!!! Cóż wielokrotnie przeglądałam jego stronke. Nie ma tam NIC o jakieś Natalii, a jeślitak to prześlijcie mi LINK na maila. zrozumiano?? LINK wiecie co to??
no mam nadzieję... coś mi tu z tą Natalią nie pasuje
______________________________ _________________
mój mail - com.plex@vp.pl
O.K. Możeci sobiego go kochać mi tam nie zależy. Jak chcecie to Wam dam jego adres e-mail'owy. Wysłałam mu list żeby sprawdzić czy odpisze i odpisał. Ale to nie ważne, znalazłam go na jego stronie internetowej. No to macie i spróbujcie: dan.radcliffe@yahoo.ie POWODZENIA!!!!
Natalia ma teraz przez tego dupka kłopoty,kto podał jej numer na forum to jest naprawdę powalony.Do Natalii dzwonia telefony z pogróżkami że............................ .............................. .............................. .............................. ............................ni edługo sie chyba dowiecie!!!!!!!!!!
On z kim jest w koncu ??? Na jednym blogu byly zdjecia, ktore swiadczylyo tym, ze Daniel jest z Emma !
M.J.
kiedy w Tv byl wywiad z danilem ?!
czesto ogladam TVn ale go nie widzialam.
jezeli wiecie, to prosze przeslijcie na e-mail mojej kolezanki :
piekara11@o2.pl
czekam !
bede bardzo wdzieczna !
Jeżeli waszym zdaniem Dan i Natalia nie są razem to ciekawe po co przyjeżdzał by do POlski przecież nie tak o zeby podziwiać nasz piękny kraj:]
anka
KOCHAM PIOTRKA ŁUKASIKA Z LUBLINAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM PIOTRKA ŁUKASIKA Z LUBLINAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pięknie się na tym forum porobiło... Co drugi temat to: Kocham Daniela, Daniel chce popełnić samobójstwo, Dziewczyna Daniela Polką?... Oj ludzie, ludzie... Za dużo Radcliffa tutaj...
Pozdrawiam, Yuriko :)
O mój boże!!!! Przecież on jest paskudny. Nie twierdzę że nie można się w nim zakochać, ale sądzę, że ktoś tu grubo przesadza, twierdząc, że Radcliffe jest cudowny. I dziewczyny opanujcie się!!! W koło was tyle ładnych chłopców... I żaden z nich nie musi być Danielem R., żeby móc się podobać!!!!
Jeśli Go naprawde Kochasz powiedz mu to póki jest okazja...ja kochałam, lecz niestety nie powiedziałam mu tego, aż wkońcu powiedział mi że jest juz z inna bo zauważył że się nim bawię...Niestety tak wyszło...powiedz mu to bo później będzie za późno!!
POWIEM WAM TYLKO TYLE MOJE DROGIE ZAKOCHANE W DANIELKU ON JUŻ OFICJALNIE CHODZI Z EMMĄ A W SWOJE 19 URODZINY PLANUJĄ ŚLUB!!!!
Uważaj bo ci uwierzę!!!
Jak byś moja droga chciała przyjąć do wiadomości to ja posiadam jego adres a nawet
raz na żywo z nim gadałam i opowiedziałam mu nieco jakie ploty krążą o nim winternecie.
Kolesiowi szczęka opadła! Powiedział,że żadnej Natalii nie zna i że to kompletne brednie!
jak to slub??!! jeszcze musi poznac mnie....niech nie podejmuje pochopnych decyzji:) nie no zartuje...przeciez nie moze byc wiecznie samotny:)
pozdro monika:)
Ludzie! Opanujcie się! Jak możecie mówić, że kogoś kochacie, skoro go nawet nie znacie? A gdyby nie był sławny i zobaczyłybyście Dana na ulicy, też by tak wam wpadł w oko? Nie sądzę. Jojo w wywiadzie powiedziała, że od czasu, kiedy jest sławna, chcą z nią chodzić chłopacy, którzy wcześniej ją wyzywali... a poza tym: jeśli z tą Natalią to prawda, to czemu ją wyzywacie? Zazdrościcie jej? Załosne :/ W ogóle jej nie znacie a już mówicie (nie wszyscy oczywiście), że jest kur*ą, szma*ą, itp. Takie odzywki są po prostu żałosne :/
tia... jest tu wiele niepoważnych osób... ale zacznijmy od tego ze ten temat jest od dawna zamkniety wiec niewiem poco znowu go odnawiac ??
dobra dobra...zalosne jest to,ze ty czytac nie umiesz...temat od dawna zamkniety to i ty sie zamknij;/
moniqa^^
szkoda mi ludzi któzy piszom takie brednie
"szkoda mi takich osub co bezczelnie kłamiom"
Agatcia pozdo 600
NO WŁAŚNIE !! temat zamkniety kolacja paciorek i SPADAĆ!! koniec tego dobrego "Natalko" jeśli łazisz z Danielkiem to to udowodnij!! dowodów to forum się podobno dopytuje od dłuuugiego czasu a nie ma.. więc koniec wymyślanią, czas na pożądne FAKTY!!
Bosh XD Patrzę na to i mi to przypomina jakieś zapasy w błocie! Baby! Czy warto się tak wyzywać? Przecież to oczywiste, że Dan ma tyle fanek, podoba się dziewczynom, ale jaki sens ma:
a) Dawanie nowego tematu na forum który nic istotnego nie wnosi do życia("Ja go kocham!!!!")?
b) Kłamanie, że Daniel jest krewnym/sympatią (niepotrzebne skreślić) którejś z polskich fanek?
c) WYZYWANIE SIĘ od idiotek, dziwek itp. i zajmowanie miejsca wykrzyknikami?
Ja rozumiem i wiem z własnego doświadczenia, że może się nam podobać jakiś aktor, ale po co tracić czas na takie zachowania? Przecież to nie ma sensu, a pokazuje tylko, jak ludzie mogą być bezmyślni. Dziewczyny, nie zachowujcie się, jakby chłopcy byli najważniejsi na świecie ;)!!!